Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
moguće da će vlada voziti po dva kolosijeka, gdje će odluke donositi briselski lobi po direktivi baba anđe iz berlina, a hasu će držati kao pokaznog hrvata i brkića
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
HDZ SA SRBIMA? Plenković odgovorio Pupovcu: Mandatar odlučuje
Autor: Tanjug | 16.09.2016. 10:53
Pupovac poručio da Srbi hoće u vladu ako u njoj ne bude Hasanbegovića
Andrej Plenković, Foto: Profimedia
Predsednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je, uoči današnjih pregovora sa osam manjinskh zastupnika u Hrvatskom saboru o formiranju nove vlade, daće mandatar i sada, kao što je bilo ranije, odlučivati o ministrima i sastavu vlade.
Kako prenosi zagrebački Jutarnji list, Plenković je na taj način odgovorio potpredsedniku SDŠ Miloradu Pupovcu na poruku da srpska manjina neće podržati vladu ako u njoj onovo bude odlazeći ministar kulture Zlatko Hasanbegović.
Franja je za ove bio Tito: Milorad Pupovac, Foto: Tanjug Oksana Toskić
'Svašta se piše. Kada predsednica Kolinda Grabar-Kitarović da mandataru ponudu da sastavi vladu onda, on odlučuje o ministrima i sastavu vlade. Tako je bilo pre, tako će biti i sada', izjavio je Plenković novinarima ispred sedišta stranke.
Hasanbegović oštro po Pupovcu!
Pupovac: Plenković je suvo zlato
Rekao je i da očekuje dobar sastanak na kojem će predstavnicima manjina predstaviti ideju kako formirati stabilnu parlamentarnu većinu, 'da pokažemo poštovanje prema zaštiti i pravima nacionalnih manjina, a što i Ustav RH, zakon i drugi ustavni zakoni predvidjaju'.
Takodje, želja mu je upoznati se s platformom nacionalnih manjina nakon njihovih konsultacija.
hasan je pase, ne uklapa se u novu hrvatsku !
nije ovaj vracen iz brisela da bi omogucili
miletu i hasi da nastave po starom.
ne odgovaraju nam, ne zelimo ih, nisu pogodni.
znaci da nisu dobri ni za hrvatsku, to je to.
Autor: Tanjug | 16.09.2016. 10:53
Pupovac poručio da Srbi hoće u vladu ako u njoj ne bude Hasanbegovića
Andrej Plenković, Foto: Profimedia
Predsednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je, uoči današnjih pregovora sa osam manjinskh zastupnika u Hrvatskom saboru o formiranju nove vlade, daće mandatar i sada, kao što je bilo ranije, odlučivati o ministrima i sastavu vlade.
Kako prenosi zagrebački Jutarnji list, Plenković je na taj način odgovorio potpredsedniku SDŠ Miloradu Pupovcu na poruku da srpska manjina neće podržati vladu ako u njoj onovo bude odlazeći ministar kulture Zlatko Hasanbegović.
Franja je za ove bio Tito: Milorad Pupovac, Foto: Tanjug Oksana Toskić
'Svašta se piše. Kada predsednica Kolinda Grabar-Kitarović da mandataru ponudu da sastavi vladu onda, on odlučuje o ministrima i sastavu vlade. Tako je bilo pre, tako će biti i sada', izjavio je Plenković novinarima ispred sedišta stranke.
Hasanbegović oštro po Pupovcu!
Pupovac: Plenković je suvo zlato
Rekao je i da očekuje dobar sastanak na kojem će predstavnicima manjina predstaviti ideju kako formirati stabilnu parlamentarnu većinu, 'da pokažemo poštovanje prema zaštiti i pravima nacionalnih manjina, a što i Ustav RH, zakon i drugi ustavni zakoni predvidjaju'.
Takodje, želja mu je upoznati se s platformom nacionalnih manjina nakon njihovih konsultacija.
hasan je pase, ne uklapa se u novu hrvatsku !
nije ovaj vracen iz brisela da bi omogucili
miletu i hasi da nastave po starom.
ne odgovaraju nam, ne zelimo ih, nisu pogodni.
znaci da nisu dobri ni za hrvatsku, to je to.
