Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
Bože sačuvaj.maggie13 wrote:Ne kriviš mu kevu?dzango wrote:Neka je. Ne krivim mu ćaleta. I Hasi je deda Srbin.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.marcellus wrote:
naravno da nisu ali ovaj novi hdz više voli vas četnike nego hrvate
Je, pola..majka mu Hrvatica..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ukrao ti longi pass ili si se autao?dzango wrote:Bože sačuvaj.maggie13 wrote:Ne kriviš mu kevu?dzango wrote:Neka je. Ne krivim mu ćaleta. I Hasi je deda Srbin.maggie13 wrote:'ko, Pupovac?dzango wrote:
Koje bre Hrvate? Ovaj je Hrvat isto kao što sam i ja.
2014-04-12
Ja rekoh da ne krivim. Bože sačuvaj da bi krivio. Nemoj da mi izvrćeš reči ili ideš preko kolena.maggie13 wrote:Ukrao ti longi pass ili si se autao?dzango wrote:Bože sačuvaj.maggie13 wrote:Ne kriviš mu kevu?dzango wrote:Neka je. Ne krivim mu ćaleta. I Hasi je deda Srbin.maggie13 wrote:
'ko, Pupovac?
Cek, cek, stani, sto ja nisam jucer pisao o ovom istom clanku na dnevno.hr ili ti dan-za-dan stancas clanak o istoj temi?
Guest- Guest
marcellus wrote:jastreb wrote:Je,ali je to HDZ-ovac novoga kursa.kaja_333 wrote:Ovaj je HDZovac a ne pravaš ne, i dobio je najviše glasova.jastreb wrote:Ovo je glupost. Hasanbegović otpada po svim varijantama.
Nekima očito nije jasno da je HDZ zauzeo sasvim novi kurs i da tu nema mjesta ni za pravaše(koji su na predzadnjim izborima bili sa njima u istoj koaliciji) niti za dogmatike Karamarkove struje,a kamo li za Hasanbegovića koji je (bez obzira na nekakvu popularnost kod ljudi pravaško-desne provenijencije) bio najveći balast stranke i Vlade.
HDZ pod njegovim vodstvom više neće dopuštati onakve stvari koje je promovirao Karamarko.
da, recimo nema više hrvatskih zastava na pozornici na proslavi pobjede na izborima, a i hase nije bilo na bini, poslali su ga u kut
Evo ti malo, napoji dusu domoljubljem:
Guest- Guest
marcellus wrote:
iskreno nadao sam se porazu plenkovića pa se dite vrati materi, odnonso HDZ suverenističkoj politici
Jel' to ona politika kad je Tudjman pristao na onaj Enronov projekt da dobije 15 minuta u nekom kutku Bijele kuce?
Ili ona politika kad je Sanader odustao od ZERP-a?
Ili ona politika kad je Jaca potpisala sa Pahorom sporazum o arbitrazi sa klauzulom da arbitrazni sud pronadje Sloveniji spojnicu sa otvorenim morem u skladu sa nacelom ''pravicnosti''?
Ili ona politika po kojoj je tvoj Voljeni Vodja prao ruske pare za oligarhe preko firme svoje zene?
HDZ-u je klecanje i pognuta glava prirodni polozaj.
Guest- Guest
Stvar je banalne ideolske prirode i nasih usTasa i partizan. HasancEta podrzavau ovi koji bi se obracnavali s jugoudbom i srbima.....svatko ima svoju opsesiju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kolerik wrote:marcellus wrote:
iskreno nadao sam se porazu plenkovića pa se dite vrati materi, odnonso HDZ suverenističkoj politici
Jel' to ona politika kad je Tudjman pristao na onaj Enronov projekt da dobije 15 minuta u nekom kutku Bijele kuce?
Ili ona politika kad je Sanader odustao od ZERP-a?
Ili ona politika kad je Jaca potpisala sa Pahorom sporazum o arbitrazi sa klauzulom da arbitrazni sud pronadje Sloveniji spojnicu sa otvorenim morem u skladu sa nacelom ''pravicnosti''?
Ili ona politika po kojoj je tvoj Voljeni Vodja prao ruske pare za oligarhe preko firme svoje zene?
HDZ-u je klecanje i pognuta glava prirodni polozaj.
ovo zadnje je točno, ali tuđmanu ne možeš zamjeriti da nije vodio suverenističku politiku - upravo zato je dobio 15 minuta, a ne više. Da je bio poslušnik, bio bi rado viđen gost.
Sanaderova politika je bila "detuđmanizacija".
jaca je potpisala što je morala da uđemo u EU, jer je alternativa bila ući zajedno sa srbijom kao "region", pa je odabrala manje zlo. Na današnjima je da zajebu slovence.
voljeni vođa je upravo pao zbog odmaka od američke hegemonije i približavanja rusima. Što smatram suverenističkim potezom. Hrvatska, ako želi očuvati kakvu takvu suverenost, mora se okrenuti zemljama višegradske skupine, pa i putinu.
kolerik wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Je,ali je to HDZ-ovac novoga kursa.kaja_333 wrote:Ovaj je HDZovac a ne pravaš ne, i dobio je najviše glasova.jastreb wrote:Ovo je glupost. Hasanbegović otpada po svim varijantama.
