Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Pa preporuči. Nemam ja cajta tražit.Regoč wrote:Nađi novu, neku našu, da naši štogod zarade.Eva wrote:Moja kozmetičarka je iz Srbije, da ju odmah zašamaram? Onak preventivno?Regoč wrote:Živano, jebe se tebi, ti si u Beču, nećeš ti trpjeti velikosrbsku agresiju, a očito je da ćeš joj pridonieti, barem verbalno.
Guest- Guest
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:Mene to ne kači.Regoč wrote:Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.jastreb wrote:Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
Ja sam južno od linije KA-OG-VT-KGB.
Čak je i Šešelj rekao da ga Varaždin,Zagreb ,Istra i Rijeka ne zanimaju.
Ne budi naivna ko segedinska sobarica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....u njihovoj propagandi danima se najavljuju pogromi srba od starne hrvata,šiptara i muslimana....da li ej to retorika mirotvorstva ili formalni poziv na oruzje...nek mi jastreb to objasni..i to pisu mediji bliski vucicu i nikolicu
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ne budi naivan. Meni je Pozega do jaja.jastreb wrote:Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:Mene to ne kači.Regoč wrote:Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.jastreb wrote:Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
Pa imaju i oni svoje desničare, valjda? Nije vrag da sam HR ima križ.jastreb wrote:Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:Mene to ne kači.Regoč wrote:Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.jastreb wrote:Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
Guest- Guest
Kao i meni Leskovac.Stanojko wrote:
Ne budi naivan. Meni je Pozega do jaja.
2014-04-22
Evo, viš. A takvih u ZVERIMA ne manjka.Stanojko wrote:Ne budi naivan. Meni je Pozega do jaja.jastreb wrote:Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:Mene to ne kači.Regoč wrote:
Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.
Guest- Guest
Kad su jednog srpskog desničara pitali jeli Knin Srbija,znaš kaj im je rekel?Eva wrote:
Pa imaju i oni svoje desničare, valjda? Nije vrag da sam HR ima križ.
2014-04-22
jastreb misli da srbija iam samo seselja za desnicara a da su vucic i tomo olicenje slobodoumlja i mirotvorstav kao da nisu ni postojali devedesetih i njihova uzasna retorika i djelovanjeEva wrote:Pa imaju i oni svoje desničare, valjda? Nije vrag da sam HR ima križ.jastreb wrote:Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:Mene to ne kači.Regoč wrote:
Kad ti dođu u Aleksandrovac, neće te spasiti ni to što znaš odguslati cieli kosovski ciklus. Zaklat će te kao i ostale.
2015-09-08
Ajvar-city rocks!!!jastreb wrote:Kao i meni Leskovac.Stanojko wrote:
Ne taj Leskovac!Stanojko wrote:Ajvar-city rocks!!!jastreb wrote:Kao i meni Leskovac.Stanojko wrote:
2014-04-22
Za "zveri" ne znam, ali u Dverima se nesto ne uzbudjuju preterano oko Pozege...Eva wrote:Evo, viš. A takvih u ZVERIMA ne manjka.Stanojko wrote:Ne budi naivan. Meni je Pozega do jaja.jastreb wrote:Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:
Mene to ne kači.
Ma i Tomo, a pogotovo Vučić, nakon romantičnog vikenda s Kolindom još su se više napalili na HR.vuksadinare wrote:jastreb misli da srbija iam samo seselja za desnicara a da su vucic i tomo olicenje slobodoumlja i mirotvorstav kao da nisu ni postojali devedesetih i njihova uzasna retorika i djelovanjeEva wrote:Pa imaju i oni svoje desničare, valjda? Nije vrag da sam HR ima križ.jastreb wrote:Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.jastreb wrote:
Mene to ne kači.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Čovjek vapi da srbi ponovo kidišu a nitko ga ne razumije...tj
2014-04-18
Hehe u biti najveći neprijatelj je mentalitet i gomile lopiva ali no lakše pisati o vanjskim neprijateljima i šaka jada Srbiji nego o stranačkim kolegama
Kermit-
2014-04-17
Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Kermit-
2014-04-17
..ma da..bas zbog ovog clanka judi napustaju hrvatsku.e jesi i ti moronasilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
2015-09-08
Ne ne napustaju zbog ovoga jer je ovo simptom, tj koska da se ne priča o rasulu u državi, isto kao i pola forumaša koja ne vide da mi srljamo u bezdan, zapravo ne da ne vide već ih boli kurac kada je njima dobrovuksadinare wrote:..ma da..bas zbog ovog clanka judi napustaju hrvatsku.e jesi i ti moronasilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Kermit-
2014-04-17
jastreb wrote:Dajte Srbi napadnite nas još jedanput ,pa makar samo simbolično bacite 2-3 granate na neko pusto polje,da se ovi Vučine i Tepeši malo izguštaju!!!
a baš :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
....pa ovise sto rade...ako imaju dobar posao dobro im je..ako nemaju ili slabo placen posao...nije..ali to ne znaci da moraju zabijati glavu u pijesak i ocajavati..oni u keniji rade za dolar na dan..pa su u svjetskom vrhu po opustenosti i veseljuasilovski wrote:Ne ne napustaju zbog ovoga jer je ovo simptom, tj koska da se ne priča o rasulu u državi, isto kao i pola forumaša koja ne vide da mi srljamo u bezdan, zapravo ne da ne vide već ih boli kurac kada je njima dobrovuksadinare wrote:..ma da..bas zbog ovog clanka judi napustaju hrvatsku.e jesi i ti moronasilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
2015-09-08
Uobičajena četnikofilna ekipa i četnik nas uvjeravaju kako je Srbija dobra i ne bi ona nikada ratovala izvan svojih granicah. Da nismo preživjeli genocid devedeseth, možda bismo u to vjerovali.
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 2 of 12