PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
Đes ba soro, jel bilo puno suza i raše :)Sora wrote:Nakon najgore vlade u povijesti rh
Svaka vlada mora biti bolja
U svakom slucaju ne zbog privrzenosti Briselu , nego zbog
Tog sto niti jedna vlada s hdzejom na celu nema drugi program osim
Pljackati i krasti
Guest- Guest
tre911 wrote:Đes ba soro, jel bilo puno suza i raše :)Sora wrote:Nakon najgore vlade u povijesti rh
Pljackati i krasti
Nije.
Zao mi je Milsnovica .
To je pravi mudkarac.
Zna riskirati .
Takvih strastvenih je malo danas .
Za Zoku je politika strastv. strast uvijek dode glave , ako me razumijes ..
Ispusio je te izbire.
No, odtavio je dojam koji nece stici niti jedan hdzeovac.
Reci mi jel ijedan hdzeovac mu ravan po tom? Po strasti zapolitikom.
Nije ,
Glupi KM. Prljsvi IS , tucko..covjece ..gnjida . Itd itd
Zoka bi po mojoj prici bio uzor za pravog muskarca ne
Ali
Vrijeme je lazi i glume
Uzivajte vi pedercici ..iz hdz u vasim majmnuskim glumatanjima
Zoka ..kratko je bilo o slatko
Ali bolje je posteno umrijezi kao neuspjesan nego neposteno drkati godinama istu prlksvu politiku
Ali
Vrijeme je lazi i glume
Uzivajte vi pedercici ..iz hdz u vasim majmnuskim glumatanjima
Zoka ..kratko je bilo o slatko
Ali bolje je posteno umrijezi kao neuspjesan nego neposteno drkati godinama istu prlksvu politiku
Soro trebe cijenim jedino po strasti koju imaš usprkos godinama, sve ostalo ti nije baš na čast ali to si ti i to je tako :)Sora wrote:tre911 wrote:Đes ba soro, jel bilo puno suza i raše :)Sora wrote:Nakon najgore vlade u povijesti rh
Pljackati i krasti
Nije.
Zao mi je Milsnovica .
To je pravi mudkarac.
Zna riskirati .
Takvih strastvenih je malo danas .
Za Zoku je politika strastv. strast uvijek dode glave , ako me razumijes ..
Ispusio je te izbire.
No, odtavio je dojam koji nece stici niti jedan hdzeovac.
Reci mi jel ijedan hdzeovac mu ravan po tom? Po strasti zapolitikom.
Nije ,
Glupi KM. Prljsvi IS , tucko..covjece ..gnjida . Itd itd
Guest- Guest
Soro...zoki se nasao u krivoj stranci
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa, Plenković je tu da im da uljuđeno lice koje prolazi kod birača, i radije će dati mjesta Pupovčevim četnicima i lopovskoj nakupini HNS, te prostrti Vučiću crveni tepih za prijem u pučane po direktivi iz Berlina, nego štititi interese Hrvatske. Zato će gledati zaobići Most, koji uostalom zaslužuje da ga se zaobiđe jer se ponašaju kao vijeće Mula u Iranu koje nakon izbora određuje tko će vladati državom neovisno o rezultatima izbora. Izdaja i lopovluk su imanentni HDZ-u kao stranci, zato su i zabili nož u leđa prethodnom lideru. I unatoč tome dobili izbore, jer je SDP vodio našmrkani kreten kojem je jedino bitno ići u jebačinu državnim avionom i žderati u skupim restoranima o državnom trošku, a usto je bio okružen još gorim kretenima udbaško-jugokomunističke provenijencije.
Dakle HDZ može birati između koaliranja s četnicima a la pupi i lopovima iz HNS-a ili grabežljivim petrovom, ne sumnjam da će izabrati četnike i lopove, uostalom kakav je božo vjerojatno bi i ja
masturbiras na sliku karamarka ?
interesantan fetis
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
interesantan fetisdebotoijusto wrote:
masturbiram na sliku tita i jovanke broz i ako mi to neko zabrani istući ću prvu babu na cvijetnom trgu na koju naletim jer ima krunicu oko vrat i još jednu pride u torbici koju nosi!
Guest- Guest
tre911 wrote:Maxo ako ćemo se igrati i tako nema problema, pazi samo da ne padneš niz stepenice jebiga ;)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Pa tomo jeste bolji od plenkija, ja to nikada nisam ni krio. Plenki je briselski aparatičak i to je tako.MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Nisu, idem u tvom stilu. Kad bolje razmislim jumbo i fratar petrov su zaslužili jedan drugoga. Dva lica iste novčanice :)
A nisu vraga, ogorcen si nevidjeno oko svega toga. Te lopovi te ovo te ono. Jedino sto nema dokaza ni za sto....jedino sto im stoji na plecima je sto su zlikovci srusili Tomu :) i ama bas nista drugo. Ali ajd, svakomu njegovo misljenje.