Nekima očito nije jasno da je HDZ zauzeo sasvim novi kurs i da tu nema mjesta ni za pravaše(koji su na predzadnjim izborima bili sa njima u istoj koaliciji) niti za dogmatike Karamarkove struje,a kamo li za Hasanbegovića koji je (bez obzira na nekakvu popularnost kod ljudi pravaško-desne provenijencije) bio najveći balast stranke i Vlade.
HDZ pod njegovim vodstvom više neće dopuštati onakve stvari koje je promovirao Karamarko.
da, recimo nema više hrvatskih zastava na pozornici na proslavi pobjede na izborima, a i hase nije bilo na bini, poslali su ga u kut
Bolje i to nego pupovac.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ma marcel silno zeli biti opinion-maker :)
Po Bruxellesu i Buzinu se on ne snalazi, pa je zapeo na ustasama i partizanima, otkrivanju jugonatruha i srpskih elemenata u tragovima, lustracija i tako... ;)
Po Bruxellesu i Buzinu se on ne snalazi, pa je zapeo na ustasama i partizanima, otkrivanju jugonatruha i srpskih elemenata u tragovima, lustracija i tako... ;)
Guest- Guest
Marcelo tvje anje na Putina lijepo je cut nakon svega, doduse ne znam kako ce ga primiti tre, vucko i ova tvoJa pravaska ekipa :)
2015-08-06
marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:jastreb wrote:Je,ali je to HDZ-ovac novoga kursa.kaja_333 wrote:
Ovaj je HDZovac a ne pravaš ne, i dobio je najviše glasova.
Bolje i to nego pupovac.
I ti bas u tom procijepu ne vidis prostor za nikakvu normalu?
Ili clanska iskaznica na celu ili Pupi, Vucic, Nikolic i cetnici?
Pa dobro...
Guest- Guest
kolerik wrote:Ma marcel silno zeli biti opinion-maker :)
Mekinje za nas poslovicno zaostalu deSnicu.
2015-08-06
kolerik wrote:Ma marcel silno zeli biti opinion-maker :)
Bruxelles i Buzin su trenutno problem. Lustracija je bitna. Sad ako je nekom politika ono, pomirenje svih sa svima i pun želudac, ok. To nije politika kako je ja vidim.
epikur37 wrote:Marcelo tvje anje na Putina lijepo je cut nakon svega, doduse ne znam kako ce ga primiti tre, vucko i ova tvoJa pravaska ekipa :)
Ja se etom ne mogu sjetiti pisanja o americkom hegemonizmu, do izbora i izbornih rezultata.
Zapravo, mogu, ali to je pisao provocator :)
Guest- Guest
epikur37 wrote:kolerik wrote:Ma marcel silno zeli biti opinion-maker :)
Mekinje za nas poslovicno zaostalu deSnicu.
M-da, da dok bauljaju po magli oko Drine da se mogu orijentirati...
Steta, Hrvatska ima anarhosindikalnu ljevicu sa plenumima i desnicu koja je zaostala u XIX. st. i odbija spoznati najosnovniju kategoriju u ovom dijelu Europe, vjera=nacija.
Eto, Marcelu uopce ne pada na pamet da Zlatko Hasanbegovic nije ni Hrvat, a kamoli suverenist.
Guest- Guest
Jebeš ljude ako ih malo vode može omesti u veselju :)marcellus wrote:guma_1 wrote:...pričaj za sebe, prosim lepo....mi Zagorci smo fini ljudi....europski i kulturni...i Podravci isto...to kaj ste vi purgeri stoka, to smo ne mi krivi...marcellus wrote:
ne, ovo je tiha misa, nema nekog veselja, sve onako fino europski... jebote koji ti je kurac? Mi nismo europljani, mi smo balkanci, stoka.
Guest- Guest
Rekao si ti štošta a uglavnom si promašio ne gol nego cijeli stadion :)epikur37 wrote:lipo san reka da hasanče bude di mu je misto, u pravašima nekim ili sda hrvatske......ovako bezveze
Guest- Guest
marcellus wrote:kolerik wrote:Bruxelles i Buzin su trenutno problem. Lustracija je bitna.
Oni su uvijek bili problem, na koji si ti bio slijep dok si imao svog Tomu koji ti je nabacivao udice na koje si se lovio ko som.
Lustracija je bila bitna, sad je vlak otisao sa stanice, proslo svrseno vrijeme. Zahvali Tudjmanu, spasio i zastitio udbase, proda HR HB...Eto i danas beremo plodove njegove ''suverenisticke'' politike.
Od suverenizma ni s, i on i ostali su spasavali kozu od manijaka i megalomana u Beogradu i JNA.
Guest- Guest
Evo sam kupio 7dnevno. Idem vidit kaj pišu Marcello i Tvrtko Dolić.kolerik wrote:Cek, cek, stani, sto ja nisam jucer pisao o ovom istom clanku na dnevno.hr ili ti dan-za-dan stancas clanak o istoj temi?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:
voljeni vođa je upravo pao zbog odmaka od američke hegemonije i približavanja rusima. Što smatram suverenističkim potezom.
Aha, suverenisticki je i drzavnicki kad peres lovu od ruskih oligarha i njihovih kurvi preko firme od svoje zene.
Divota, kako veli tre, promasio loptu, stadion i fudbal.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
Page 3 of 6