Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Nije mene doveo Arpad nego Savojski kada je oslobodio ove krajeve od Turaka, a drugo naravno da pozivam na odlazak Hrvata u tuđinu jer kad zemlja bude prazna od dođoša ista će se prisjedinit sa maticom i Krunom sv. Stjepana kako trebaju i valjaRegoč wrote:Pa koji ti kurac više čekaš? Gnojiš protiv ove napaćene zemlje već desetljeće i pol, pozivaš na odlazak, a sam ovdje ostaješ! Jesi ti poremećen ili uhljeb? Jebo te Arpad koji te dovukao ovamo.asilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Dujmovićev vapaj i bijesna kolumna:'Dajte vi naivci shvatite da nam je Srbija trajan problem'
Meni se uvek spava.maggie13 wrote:nemam ja inace..danas mi se posebno spava :-Sdzango wrote:Znam. Nisi jedina. Sve žene imaju istu muku.maggie13 wrote:trenutno mi je najvaznija velicina kave..dobro bi mi dosla jedna poveca :-Ddzango wrote:Da je do veličine auta, ni po jada. Ja Megi prebacim gde god hoće i sa traktorom i sa Fićom. Žene gledaju i cene neke druge stvari i veličine.veber wrote:
imam veći...
...auto. pa onda tebe i stanojka lako prebacim u sloveniju.
to je super..ni ja ne volim slatku kavu..i obavezno bijelu. ;-)Regoč wrote:Ja ispio petinu litre. Biele. Bez šećera.maggie13 wrote:trenutno mi je najvaznija velicina kave..dobro bi mi dosla jedna poveca :-Ddzango wrote:Da je do veličine auta, ni po jada. Ja Megi prebacim gde god hoće i sa traktorom i sa Fićom. Žene gledaju i cene neke druge stvari i veličine.veber wrote:imam veći...dzango wrote:
Tebe mogu i u gepeku.
2014-04-12
Sad će i Bruna dobit poziv, a onda ide pranje i isprike. Hase je utro put! Vražićak je ova američka veleposlanica.asilovski wrote:hehehe jedan poziv iz Buzina i svi od predjsednice pa do premijera dobijaju poluciju, dijereju a ne da će blokirati ikoga, naravno osim ako to Buzin bude zahjtevao, ali to je malo vjerojatnokolerik wrote:Za pocetak, Hrvatska ce morati inicirati blokadu pristupanja Srbije EU ili eventualno NATO savezu (nista osobno, zbilja, cista strategija). Tu su kljucni predsjednicki izbori u SAD-u i dinamika Brexita, ako bude bio spor i bolan, Unija ce biti onesposobljena za prosirenje na niz godina. Hrvatska bi mogla fiksirati status quo sa prijedlogom sporazuma za Srbiju slicnom onome koji EU ima sa Turskom.
Guest- Guest
Samo jedna stvar u tuđoj ruci raste.Regoč wrote:Otplatit će se, Zoki nam je ostavio snažan gospodarski rast.Eva wrote:a nego zakaj? Viš da i hrvatski nounari izbjegavaju pisat o 27 milijardi koje druge godine stižu na naplatu pa se hvataju Srba.Regoč wrote:Da, baš je tako, zato te izbjegavaju.Eva wrote:E pa nije empatija kreditiranje. Novac kvari odnose, dala il ne dala.Regoč wrote:
Kao i desetci ljudi koji su te počeli izbjegavati u stvarnom životu.
