Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
Page 1 of 1
Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/donald-trump-iz-hrvatskog-susjedstva-niste-glasali-za-mene-ok-iskljucujem-grijanje-15031784
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
...samo da drugi ne prepisu ovo od njega...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
dodik je vec prepisao
2020-04-21
Similar topics
» Hrvatima u BiH želim poručiti da je naš ustavni sistem takav da sam ja opet na ovom mjestu, ja sam vaš predsjednik glasali vi za mene ili ne
» Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
» Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Ljubomorna Jaca provalila biser:'Mene niste pozvali na rucak sa Macronom a Dalica jeste koji je izgubio od Francuske'
» Marijana Petir bocnula Krešu Beljaka:'Pobjedila sam Krešu Beljaka hssovci su glasali za mene'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
Page 1 of 1