Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:
tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:
S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.
2014-04-11
Vjerojatno iz kmečanja... :)maggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:
ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
brza vožnja traktoramaggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:
veber-
2014-12-30
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Zavisi šta učenica hoće da nauči.maggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:
Tebe mogu i u gepeku.veber wrote:brza vožnja traktoramaggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:
Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.
Ja o velikoj pobjedi nad velikosrbstvom? Podsjeti me. Moj je stalan stav da velikosrbstvo nije pobieđeno, da smo tek dobili jednu bitku, ali da rat i dalje traje.jastreb wrote:Čuj,neki dan si me ovdje uvjeravao o velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom i velikosrpstvom.Regoč wrote:I uobičajeno Jastrebovo nijekanje velikosrbske opasnosti.
Otkud sad opasnost? Mislim,onda nisu poraženi.
Resetiraj se malo i izjasni. Zauzmi jasan stav.
Hoce ovdje bit neki revolveraski obracun, dzango, sklanjaj se, najebo si ak te megi nanisani i izgenocidise ;)
O temi: Srbija je trajna cinjenica u hrvatskom okruzenju (i obratno). Eh sad, Srbija objektivno, neovisno tko je vlast, a tko oporba, je li republika ili monarhija, geostrateski, da ne kazem prometno i energetski jest problem Hrvatskoj ako zahvati prema zapadu. Znaci, stvarno valja biti spreman na sve scenarije, i ne uzdati se odvise u to da smo mi clanica NATO i EU.
Hrvatskoj bi najvise odgovarao scenarij da Srbija odbaci ulazak u euroatlantske integracije (ali da one opstanu, naravno), i da se okrene unutarnjim sigurnosnim problemima (od migrantske krize, preko Kosova do Sandzaka), a da u vanjskoj politici tezi da se pozicionira kao sredisnja zemlja Balkana, i da nastoji da privuce u svoju orbitu Makedoniju i Crnu Goru (uz Kosovo) i da radi uz Grcku na suzbijanju albanskih pretenzija.
Po meni, to bi trebala biti i prirodna pozicija Srbije i njen prioritet. Tu onda postoji i opcija normaliziranja odnosa, povecanja robne razmjene, nastupa na vanjskim trzistima (tu su Hrvatska i Srbija komplementarne!). Nikada se necemo uspjeti sporazumjeti sto se tocno desilo 1990-ih, ali historija odnosa nije zapreka, nego iskustvo.
Ali Hrvatska mora biti spremna i na neracionalnu, megalomansku varijantu. O tome je govorio Milanovic, ''saka jada'' je bila njegova poanta, izvucena iz konteksta. Srbija nije saka jada, ali je saka jada za svoje ekspazionisticke ciljeve u skladu sa Memorandumom II i tom stalnom potrebom da zaviruje preko ograda u susjedova dvorista.
O temi: Srbija je trajna cinjenica u hrvatskom okruzenju (i obratno). Eh sad, Srbija objektivno, neovisno tko je vlast, a tko oporba, je li republika ili monarhija, geostrateski, da ne kazem prometno i energetski jest problem Hrvatskoj ako zahvati prema zapadu. Znaci, stvarno valja biti spreman na sve scenarije, i ne uzdati se odvise u to da smo mi clanica NATO i EU.
Hrvatskoj bi najvise odgovarao scenarij da Srbija odbaci ulazak u euroatlantske integracije (ali da one opstanu, naravno), i da se okrene unutarnjim sigurnosnim problemima (od migrantske krize, preko Kosova do Sandzaka), a da u vanjskoj politici tezi da se pozicionira kao sredisnja zemlja Balkana, i da nastoji da privuce u svoju orbitu Makedoniju i Crnu Goru (uz Kosovo) i da radi uz Grcku na suzbijanju albanskih pretenzija.
Po meni, to bi trebala biti i prirodna pozicija Srbije i njen prioritet. Tu onda postoji i opcija normaliziranja odnosa, povecanja robne razmjene, nastupa na vanjskim trzistima (tu su Hrvatska i Srbija komplementarne!). Nikada se necemo uspjeti sporazumjeti sto se tocno desilo 1990-ih, ali historija odnosa nije zapreka, nego iskustvo.
