Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
marcellus wrote:udba wrote:Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
Pa neka, brale. Nije nama cilj skinuti Vučića nego ih ne pustiti u EU. Imamo dosta problema s Briselom, Berlinom, i Buzinom, a najviše sami sa sobom, ne trebaju nam još i oni.
E, to je već malo preformulisana stvar, i treba jasno da se kaže da ceo svet razume. To se onda ne radi tako. Srbe moš blokirat tako da im narediš da odma uđu. Neka Hasanbegović pošalje ultimatum Srbiji da ima da se nacrtaju u EU u roku 24 časa, će iz inata da odgodu sami na 20 godina.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.marcellus wrote:udba wrote:Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
Pa neka, brale. Nije nama cilj skinuti Vučića nego ih ne pustiti u EU. Imamo dosta problema s Briselom, Berlinom, i Buzinom, a najviše sami sa sobom, ne trebaju nam još i oni.
dzango wrote:Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.marcellus wrote:udba wrote:Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
jebeš šarliz daj moniku
marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.
jebeš šarliz daj moniku
Dobit ćete od EU skandinavke druge generacije pa će bit seksa, polako. Brine Brisel za sve.
2015-11-10
marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.marcellus wrote:udba wrote:Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
jebeš šarliz daj moniku
Kusta pizda nije zvao kad je bila na Mokroj Gori. A žena mi dala dozvolu po pitanju Monike.
dzango wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.marcellus wrote:udba wrote:
Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.
jebeš šarliz daj moniku
Kusta pizda nije zvao kad je bila na Mokroj Gori. A žena mi dala dozvolu po pitanju Monike.
Znala je da ne riskira previše.
udba wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.
jebeš šarliz daj moniku
Dobit ćete od EU skandinavke druge generacije pa će bit seksa, polako. Brine Brisel za sve.
biće seksa, misliš ovaj će nas jebat?
jastreb wrote:Ovo je glupost. Hasanbegović otpada po svim varijantama.
Nekima očito nije jasno da je HDZ zauzeo sasvim novi kurs i da tu nema mjesta ni za pravaše(koji su na predzadnjim izborima bili sa njima u istoj koaliciji) niti za dogmatike Karamarkove struje,a kamo li za Hasanbegovića koji je (bez obzira na nekakvu popularnost kod ljudi pravaško-desne provenijencije) bio najveći balast stranke i Vlade.
HEHE ; Jastrebe - tvoji MOKRI SNOVI !??
Guest- Guest
marcellus wrote:udba wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.
jebeš šarliz daj moniku
šta, ne sviđa ti se Björnhusein Abu Ingridi?
to se sad nosi po Kelnu
i raznosi po Parizu
niste nešto in
2015-11-10
EU nema alternativu.udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Jebiga kada se ne pitate ni oko jednog. I meni je srrateški cilj da jebem Moniku Beluči i Šarliz Teron, pa ništa.
jebeš šarliz daj moniku
šta, ne sviđa ti se Björnhusein Abu Ingridi?
to se sad nosi po Kelnu
i raznosi po Parizu
niste nešto in
evo opet u vrancuskoj eksplodiro plin, devet mrtvih
abu plin
abu plin
Više ih pobio plin nego teroristi.
i RE SNIOVE
Ispričavam se svekolikom PUČANSTVU ;
DRUG JASTREB svakako ne može imati " MOKRE SNOVE " - Ispravak netočnog navoda ; čovjek je svakako orijentiran na " SUHE SNOVE " - s obzirom i na poštovanje njegovih godina - premda i tu možemo postaviti neka pitanja - vjerovatno mu niti SUHI SNOVI ne idu više onako kako ih je on planirao zamišljao - no MOZAK mu često radi poput KOMPJUTORA - IMA ČESTE BLOKADE - i tu ne pomaže ništa osim NANOVNOG instaliranja operativnog sustava i brisanja svih prijašnjih podataka - no , to njemu neće nikako pomoći - kao i mnogim drugima koji su PRETPLAĆENI na na te MOZGOVNE VALOVE !!
redder4 wrote:jastreb wrote:Ovo je glupost. Hasanbegović otpada po svim varijantama.
Nekima očito nije jasno da je HDZ zauzeo sasvim novi kurs i da tu nema mjesta ni za pravaše(koji su na predzadnjim izborima bili sa njima u istoj koaliciji) niti za dogmatike Karamarkove struje,a kamo li za Hasanbegovića koji je (bez obzira na nekakvu popularnost kod ljudi pravaško-desne provenijencije) bio najveći balast stranke i Vlade.
HEHE ; Jastrebe - tvoji MOKRI SNOVI !??
Ispričavam se svekolikom PUČANSTVU ;
DRUG JASTREB svakako ne može imati " MOKRE SNOVE " - Ispravak netočnog navoda ; čovjek je svakako orijentiran na " SUHE SNOVE " - s obzirom i na poštovanje njegovih godina - premda i tu možemo postaviti neka pitanja - vjerovatno mu niti SUHI SNOVI ne idu više onako kako ih je on planirao zamišljao - no MOZAK mu često radi poput KOMPJUTORA - IMA ČESTE BLOKADE - i tu ne pomaže ništa osim NANOVNOG instaliranja operativnog sustava i brisanja svih prijašnjih podataka - no , to njemu neće nikako pomoći - kao i mnogim drugima koji su PRETPLAĆENI na na te MOZGOVNE VALOVE !!
Guest- Guest
Hrvatska može birati;Pupovac ili Popovac.
Mada mislim da malo tko zna tko je bio Popovac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jesu to neki Poljičani?frakcija wrote:onda je i perjanica hrvatstva loza šubića na po srbska.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
naravno da nisu ali ovaj novi hdz više voli vas četnike nego hrvate
Je, pola..majka mu Hrvatica..
Ja eto ostah bez odgovora... A pitanje je bilo vrlo jednostavno.
Što bi činili i na kakve sve načine razapinjali nekog od SDP-ovih ministara koji financiraju novcem hrvatskih građna apologetu Draže Mihajlovića???
Istina, pitanje je bilo upućeno primarno marcellusu koji je svojevremeno prebrojavao krvna zrnca SDP-ovih ministara ali bilo tko na njega može odgovoriti. Ne vidim u čemu je problem!
Što bi činili i na kakve sve načine razapinjali nekog od SDP-ovih ministara koji financiraju novcem hrvatskih građna apologetu Draže Mihajlovića???
Istina, pitanje je bilo upućeno primarno marcellusu koji je svojevremeno prebrojavao krvna zrnca SDP-ovih ministara ali bilo tko na njega može odgovoriti. Ne vidim u čemu je problem!
Ma neće ti odgovoriti. Sram ih je.provocator wrote:Ja eto ostah bez odgovora... A pitanje je bilo vrlo jednostavno.
red wolf-
2016-02-10
Onaj s HRT-a?jastreb wrote:Hrvatska može birati;Pupovac ili Popovac.
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
Page 6 of 6