PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
Cuvaj se brkatih zena...ovo ni do sad nisan skuzio sto znaci
vuksadinare- Posts : 100336
2015-09-08
A karamarko i Zoki su bili jedino sto valja realno. Sad imate šmrklja plenkija a isto takvog ćete dobiti u SDP u koji ce guzice dati Briselu .
Je li to mostu bio cilj? Teško, oni su par Marsovaca koji se snalaze u politici kao coban na engleskom dvoru , to su slučajno izveli, porušili jednu gredu i srušila se brvnara..
Je li to mostu bio cilj? Teško, oni su par Marsovaca koji se snalaze u politici kao coban na engleskom dvoru , to su slučajno izveli, porušili jednu gredu i srušila se brvnara..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako je fora zanimljiva je....
2015-09-08
To je vaš resor druže Slavko i resor druga udbe ili ultre ili kako već! U svakom slučaju treba to dobro ispitati :)n_razbojnik wrote:ma ovo je @udbatre911 wrote:Ma daj, eva je svoju sliku fotošopirala i ubacila karamarka. Sve ostalo je oriđiđi :)maggie13 wrote:daj, stavi kojeg mlađeg..barem Plenkija :DEva wrote:Samo za Trea i Marčela, goli Tomo umjesto gole Maje
Guest- Guest
Bozo je psihic to jos niste skuzili...njemu smo svi mi experiment
2015-09-08
Sukob na desnici?vuksadinare wrote:..sve pet...ali ne znam od kud takva agresija...ovo prijetnjom sutnut cu te...pazi se...nije lijepotre911 wrote:Ja sam ti svoje rekao, drže se drugih forumaša i njih podbadaj koliko hoćeš, mene zaobiđi u svojim pizdarijama oko stožera pa na dalje. Ako ćeš normalno razgovarati bez podmetanja klipova nema problema no zaista ti kažem kad sljedići put kreneš prema meni sa onakvom spikom šutnuti ću te nogom i vjeruj da će te zaboliti. Ti si "moj" igrač i znaš kako sam reagirao kada te grinjko napao, nemoj praviti sada pizdarije i stvarati neprijatelje tao gdje ti to najmanje trebavuksadinare wrote:Ja te tre ne bockam i nemoj na meni iskaljivat bijes...ne kuzim ovo s brkatom zenom...pojasni
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a, dobro ti kazes, trebamo sve pojasnjavati..ja od sebe krecem :Dtre911 wrote:Ma daj, eva je svoju sliku fotošopirala i ubacila karamarka. Sve ostalo je oriđiđi :)maggie13 wrote:daj, stavi kojeg mlađeg..barem Plenkija :DEva wrote:Samo za Trea i Marčela, goli Tomo umjesto gole Maje
2014-04-12
Negdje sam pisao o tome, zoki je popušio spin i krenio rušiti karamarka zbog ine i mola( ameri su jasno rekli prije par godina da se gazpromu ne smije otvoriti mediteran, dakle jasno je odakle vjetar puše ) no nije se nadao da će se to i njemu obiti o glavu no ovaj gnom petrov e to je tek posebna priča u svemu ovome. Sad će šutiti ko pička nakon malo šepurenja i to je to, kolinda mu je jasno prenjela poruku oko njihovih ucjena i drugih pizdarija. Mi smo sve smo ne suverena i samostalna država.kaja_333 wrote:A karamarko i Zoki su bili jedino sto valja realno. Sad imate šmrklja plenkija a isto takvog ćete dobiti u SDP u koji ce guzice dati Briselu .
Guest- Guest
Nema tu što da se ispituje, samo ova savremena teknologija kojoj agentura ulazi u korak...Ti Fotodućani, kako se već zovutre911 wrote:To je vaš resor druže Slavko i resor druga udbe ili ultre ili kako već! U svakom slučaju treba to dobro ispitati :)n_razbojnik wrote:ma ovo je @udbatre911 wrote:Ma daj, eva je svoju sliku fotošopirala i ubacila karamarka. Sve ostalo je oriđiđi :)maggie13 wrote:daj, stavi kojeg mlađeg..barem Plenkija :DEva wrote:Samo za Trea i Marčela, goli Tomo umjesto gole Maje
2014-04-15
Bozo je tele ako ćemo bas. Lopov nije ali razmišlja ko majmunčić, samo jedan korak unaprijed. Dva mu je vec previse. On otpila nogu stola na kojem je staklo i misli da ce srušiti samo stol. Kada vidi da je palo i staklo pobjegne u Metkovic na duhovnu obnovu i vrati se jos blesaviji.vuksadinare wrote:Bozo je psihic to jos niste skuzili...njemu smo svi mi experiment
2015-08-15
kaja_333 wrote:A karamarko i Zoki su bili jedino sto valja realno. Sad imate šmrklja plenkija a isto takvog ćete dobiti u SDP u koji ce guzice dati Briselu .
prigrli kaos, mi smo samo usputni gledatelji, i zrtve..
