Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Možeš ili uživaš u pijuckanju? Ja bez pola sata ni ne zakuhavam vodu, za ovo na slički triftalja sata minimum, uz komp i cielo popodne.maggie13 wrote:mogu ja to pijuckat,da,ali nemam bas cesto priliku :-)Regoč wrote:Još ako voliš duuuuuugo ispijati, savršeno smo si društvo.maggie13 wrote:lijepo iznenađenje..hvala ;-)Regoč wrote:Onda častim.maggie13 wrote:
to je super..ni ja ne volim slatku kavu..i obavezno bijelu. ;-)
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
znači da nisam star, stalno mi se spava.maggie13 wrote:kazu da se s godinama smanjuje potreba za snom..valjda smo depresivni @_@dzango wrote:Ja spavam ali se ne naspavam. Onda bi opet da spavam. Kao majmun na banane.maggie13 wrote:i meni, ali rijetko spavam..B-)dzango wrote:Meni se uvek spava.maggie13 wrote:
nemam ja inace..danas mi se posebno spava :-S
veber-
2014-12-30
idealno bi bilo sat, sat i po..obicno je 10 minuta..znaci, mogu, ali rijetko koristim B-)Regoč wrote:Možeš ili uživaš u pijuckanju? Ja bez pola sata ni ne zakuhavam vodu, za ovo na slički triftalja sata minimum, uz komp i cielo popodne.maggie13 wrote:mogu ja to pijuckat,da,ali nemam bas cesto priliku :-)Regoč wrote:Još ako voliš duuuuuugo ispijati, savršeno smo si društvo.maggie13 wrote:lijepo iznenađenje..hvala ;-)Regoč wrote:
Onda častim.
2014-04-12
svi smo depresivni :Dveber wrote:znači da nisam star, stalno mi se spava.maggie13 wrote:kazu da se s godinama smanjuje potreba za snom..valjda smo depresivni @_@dzango wrote:Ja spavam ali se ne naspavam. Onda bi opet da spavam. Kao majmun na banane.maggie13 wrote:i meni, ali rijetko spavam..B-)dzango wrote:
Meni se uvek spava.
2014-04-12
dok sam pio kavu. suknuo bi ju u roku 2,5sec. s min šećera. u biti kao da ga nije ni bilo.Regoč wrote:Možeš ili uživaš u pijuckanju? Ja bez pola sata ni ne zakuhavam vodu, za ovo na slički triftalja sata minimum, uz komp i cielo popodne.maggie13 wrote:mogu ja to pijuckat,da,ali nemam bas cesto priliku :-)Regoč wrote:Još ako voliš duuuuuugo ispijati, savršeno smo si društvo.maggie13 wrote:lijepo iznenađenje..hvala ;-)Regoč wrote:
Onda častim.
veber-
2014-12-30
ja, baš i nisam.maggie13 wrote:svi smo depresivni :Dveber wrote:znači da nisam star, stalno mi se spava.maggie13 wrote:kazu da se s godinama smanjuje potreba za snom..valjda smo depresivni @_@dzango wrote:Ja spavam ali se ne naspavam. Onda bi opet da spavam. Kao majmun na banane.maggie13 wrote:
i meni, ali rijetko spavam..B-)
veber-
2014-12-30
Lažu. Meni isto kao i sa 21.maggie13 wrote:kazu da se s godinama smanjuje potreba za snom..valjda smo depresivni @_@dzango wrote:Ja spavam ali se ne naspavam. Onda bi opet da spavam. Kao majmun na banane.maggie13 wrote:i meni, ali rijetko spavam..B-)dzango wrote:Meni se uvek spava.maggie13 wrote:
nemam ja inace..danas mi se posebno spava :-S
Ovaj forum je sve više gay.Regoč wrote:Bježi doma, pederu!Eva wrote:BDP
Guest- Guest
Džaba ako me Megi odvuče ispod palube.veber wrote:ful kasko je. ugljan ćeš valjda promašit...dzango wrote:Ako ja vozim, neće daleko.veber wrote:brod je u zadru. tank je 2000l, dva yanmara od 350 i vozi.dzango wrote:Onda Kiklade. Davno nisam bio.veber wrote:
to jedino da odem s brodom, no radijus kretanja mu je 500nm, ako ne jurcam i 700nm
zakon od auta
Reno 4 vole moleri jer im stanu merdevine.