Ali Hrvatska mora biti spremna i na neracionalnu, megalomansku varijantu. O tome je govorio Milanovic, ''saka jada'' je bila njegova poanta, izvucena iz konteksta. Srbija nije saka jada, ali je saka jada za svoje ekspazionisticke ciljeve u skladu sa Memorandumom II i tom stalnom potrebom da zaviruje preko ograda u susjedova dvorista.
Guest- Guest
Nažalost, glasniji su kojekakvi pilići Jastrebići koji lažu da velikosrbske agresije nema, niti se sprema novi ratni pohod.dzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
I o 10.000 ustašah koji spremaju napad na Boku.vuksadinare wrote:opasnost je u tome...sto kod nas vlada naiva...niej stvar u direktnom srazu....nego u pripremi...jednostavno kad samo prosusrfas po srpskim medijima i naslovima i kolumnama sve ce ti biti jasno....ako se pise o mogucim pokoljima srba...kad je jasenovac u prvom planu....kad su se opet 'zenge' pojavile.....tu onda nema nikakvog govora o nekoj galami..a sjetimo se kako ej sve pocelo u srpskim medijima i glavam...vojnom paradom u hravtskoj gdje je bila takva propaganda..'svi u stroj hrvati ce tuci po beogradu'....i od tad se non stop kotrlja propaganda u srpskim medijima o sudbi kletoj 'nejaci' od povampirenih ustasa,balija,siptarajastreb wrote:Čuj,neki dan si me ovdje uvjeravao o velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom i velikosrpstvom.Regoč wrote:I uobičajeno Jastrebovo nijekanje velikosrbske opasnosti.
Otkud sad opasnost? Mislim,onda nisu poraženi.
Resetiraj se malo i izjasni. Zauzmi jasan stav.
imam veći...dzango wrote:Tebe mogu i u gepeku.veber wrote:brza vožnja traktoramaggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:
ja ne cekam, ja djelujem @_@
...auto. pa onda tebe i stanojka lako prebacim u sloveniju.
veber-
2014-12-30
Srećom pa imamo njega da se ne opustimo i ne povjerujemo u dobru stranu Srbije.maggie13 wrote:ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :Ddzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
Da, baš je tako, zato te izbjegavaju.Eva wrote:E pa nije empatija kreditiranje. Novac kvari odnose, dala il ne dala.Regoč wrote:Kao i desetci ljudi koji su te počeli izbjegavati u stvarnom životu.Eva wrote:Ti jedini to prepoznaješ.Regoč wrote:Da, Živanina empatija opet na djelu.
Za pocetak, Hrvatska ce morati inicirati blokadu pristupanja Srbije EU ili eventualno NATO savezu (nista osobno, zbilja, cista strategija). Tu su kljucni predsjednicki izbori u SAD-u i dinamika Brexita, ako bude bio spor i bolan, Unija ce biti onesposobljena za prosirenje na niz godina. Hrvatska bi mogla fiksirati status quo sa prijedlogom sporazuma za Srbiju slicnom onome koji EU ima sa Turskom.
Guest- Guest
slazem se:-)kolerik wrote:Hoce ovdje bit neki revolveraski obracun, dzango, sklanjaj se, najebo si ak te megi nanisani i izgenocidise ;)
2014-04-11
Rata će da bude kada veliki kažu, kao i do sada. Možeš da spremaš ili ne spremaš koliko hoćešRegoč wrote:Nažalost, glasniji su kojekakvi pilići Jastrebići koji lažu da velikosrbske agresije nema, niti se sprema novi ratni pohod.dzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
eto vidis, dobro nam posluzio 8-)Regoč wrote:Srećom pa imamo njega da se ne opustimo i ne povjerujemo u dobru stranu Srbije.maggie13 wrote:ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :Ddzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
2014-04-11
Vještina padanja u jamu.maggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:
auuuu (~.^)Regoč wrote:Vještina padanja u jamu.maggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:
Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.
2014-04-11
Da je do veličine auta, ni po jada. Ja Megi prebacim gde god hoće i sa traktorom i sa Fićom. Žene gledaju i cene neke druge stvari i veličine.veber wrote:imam veći...dzango wrote:Tebe mogu i u gepeku.veber wrote:brza vožnja traktoramaggie13 wrote:iz cega dajes poduke?^.^dzango wrote:
Pucaj, ja i sada držim čas.
...auto. pa onda tebe i stanojka lako prebacim u sloveniju.
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 5 of 12