Ogorčen! Jesam na sve u ovoj državi ali to nema veze sa oim što pišeš nego sa cijelokupnom situacijom gdje se igraju sa nama kako se kom kurac digne. Isti ti koji su srušili karamarka zbog ine i mola uz pomoć petrova, milanovića i onog jebivjetra oreškovića. Ti isti su postavili i plenkovića na čelo države samo se milanoviću obila o glavu njegova idiotarija sa rušenja vlade a ovaj imbecil petrov je još uvijk tu kao korisna budala u slučaju da opet ne štima gazdama što se radi u RH. Nadam se da sam dovoljno jasan :)
Pa e, to sam i rekao. Jer su zlikovci srusili Karamarka :)
Jebemu mater znas da nisam zao i da se zajebavam :)
Guest- Guest
Eva wrote:Kak ne kužiš? Ja sam odmah skužila da aludira na MUF, tj. MUP
Sto vragova u tebi!
Guest- Guest
Pokušaj onda malo drugačijim stilom, nekao mi se ne sviđa ovakva vrsta zajebancije ;)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Maxo ako ćemo se igrati i tako nema problema, pazi samo da ne padneš niz stepenice jebiga ;)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Pa tomo jeste bolji od plenkija, ja to nikada nisam ni krio. Plenki je briselski aparatičak i to je tako.MaximusDecimusMiridije wrote:
A nisu vraga, ogorcen si nevidjeno oko svega toga. Te lopovi te ovo te ono. Jedino sto nema dokaza ni za sto....jedino sto im stoji na plecima je sto su zlikovci srusili Tomu :) i ama bas nista drugo. Ali ajd, svakomu njegovo misljenje.
Ogorčen! Jesam na sve u ovoj državi ali to nema veze sa oim što pišeš nego sa cijelokupnom situacijom gdje se igraju sa nama kako se kom kurac digne. Isti ti koji su srušili karamarka zbog ine i mola uz pomoć petrova, milanovića i onog jebivjetra oreškovića. Ti isti su postavili i plenkovića na čelo države samo se milanoviću obila o glavu njegova idiotarija sa rušenja vlade a ovaj imbecil petrov je još uvijk tu kao korisna budala u slučaju da opet ne štima gazdama što se radi u RH. Nadam se da sam dovoljno jasan :)
Guest- Guest
Otkad nema Tuđmana.marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa,
Brain32-
2014-04-15
tre911 wrote:Pokušaj onda malo drugačijim stilom, nekao mi se ne sviđa ovakva vrsta zajebancije ;)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Maxo ako ćemo se igrati i tako nema problema, pazi samo da ne padneš niz stepenice jebiga ;)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Pa tomo jeste bolji od plenkija, ja to nikada nisam ni krio. Plenki je briselski aparatičak i to je tako.
Pa uzvratis istom mjerom sta sad :) najbolje sad poceti paziti pricati na internetu majkumu...ehh. Opusteno.
Guest- Guest
Brain32 wrote:Otkad nema Tuđmana.marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa,
Paaaa...i zadnjih par godina njegovog zivota se to lijepo vidjelo da je krenulo u nekom ono.....Gambino familija smjeru.
Guest- Guest
Ajde to mogu prihvatiti :DMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Pokušaj onda malo drugačijim stilom, nekao mi se ne sviđa ovakva vrsta zajebancije ;)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Maxo ako ćemo se igrati i tako nema problema, pazi samo da ne padneš niz stepenice jebiga ;)MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa uzvratis istom mjerom sta sad :) najbolje sad poceti paziti pricati na internetu majkumu...ehh. Opusteno.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ajde to mogu prihvatiti :DMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Pokušaj onda malo drugačijim stilom, nekao mi se ne sviđa ovakva vrsta zajebancije ;)MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Maxo ako ćemo se igrati i tako nema problema, pazi samo da ne padneš niz stepenice jebiga ;)
Guest- Guest
Pa da kako njega počela svladavati bolest gamad se sve više razmahivala...sa tim trendom je došla i navala korisnih imbecila kojima HDZ obiluje.MaximusDecimusMiridije wrote:Brain32 wrote:Otkad nema Tuđmana.marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa,
Paaaa...i zadnjih par godina njegovog zivota se to lijepo vidjelo da je krenulo u nekom ono.....Gambino familija smjeru.
Brain32-
2014-04-15
tre911 wrote:interesantan fetisdebotoijusto wrote:
masturbiram na sliku tita i jovanke broz i ako mi to neko zabrani istući ću prvu babu na cvijetnom trgu na koju naletim jer ima krunicu oko vrat i još jednu pride u torbici koju nosi!
on interesantan fetis a tebi bog podario smisao za humor
ljubomoran sam
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Zbilja? Aj jos jednom razmisli..Brain32 wrote:Otkad nema Tuđmana.marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zbilja.kaja_333 wrote:Zbilja? Aj jos jednom razmisli..Brain32 wrote:Otkad nema Tuđmana.marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa,
Brain32-
2014-04-15
A iz koje su ere Mudrinic, granic, Mesić, cermak, Zagorac......?Brain32 wrote:Zbilja.kaja_333 wrote:Zbilja? Aj jos jednom razmisli..Brain32 wrote:Otkad nema Tuđmana.marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:A iz koje su ere Mudrinic, granic, Mesić, cermak, Zagorac......?Brain32 wrote:Zbilja.kaja_333 wrote:Zbilja? Aj jos jednom razmisli..Brain32 wrote:Otkad nema Tuđmana.marcellus wrote:HDZ je otkad nema Karamarka obična banditska nakupina bez ikakvih principa,
Similar topics
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
» Kolinda traži raspuštanje Sabora
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
» Kolinda traži raspuštanje Sabora
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 8 of 12