Mmmmmmm!!! Pa to je kjutač!Eva wrote:Ovaj forum je sve više gay.Regoč wrote:Bježi doma, pederu!Eva wrote:BDP
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kak kome. Meni baš mi nekaj napeto tipkat u Blue Oyster atmosferi. Osjećam se kao pajcek u Teheranu.jastreb wrote:Mmmmmmm!!! Pa to je kjutač!Eva wrote:Ovaj forum je sve više gay.Regoč wrote:Bježi doma, pederu!Eva wrote:BDP
Guest- Guest
Megi i ja vadimo prosek.Eva wrote:Ovaj forum je sve više gay.Regoč wrote:Bježi doma, pederu!Eva wrote:BDP
i mi smo gay? Dobro si mi rekao :Ddzango wrote:Megi i ja vadimo prosek.Eva wrote:Ovaj forum je sve više gay.Regoč wrote:Bježi doma, pederu!Eva wrote:BDP
2014-04-12
Bu sotono, Vadimo bre prosek da ne bude gay.maggie13 wrote:i mi smo gay? Dobro si mi rekao :Ddzango wrote:Megi i ja vadimo prosek.Eva wrote:Ovaj forum je sve više gay.Regoč wrote:Bježi doma, pederu!Eva wrote:BDP
Ma nakon Trea i Ezekiala, svi su mi sumnjivi.
Guest- Guest
Lako se to proveri.Eva wrote:Ma nakon Trea i Ezekiala, svi su mi sumnjivi.
haha, jesam te :Pdzango wrote:Bu sotono, Vadimo bre prosek da ne bude gay.maggie13 wrote:i mi smo gay? Dobro si mi rekao :Ddzango wrote:Megi i ja vadimo prosek.Eva wrote:Ovaj forum je sve više gay.Regoč wrote:
Bježi doma, pederu!
2014-04-12
autopilot je vezan uz radar i sonar.dzango wrote:Džaba ako me Megi odvuče ispod palube.veber wrote:ful kasko je. ugljan ćeš valjda promašit...dzango wrote:Ako ja vozim, neće daleko.veber wrote:brod je u zadru. tank je 2000l, dva yanmara od 350 i vozi.dzango wrote:
Onda Kiklade. Davno nisam bio.
Reno 4 vole moleri jer im stanu merdevine.
ak već idete pod palubu, a ima lijepi prostor na krmi, upali ga.
brod bu sam stao ako rega nešto blizu 20m ili 1,5m dubine.
veber-
2014-12-30
Ti možeš da budeš malo gay.maggie13 wrote:haha, jesam te :Pdzango wrote:Bu sotono, Vadimo bre prosek da ne bude gay.maggie13 wrote:i mi smo gay? Dobro si mi rekao :Ddzango wrote:Megi i ja vadimo prosek.Eva wrote:
Ovaj forum je sve više gay.
Jesul krenuli srbovi , podne je ?
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
To je mislio i HOrvatinčićveber wrote:autopilot je vezan uz radar i sonar.dzango wrote:Džaba ako me Megi odvuče ispod palube.veber wrote:ful kasko je. ugljan ćeš valjda promašit...dzango wrote:Ako ja vozim, neće daleko.veber wrote:
brod je u zadru. tank je 2000l, dva yanmara od 350 i vozi.
ak već idete pod palubu, a ima lijepi prostor na krmi, upali ga.
brod bu sam stao ako rega nešto blizu 20m ili 1,5m dubine.
Guest- Guest
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 8 of 12