ne...tre prozivljava emocionalnu krizu...a ja nisam znao..pa sam malo htio duel...sorryjastreb wrote:Sukob na desnici?vuksadinare wrote:..sve pet...ali ne znam od kud takva agresija...ovo prijetnjom sutnut cu te...pazi se...nije lijepotre911 wrote:Ja sam ti svoje rekao, drže se drugih forumaša i njih podbadaj koliko hoćeš, mene zaobiđi u svojim pizdarijama oko stožera pa na dalje. Ako ćeš normalno razgovarati bez podmetanja klipova nema problema no zaista ti kažem kad sljedići put kreneš prema meni sa onakvom spikom šutnuti ću te nogom i vjeruj da će te zaboliti. Ti si "moj" igrač i znaš kako sam reagirao kada te grinjko napao, nemoj praviti sada pizdarije i stvarati neprijatelje tao gdje ti to najmanje trebavuksadinare wrote:Ja te tre ne bockam i nemoj na meni iskaljivat bijes...ne kuzim ovo s brkatom zenom...pojasni
2015-09-08
zanimljiva usporedba...očekivao sam onu sa slonom u staklarni, kad ono nešto novo, nešto divljekaja_333 wrote:Bozo je tele ako ćemo bas. Lopov nije ali razmišlja ko majmunčić, samo jedan korak unaprijed. Dva mu je vec previse. On otpila nogu stola na kojem je staklo i misli da ce srušiti samo stol. Kada vidi da je palo i staklo pobjegne u Metkovic na duhovnu obnovu i vrati se jos blesaviji.vuksadinare wrote:Bozo je psihic to jos niste skuzili...njemu smo svi mi experiment
2014-04-15
Slon rusi nenamjerno, ovaj namjerno ali ne moze predvidjeti sto ce sve pasti.n_razbojnik wrote:zanimljiva usporedba...očekivao sam onu sa slonom u staklarni, kad ono nešto novo, nešto divljekaja_333 wrote:Bozo je tele ako ćemo bas. Lopov nije ali razmišlja ko majmunčić, samo jedan korak unaprijed. Dva mu je vec previse. On otpila nogu stola na kojem je staklo i misli da ce srušiti samo stol. Kada vidi da je palo i staklo pobjegne u Metkovic na duhovnu obnovu i vrati se jos blesaviji.vuksadinare wrote:Bozo je psihic to jos niste skuzili...njemu smo svi mi experiment
2015-08-15
A jesam. Evo samo gledam.kic wrote:kaja_333 wrote:A karamarko i Zoki su bili jedino sto valja realno. Sad imate šmrklja plenkija a isto takvog ćete dobiti u SDP u koji ce guzice dati Briselu .
prigrli kaos, mi smo samo usputni gledatelji, i zrtve..
2015-08-15
Ti bi prvo trebao znati što je emocionalna kriza da bi mogao pisati o njoj. Nisu te đaba uzeli na pik ljudi da pokažu ogledni primjer jednog budalaša koji je bio za objavljivanje registra branitelja.vuksadinare wrote:ne...tre prozivljava emocionalnu krizu...a ja nisam znao..pa sam malo htio duel...sorryjastreb wrote:Sukob na desnici?vuksadinare wrote:..sve pet...ali ne znam od kud takva agresija...ovo prijetnjom sutnut cu te...pazi se...nije lijepotre911 wrote:Ja sam ti svoje rekao, drže se drugih forumaša i njih podbadaj koliko hoćeš, mene zaobiđi u svojim pizdarijama oko stožera pa na dalje. Ako ćeš normalno razgovarati bez podmetanja klipova nema problema no zaista ti kažem kad sljedići put kreneš prema meni sa onakvom spikom šutnuti ću te nogom i vjeruj da će te zaboliti. Ti si "moj" igrač i znaš kako sam reagirao kada te grinjko napao, nemoj praviti sada pizdarije i stvarati neprijatelje tao gdje ti to najmanje trebavuksadinare wrote:Ja te tre ne bockam i nemoj na meni iskaljivat bijes...ne kuzim ovo s brkatom zenom...pojasni
Vuče povuci ručnu dok je vrijeme. Ozbiljno ti kažem i ne spominji me više nigdje niti me pokušavaj bockati sa idiotskim forama.
Guest- Guest
Pa da bio sam i jesam za objavu...i registra dezertera,mufljoza i cetnika..to si zaboravio da sam dodao...drugo....ti si mene bocnuo...
2015-09-08
Ja bi postavio ovako, gospodarski pojas može, dapače, ako će Bulj pristat bit bova i označavat granicu pojasa
....i kajlu mi zabio....a sad cuvaj se brkatih zena....
2015-09-08
Nakon najgore vlade u povijesti rh
Svaka vlada mora biti bolja
U svakom slucaju ne zbog privrzenosti Briselu , nego zbog
Tog sto niti jedna vlada s hdzejom na celu nema drugi program osim
Pljackati i krasti
Pljackati i krasti
Đes ba soro, jel bilo puno suza i raše :)Sora wrote:Nakon najgore vlade u povijesti rh
Pljackati i krasti
Guest- Guest
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
» Kolinda traži raspuštanje Sabora
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
» Kolinda traži raspuštanje Sabora
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 7 of 12