Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Kao i desetci ljudi koji su te počeli izbjegavati u stvarnom životu.Eva wrote:Ti jedini to prepoznaješ.Regoč wrote:Da, Živanina empatija opet na djelu.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
opasnost je u tome...sto kod nas vlada naiva...niej stvar u direktnom srazu....nego u pripremi...jednostavno kad samo prosusrfas po srpskim medijima i naslovima i kolumnama sve ce ti biti jasno....ako se pise o mogucim pokoljima srba...kad je jasenovac u prvom planu....kad su se opet 'zenge' pojavile.....tu onda nema nikakvog govora o nekoj galami..a sjetimo se kako ej sve pocelo u srpskim medijima i glavam...vojnom paradom u hravtskoj gdje je bila takva propaganda..'svi u stroj hrvati ce tuci po beogradu'....i od tad se non stop kotrlja propaganda u srpskim medijima o sudbi kletoj 'nejaci' od povampirenih ustasa,balija,siptarajastreb wrote:Čuj,neki dan si me ovdje uvjeravao o velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom i velikosrpstvom.Regoč wrote:I uobičajeno Jastrebovo nijekanje velikosrbske opasnosti.
Otkud sad opasnost? Mislim,onda nisu poraženi.
Resetiraj se malo i izjasni. Zauzmi jasan stav.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :Ddzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
2014-04-12
E pa nije empatija kreditiranje. Novac kvari odnose, dala il ne dala.Regoč wrote:Kao i desetci ljudi koji su te počeli izbjegavati u stvarnom životu.Eva wrote:Ti jedini to prepoznaješ.Regoč wrote:Da, Živanina empatija opet na djelu.
Guest- Guest
Ne brini ti o tome kako ću ja da se ubacim.maggie13 wrote:ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :Ddzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
Dala, ne dala, uvenućeš.Eva wrote:E pa nije empatija kreditiranje. Novac kvari odnose, dala il ne dala.Regoč wrote:Kao i desetci ljudi koji su te počeli izbjegavati u stvarnom životu.Eva wrote:Ti jedini to prepoznaješ.Regoč wrote:Da, Živanina empatija opet na djelu.
ja se bavim pripremom sad vise :Ddzango wrote:Ne brini ti o tome kako ću ja da se ubacim.maggie13 wrote:ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :Ddzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
2014-04-12
Za ono spremna.maggie13 wrote:ja se bavim pripremom sad vise :Ddzango wrote:Ne brini ti o tome kako ću ja da se ubacim.maggie13 wrote:ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :Ddzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)dzango wrote:Za ono spremna.maggie13 wrote:ja se bavim pripremom sad vise :Ddzango wrote:Ne brini ti o tome kako ću ja da se ubacim.maggie13 wrote:ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :Ddzango wrote:Ovo ona taktika - neprijatelj nikada ne spava. Ili - spremejmo se kao da će sutra biti rat a živimo kao da će sto godina biti mir. Još od Broza nisu ništa novo smislili. Još istim govnima hrane stoku.
2014-04-12
S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)dzango wrote:Za ono spremna.maggie13 wrote:ja se bavim pripremom sad vise :Ddzango wrote:Ne brini ti o tome kako ću ja da se ubacim.maggie13 wrote:
ti vjezbas ovdje po forumu da se mozes ubacit undercover :D
Ne brini se. nećemo se mi i džihadisti naći na istoj strani,a to znači da će i nas i Srbe isti doćerati do duvara i prisiliti na kakvo-takvo zajedništvo.vuksadinare wrote:opasnost je u tome...sto kod nas vlada naiva...niej stvar u direktnom srazu....nego u pripremi...jednostavno kad samo prosusrfas po srpskim medijima i naslovima i kolumnama sve ce ti biti jasno....ako se pise o mogucim pokoljima srba...kad je jasenovac u prvom planu....kad su se opet 'zenge' pojavile.....tu onda nema nikakvog govora o nekoj galami..a sjetimo se kako ej sve pocelo u srpskim medijima i glavam...vojnom paradom u hravtskoj gdje je bila takva propaganda..'svi u stroj hrvati ce tuci po beogradu'....i od tad se non stop kotrlja propaganda u srpskim medijima o sudbi kletoj 'nejaci' od povampirenih ustasa,balija,siptarajastreb wrote:Čuj,neki dan si me ovdje uvjeravao o velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom i velikosrpstvom.Regoč wrote:I uobičajeno Jastrebovo nijekanje velikosrbske opasnosti.
Otkud sad opasnost? Mislim,onda nisu poraženi.
Resetiraj se malo i izjasni. Zauzmi jasan stav.
Do sraza može doći jedino ako se Hrvati nađu u nekom eventualnom sukobu kontra Rusa,ali mislim da toliko nismo bedasti da ćemo ići kontra njih.
Znači sve ovisi o nama samima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)dzango wrote:Za ono spremna.maggie13 wrote:ja se bavim pripremom sad vise :Ddzango wrote:
Ne brini ti o tome kako ću ja da se ubacim.
2014-04-12
Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)dzango wrote:Za ono spremna.maggie13 wrote:
ja se bavim pripremom sad vise :D
jel pocelo
2014-04-19
ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)dzango wrote:
Za ono spremna.
2014-04-12
megica?maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:
tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)
2015-09-08
sve 5, vuce..samo me zaobiđi, molim te :-)vuksadinare wrote:megica?maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:
S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.
2014-04-12
....ti si mi najdraza..zato sam tako osjetljiv prema tebi....ljubomoran sam na druge....maggie13 wrote:sve 5, vuce..samo me zaobiđi, molim te :-)vuksadinare wrote:megica?maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:
ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)
2015-09-08
Pucaj, ja i sada držim čas.maggie13 wrote:ja ne cekam, ja djelujem @_@dzango wrote:Ima za to vreme da ti istruli dunja u fioci.maggie13 wrote:ajme..trebas se ti jos dugo pripremat, potrebne preobrazbe 8-)dzango wrote:S' verom u Boga za kralja i otadžbinu.maggie13 wrote:
tvojom pripremom, samo jos ne znam za sto si spreman 8-)
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 4 of 12