Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
upoznao sam je peko njene cerke,
koda smo ranije putovali grupno za minhen.
malo sam se druzio sa cerkom i tako upoznao.
eto, do sinoc nisam znao taj detalj.
to mi je sinoc ispricao covek koji je zemljak
se njeinim pok. muzem, ocem.
malo sam se druzio sa cerkom i tako upoznao.
eto, do sinoc nisam znao taj detalj.
to mi je sinoc ispricao covek koji je zemljak
se njeinim pok. muzem, ocem.
Guest- Guest
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
ok skužili smo.... poanta je da su i ustaše bili ljudi, makar poneki od njih.... lijepo od tebe da širiš i te vidike...pizzon wrote:upoznao sam je peko njene cerke,
malo sam se druzio sa cerkom i tako poznao.
eto, do sinoc nisam znao taj detalj. to mi je
ispricao covek koji je bio zemljak se njinim pok. muzem.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nisu je cuvale ustase, vec hrvati komsije.
msm, nisu svi hrvati zlikovci, tj ustase.
Guest- Guest
dobro bit će da si u pravu... kod mene su svi bili ustaše... mislim doma jel... i svi su bili dobri... vjeruj meni na riječ....pizzon wrote:nisu je cuvale ustase, vec hrvati komsije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 12 of 12