Guest- Guest
brod je u zadru. tank je 2000l, dva yanmara od 350 i vozi.dzango wrote:Onda Kiklade. Davno nisam bio.veber wrote:to jedino da odem s brodom, no radijus kretanja mu je 500nm, ako ne jurcam i 700nmdzango wrote:Jebala te Slovenija. Daj neke Maldive ili Dominikanu.Jebo te i Reno 4.
zakon od auta
Reno 4 vole moleri jer im stanu merdevine.
veber-
2014-12-30
Došljo si ti jer ako te doveo Savojski onda si Bosanac.asilovski wrote:Nije mene doveo Arpad nego Savojski kada je oslobodio ove krajeve od Turaka, a drugo naravno da pozivam na odlazak Hrvata u tuđinu jer kad zemlja bude prazna od dođoša ista će se prisjedinit sa maticom i Krunom sv. Stjepana kako trebaju i valjaRegoč wrote:Pa koji ti kurac više čekaš? Gnojiš protiv ove napaćene zemlje već desetljeće i pol, pozivaš na odlazak, a sam ovdje ostaješ! Jesi ti poremećen ili uhljeb? Jebo te Arpad koji te dovukao ovamo.asilovski wrote:Zapravo nije niti čudo što gomile ljudi napušta batustan kad vide ovakve proljeve od članaka
Temperatura na toplomjeru?Eva wrote:Samo jedna stvar u tuđoj ruci raste.Regoč wrote:Otplatit će se, Zoki nam je ostavio snažan gospodarski rast.Eva wrote:a nego zakaj? Viš da i hrvatski nounari izbjegavaju pisat o 27 milijardi koje druge godine stižu na naplatu pa se hvataju Srba.Regoč wrote:Da, baš je tako, zato te izbjegavaju.Eva wrote:
E pa nije empatija kreditiranje. Novac kvari odnose, dala il ne dala.
i meni, ali rijetko spavam..B-)dzango wrote:Meni se uvek spava.maggie13 wrote:nemam ja inace..danas mi se posebno spava :-Sdzango wrote:Znam. Nisi jedina. Sve žene imaju istu muku.maggie13 wrote:trenutno mi je najvaznija velicina kave..dobro bi mi dosla jedna poveca :-Ddzango wrote:
Da je do veličine auta, ni po jada. Ja Megi prebacim gde god hoće i sa traktorom i sa Fićom. Žene gledaju i cene neke druge stvari i veličine.
2014-04-12
Onda častim.maggie13 wrote:to je super..ni ja ne volim slatku kavu..i obavezno bijelu. ;-)Regoč wrote:Ja ispio petinu litre. Biele. Bez šećera.maggie13 wrote:trenutno mi je najvaznija velicina kave..dobro bi mi dosla jedna poveca :-Ddzango wrote:Da je do veličine auta, ni po jada. Ja Megi prebacim gde god hoće i sa traktorom i sa Fićom. Žene gledaju i cene neke druge stvari i veličine.veber wrote:
imam veći...
Haso je utro put, a sad je tu i Bruna. Malo pomalo, ne glavom kroz zid. Glavom do zida pa potražimo vrata.Eva wrote:Sad će i Bruna dobit poziv, a onda ide pranje i isprike. Hase je utro put! Vražićak je ova američka veleposlanica.asilovski wrote:hehehe jedan poziv iz Buzina i svi od predjsednice pa do premijera dobijaju poluciju, dijereju a ne da će blokirati ikoga, naravno osim ako to Buzin bude zahjtevao, ali to je malo vjerojatnokolerik wrote:Za pocetak, Hrvatska ce morati inicirati blokadu pristupanja Srbije EU ili eventualno NATO savezu (nista osobno, zbilja, cista strategija). Tu su kljucni predsjednicki izbori u SAD-u i dinamika Brexita, ako bude bio spor i bolan, Unija ce biti onesposobljena za prosirenje na niz godina. Hrvatska bi mogla fiksirati status quo sa prijedlogom sporazuma za Srbiju slicnom onome koji EU ima sa Turskom.
lijepo iznenađenje..hvala ;-)Regoč wrote:Onda častim.maggie13 wrote:to je super..ni ja ne volim slatku kavu..i obavezno bijelu. ;-)Regoč wrote:Ja ispio petinu litre. Biele. Bez šećera.maggie13 wrote:trenutno mi je najvaznija velicina kave..dobro bi mi dosla jedna poveca :-Ddzango wrote:
Da je do veličine auta, ni po jada. Ja Megi prebacim gde god hoće i sa traktorom i sa Fićom. Žene gledaju i cene neke druge stvari i veličine.
