Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Uobičajena četnikofilna ekipa i četnik nas uvjeravaju kako je Srbija dobra i ne bi ona nikada ratovala izvan svojih granicah. Da nismo preživjeli genocid devedeseth, možda bismo u to vjerovali.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
pretjerujes, to je bilo prije 500 godina..k'o slon si :DRegoč wrote:Uobičajena četnikofilna ekipa i četnik nas uvjeravaju kako je Srbija dobra i ne bi ona nikada ratovala izvan svojih granicah. Da nismo preživjeli genocid devedeseth, možda bismo u to vjerovali.
2014-04-11
Pa bili bi i Hrvati veseli da nemaju HDZ i SDP. Lako se Kenijcima smijat.vuksadinare wrote:....pa ovise sto rade...ako imaju dobar posao dobro im je..ako nemaju ili slabo placen posao...nije..ali to ne znaci da moraju zabijati glavu u pijesak i ocajavati..oni u keniji rade za dolar na dan..pa su u svjetskom vrhu po opustenosti i veseljuasilovski wrote:Ne ne napustaju zbog ovoga jer je ovo simptom, tj koska da se ne priča o rasulu u državi, isto kao i pola forumaša koja ne vide da mi srljamo u bezdan, zapravo ne da ne vide već ih boli kurac kada je njima dobrovuksadinare wrote:..ma da..bas zbog ovog clanka judi napustaju hrvatsku.e jesi i ti moronasilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Guest- Guest
Pa koji ti kurac više čekaš? Gnojiš protiv ove napaćene zemlje već desetljeće i pol, pozivaš na odlazak, a sam ovdje ostaješ! Jesi ti poremećen ili uhljeb? Jebo te Arpad koji te dovukao ovamo.asilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Smiri doživljaj! Niste ni vi vlasnici ovog ficleka.Regoč wrote:Pa koji ti kurac više čekaš? Gnojiš protiv ove napaćene zemlje već desetljeće i pol, pozivaš na odlazak, a sam ovdje ostaješ! Jesi ti poremećen ili uhljeb? Jebo te Arpad koji te dovukao ovamo.asilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Guest- Guest
Da, više nema živih svjedokah svega toga. Pa i nema, Srbi su ih pobili.maggie13 wrote:pretjerujes, to je bilo prije 500 godina..k'o slon si :DRegoč wrote:Uobičajena četnikofilna ekipa i četnik nas uvjeravaju kako je Srbija dobra i ne bi ona nikada ratovala izvan svojih granicah. Da nismo preživjeli genocid devedeseth, možda bismo u to vjerovali.
Regoč wrote:Uobičajena četnikofilna ekipa i četnik nas uvjeravaju kako je Srbija dobra i ne bi ona nikada ratovala izvan svojih granicah. Da nismo preživjeli genocid devedeseth, možda bismo u to vjerovali.
ma ti si precrn i paranoican..mi ne mrzimo :DRegoč wrote:Da, više nema živih svjedokah svega toga. Pa i nema, Srbi su ih pobili.maggie13 wrote:pretjerujes, to je bilo prije 500 godina..k'o slon si :DRegoč wrote:Uobičajena četnikofilna ekipa i četnik nas uvjeravaju kako je Srbija dobra i ne bi ona nikada ratovala izvan svojih granicah. Da nismo preživjeli genocid devedeseth, možda bismo u to vjerovali.
2014-04-11
Tebi se nije svidjelo pa si otišla. Neka sliedi tvoj primjer! A ovo jest moje vlasništvo!Eva wrote:Smiri doživljaj! Niste ni vi vlasnici ovog ficleka.Regoč wrote:Pa koji ti kurac više čekaš? Gnojiš protiv ove napaćene zemlje već desetljeće i pol, pozivaš na odlazak, a sam ovdje ostaješ! Jesi ti poremećen ili uhljeb? Jebo te Arpad koji te dovukao ovamo.asilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Sam da proučim Jodici, ak Srbi krenu na HR, ti kreni k meni. Premlad si da bi ratovao. A i šteta te. Ima ove starudije nek se bore.