Last edited by pizzon on 9/16/2016, 11:17; edited 3 times in total
Guest- Guest
udba wrote:Ali nema ni cajki, iskaznica na čelu i padanja po podu. Jebote, nakon zadnje pobjede nisam znao gledam li pobjedu Obilića protiv Zvezde u finalu Kupa ili pobjedu proevropske, euroatlantske, kršćanskounijske, antibalkanske stranke.marcellus wrote:jastreb wrote:Je,ali je to HDZ-ovac novoga kursa.kaja_333 wrote:Ovaj je HDZovac a ne pravaš ne, i dobio je najviše glasova.jastreb wrote:Ovo je glupost. Hasanbegović otpada po svim varijantama.
Nekima očito nije jasno da je HDZ zauzeo sasvim novi kurs i da tu nema mjesta ni za pravaše(koji su na predzadnjim izborima bili sa njima u istoj koaliciji) niti za dogmatike Karamarkove struje,a kamo li za Hasanbegovića koji je (bez obzira na nekakvu popularnost kod ljudi pravaško-desne provenijencije) bio najveći balast stranke i Vlade.
HDZ pod njegovim vodstvom više neće dopuštati onakve stvari koje je promovirao Karamarko.
da, recimo nema više hrvatskih zastava na pozornici na proslavi pobjede na izborima, a i hase nije bilo na bini, poslali su ga u kut
ne, ovo je tiha misa, nema nekog veselja, sve onako fino europski... jebote koji ti je kurac? Mi nismo europljani, mi smo balkanci, stoka.
džaba i hasetu i thompsonu što su se bezbroj puta javno odrekli i fašizma i ustaškog režima..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
...pričaj za sebe, prosim lepo....mi Zagorci smo fini ljudi....europski i kulturni...i Podravci isto...to kaj ste vi purgeri stoka, to smo ne mi krivi...marcellus wrote:
ne, ovo je tiha misa, nema nekog veselja, sve onako fino europski... jebote koji ti je kurac? Mi nismo europljani, mi smo balkanci, stoka.
2015-09-02
guma_1 wrote:...pričaj za sebe, prosim lepo....mi Zagorci smo fini ljudi....europski i kulturni...i Podravci isto...to kaj ste vi purgeri stoka, to smo ne mi krivi...marcellus wrote:
....pa o tome ti pričam! Pogleč! Sve gospoda...nitko se ne svađa, ni bije.....
...lepo ljudi piju....
...lepo ljudi piju....
2015-09-02
Problem nastaje kad netko donese karte.guma_1 wrote:....pa o tome ti pričam! Pogleč! Sve gospoda...nitko se ne svađa, ni bije.....
...lepo ljudi piju....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....e onda se preselimo v klijet....i počinje štrajk...jastreb wrote:Problem nastaje kad netko donese karte.guma_1 wrote:....pa o tome ti pričam! Pogleč! Sve gospoda...nitko se ne svađa, ni bije.....
...lepo ljudi piju....
2015-09-02
lipo san reka da hasanče bude di mu je misto, u pravašima nekim ili sda hrvatske......ovako bezveze
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
most ga vabi....epikur37 wrote:lipo san reka da hasanče bude di mu je misto, u pravašima nekim ili sda hrvatske......ovako bezveze
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
naravno da nisu ali ovaj novi hdz više voli vas četnike nego hrvate
Čime? Slaninom?vuksadinare wrote:most ga vabi....epikur37 wrote:lipo san reka da hasanče bude di mu je misto, u pravašima nekim ili sda hrvatske......ovako bezveze
dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
što turčin ne bi postao Hrvat, kad su turci mogli postat srbi.
'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
Je, pola..majka mu Hrvatica..
2014-04-12
onda je i perjanica hrvatstva loza šubića na po srbska.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
meni ne smeta..frakcija wrote:onda je i perjanica hrvatstva loza šubića na po srbska.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
2014-04-12
Naši Turci su samo vratili ono što su bili. Ovaj kada bi vratio, bio bi moj zemljak sa bradom i šubarom.marcellus wrote:dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
što turčin ne bi postao Hrvat, kad su turci mogli postat srbi.
Neka je. Ne krivim mu ćaleta. I Hasi je deda Srbin.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
Ne kriviš mu kevu?dzango wrote:Neka je. Ne krivim mu ćaleta. I Hasi je deda Srbin.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
2014-04-12
Bože sačuvaj.maggie13 wrote:Ne kriviš mu kevu?dzango wrote:Neka je. Ne krivim mu ćaleta. I Hasi je deda Srbin.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
Page 2 of 6