Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
http://www.narod.hr/hrvatska/tihomir-dujmovic-beogradska-ofanziva
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
..inace dujmoviceve kolumne su dosta stalozene i analiticke i sam dujmovic ej stalozen..a sto se tice ove...cak i stalozeni dujmovic je tu kolumnu napisao kao vapaj kao mozda vlak u 5 do 12 dok en bude kasno....da se hrvatski politicari na clasti probude bilo koje politicke provijencije..a i napisana je u ljutnji sto je ocito
2015-09-08
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
http://www.narod.hr/hrvatska/tihomir-dujmovic-beogradska-ofanziva
2015-09-08
..link je sa slobodne dalmacije a vidim da portal slobodne je u šlusu..zato link ne mogu kopirati..
2015-09-08
Čovjek vapi da srbi ponovo kidišu a nitko ga ne razumije...tj
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
bi oni..ali za sad jos nemaju sa cim..a i moraju malo propagandom ocvrsnuti srbadiju da ih ne vuku..eto cak su jucer propagandno napisali ko i 91 da se sprema masovno klanje i ubijanje srba na kosovu....od strane šiptara samo se ceka da clintonica osvoji vlast...a netom prije toga su slicno pisali da to isto spremaju hrvati i bosnjaci..i naravnoto pisu mediji bliski vucicu...znas kako to ide epikur..prvo propagandno nabrij raju..pa tu ej rus koji ce nesto oruzja uvaliti..pa malo ako se zakuha na ovim prostorima..joj epikure razne kombinacije su tu...epikur37 wrote:Čovjek vapi da srbi ponovo kidišu a nitko ga ne razumije...tj
2015-09-08
Nek dođe k nama, tu ima paranoika ne bu stršal.epikur37 wrote:Čovjek vapi da srbi ponovo kidišu a nitko ga ne razumije...tj
Guest- Guest
Jadni ste vi koji smatrate da su se Srbi smirili. Jadni ste jer oni neprekidno ponavljaju da spremaju novu agresiju, a vi paranoicima proglašavate nas koji ponavljamo njihove rieči. Vaše stavove mogu objasniti time da ste mentalno ograničeni ili ste dio velikosrbskoga projekta, a vjerojatno oboje.
Zoki je rekel da su oni šaka jada. A Zoki je najpametniji Hrvat i ja njemu vjerujem. TKo se boji komarci?
Guest- Guest
Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tocno..pa evo vucic nekidan rekao da umalo do rata nije doslo..cak ej i onaj šoven austrijanac ga podrzao u tome i kao da navija za tu soluciju....a meni jastreb tu soli pametRegoč wrote:Jadni ste vi koji smatrate da su se Srbi smirili. Jadni ste jer oni neprekidno ponavljaju da spremaju novu agresiju, a vi paranoicima proglašavate nas koji ponavljamo njihove rieči. Vaše stavove mogu objasniti time da ste mentalno ograničeni ili ste dio velikosrbskoga projekta, a vjerojatno oboje.
2015-09-08
Hahahaahah... Reci im! Ti ces se zadnji smejati.Regoč wrote:Jadni ste vi koji smatrate da su se Srbi smirili. Jadni ste jer oni neprekidno ponavljaju da spremaju novu agresiju, a vi paranoicima proglašavate nas koji ponavljamo njihove rieči. Vaše stavove mogu objasniti time da ste mentalno ograničeni ili ste dio velikosrbskoga projekta, a vjerojatno oboje.
Živano, jebe se tebi, ti si u Beču, nećeš ti trpjeti velikosrbsku agresiju, a očito je da ćeš joj pridonieti, barem verbalno.
Regoč wrote:Živano, jebe se tebi, ti si u Beču, nećeš ti trpjeti velikosrbsku agresiju, a očito je da ćeš joj pridonieti, barem verbalno.
Moja kozmetičarka je iz Srbije, da ju odmah zašamaram? Onak preventivno?Regoč wrote:Živano, jebe se tebi, ti si u Beču, nećeš ti trpjeti velikosrbsku agresiju, a očito je da ćeš joj pridonieti, barem verbalno.
Guest- Guest
Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.jastreb wrote:Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
Mene to ne kači.Regoč wrote:Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.jastreb wrote:Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
Ja sam južno od linije KA-OG-VT-KGB.
Čak je i Šešelj rekao da ga Varaždin,Zagreb ,Istra i Rijeka ne zanimaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nađi novu, neku našu, da naši štogod zarade.Eva wrote:Moja kozmetičarka je iz Srbije, da ju odmah zašamaram? Onak preventivno?Regoč wrote:Živano, jebe se tebi, ti si u Beču, nećeš ti trpjeti velikosrbsku agresiju, a očito je da ćeš joj pridonieti, barem verbalno.
Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:Mene to ne kači.Regoč wrote:Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.jastreb wrote:Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
Ja sam južno od linije KA-OG-VT-KGB.
Čak je i Šešelj rekao da ga Varaždin,Zagreb ,Istra i Rijeka ne zanimaju.
Guest- Guest
Pa preporuči. Nemam ja cajta tražit.Regoč wrote:Nađi novu, neku našu, da naši štogod zarade.Eva wrote:Moja kozmetičarka je iz Srbije, da ju odmah zašamaram? Onak preventivno?Regoč wrote:Živano, jebe se tebi, ti si u Beču, nećeš ti trpjeti velikosrbsku agresiju, a očito je da ćeš joj pridonieti, barem verbalno.
Guest- Guest
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 1 of 12