2014-04-12
Bježi doma, pederu!Eva wrote:BDP
Još ako voliš duuuuuugo ispijati, savršeno smo si društvo.maggie13 wrote:lijepo iznenađenje..hvala ;-)Regoč wrote:Onda častim.maggie13 wrote:to je super..ni ja ne volim slatku kavu..i obavezno bijelu. ;-)Regoč wrote:Ja ispio petinu litre. Biele. Bez šećera.maggie13 wrote:
trenutno mi je najvaznija velicina kave..dobro bi mi dosla jedna poveca :-D
Ja spavam ali se ne naspavam. Onda bi opet da spavam. Kao majmun na banane.maggie13 wrote:i meni, ali rijetko spavam..B-)dzango wrote:Meni se uvek spava.maggie13 wrote:nemam ja inace..danas mi se posebno spava :-Sdzango wrote:Znam. Nisi jedina. Sve žene imaju istu muku.maggie13 wrote:
trenutno mi je najvaznija velicina kave..dobro bi mi dosla jedna poveca :-D
Ako ja vozim, neće daleko.veber wrote:brod je u zadru. tank je 2000l, dva yanmara od 350 i vozi.dzango wrote:Onda Kiklade. Davno nisam bio.veber wrote:to jedino da odem s brodom, no radijus kretanja mu je 500nm, ako ne jurcam i 700nmdzango wrote:Jebala te Slovenija. Daj neke Maldive ili Dominikanu.Jebo te i Reno 4.
zakon od auta
mogu ja to pijuckat,da,ali nemam bas cesto priliku :-)Regoč wrote:Još ako voliš duuuuuugo ispijati, savršeno smo si društvo.maggie13 wrote:lijepo iznenađenje..hvala ;-)Regoč wrote:Onda častim.maggie13 wrote:to je super..ni ja ne volim slatku kavu..i obavezno bijelu. ;-)Regoč wrote:
Ja ispio petinu litre. Biele. Bez šećera.
2014-04-12
kazu da se s godinama smanjuje potreba za snom..valjda smo depresivni @_@dzango wrote:Ja spavam ali se ne naspavam. Onda bi opet da spavam. Kao majmun na banane.maggie13 wrote:i meni, ali rijetko spavam..B-)dzango wrote:Meni se uvek spava.maggie13 wrote:nemam ja inace..danas mi se posebno spava :-Sdzango wrote:
Znam. Nisi jedina. Sve žene imaju istu muku.
2014-04-12
ful kasko je. ugljan ćeš valjda promašit...dzango wrote:Ako ja vozim, neće daleko.veber wrote:brod je u zadru. tank je 2000l, dva yanmara od 350 i vozi.dzango wrote:Onda Kiklade. Davno nisam bio.veber wrote:to jedino da odem s brodom, no radijus kretanja mu je 500nm, ako ne jurcam i 700nmdzango wrote:Jebala te Slovenija. Daj neke Maldive ili Dominikanu.Jebo te i Reno 4.
zakon od auta
veber-
2014-12-30
Možeš ili uživaš u pijuckanju? Ja bez pola sata ni ne zakuhavam vodu, za ovo na slički triftalja sata minimum, uz komp i cielo popodne.maggie13 wrote:mogu ja to pijuckat,da,ali nemam bas cesto priliku :-)Regoč wrote:Još ako voliš duuuuuugo ispijati, savršeno smo si društvo.maggie13 wrote:lijepo iznenađenje..hvala ;-)Regoč wrote:Onda častim.maggie13 wrote:
to je super..ni ja ne volim slatku kavu..i obavezno bijelu. ;-)
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
Page 7 of 12