Guest- Guest
Dok te Džango ne okupira. Obrtaj kapitala danas je sve brži.Regoč wrote:Tebi se nije svidjelo pa si otišla. Neka sliedi tvoj primjer! A ovo jest moje vlasništvo!Eva wrote:Smiri doživljaj! Niste ni vi vlasnici ovog ficleka.Regoč wrote:Pa koji ti kurac više čekaš? Gnojiš protiv ove napaćene zemlje već desetljeće i pol, pozivaš na odlazak, a sam ovdje ostaješ! Jesi ti poremećen ili uhljeb? Jebo te Arpad koji te dovukao ovamo.asilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Guest- Guest
to da ti je priruci...dok bus muza u dragovoljce poslala..lukavo...Eva wrote:Sam da proučim Jodici, ak Srbi krenu na HR, ti kreni k meni. Premlad si da bi ratovao. A i šteta te. Ima ove starudije nek se bore.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Da, baš primjeren i svrhovit komentar. Ti sigurno čovjeku koji ostane bez obje noge kažeš "ma gledaj to s vedre strane, sad ti kurac do zemlje".Eva wrote:Ma i Tomo, a pogotovo Vučić, nakon romantičnog vikenda s Kolindom još su se više napalili na HR.vuksadinare wrote:jastreb misli da srbija iam samo seselja za desnicara a da su vucic i tomo olicenje slobodoumlja i mirotvorstav kao da nisu ni postojali devedesetih i njihova uzasna retorika i djelovanjeEva wrote:Pa imaju i oni svoje desničare, valjda? Nije vrag da sam HR ima križ.jastreb wrote:Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?Eva wrote:
Opet će najebat najdomoljubniji krajevi dok će crvena komunjarska HR proć lišo.
Ne budi naivna ko segedinska sobarica.
Eva wrote:Zoki je rekel da su oni šaka jada. A Zoki je najpametniji Hrvat i ja njemu vjerujem.?
2014-04-18
Treba uvijek pružit utjehu.Regoč wrote:Da, baš primjeren i svrhovit komentar. Ti sigurno čovjeku koji ostane bez obje noge kažeš "ma gledaj to s vedre strane, sad ti kurac do zemlje".Eva wrote:Ma i Tomo, a pogotovo Vučić, nakon romantičnog vikenda s Kolindom još su se više napalili na HR.vuksadinare wrote:jastreb misli da srbija iam samo seselja za desnicara a da su vucic i tomo olicenje slobodoumlja i mirotvorstav kao da nisu ni postojali devedesetih i njihova uzasna retorika i djelovanjeEva wrote:Pa imaju i oni svoje desničare, valjda? Nije vrag da sam HR ima križ.jastreb wrote:
Ma Ewa,koji bi normalni Srbin danas išao ratovati za Osijek ili Požegu,kad i Hrvati od tamo bježe?
Ne budi naivna ko segedinska sobarica.
Guest- Guest
Sad si još počel i plagirat tuđe radove?lobo1 wrote:Eva wrote:Zoki je rekel da su oni šaka jada. A Zoki je najpametniji Hrvat i ja njemu vjerujem.?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, Živanina empatija opet na djelu.
I uobičajeno Jastrebovo nijekanje velikosrbske opasnosti.
Ti jedini to prepoznaješ.Regoč wrote:Da, Živanina empatija opet na djelu.
Guest- Guest
Čuj,neki dan si me ovdje uvjeravao o velikoj pobjedi Hrvatske nad Srbijom i velikosrpstvom.Regoč wrote:I uobičajeno Jastrebovo nijekanje velikosrbske opasnosti.
Otkud sad opasnost? Mislim,onda nisu poraženi.
Resetiraj se malo i izjasni. Zauzmi jasan stav.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kao i desetci ljudi koji su te počeli izbjegavati u stvarnom životu.Eva wrote:Ti jedini to prepoznaješ.Regoč wrote:Da, Živanina empatija opet na djelu.
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 3 of 12