Kolinda traži raspuštanje Sabora
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kolinda traži raspuštanje Sabora
PREDSJEDNICA: 'Nitko me nije uvjerio da postoji većina, neka Reiner što prije sazove raspravu o raspuštanju Sabora'
“Upravio sam završila prvi i posljednji krug konzultacije za mandatara. Nitko me nije uvjerio da ima potporu 76 potpisa zastupnika ili više za dobijanje statusa mandatara. Mogu ustvrditi kako je natopolovična većina zauzela stav o potrebi raspisivanja prijevremenih izbora”, rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.
“Ustavni rok od 30 dana je nemoguće skratiti. Uvažavajući odluku zastupnika apeliram na predsjednika Sabora Željka Reinera da se rasprava i odlučivanje održi što je moguće prije”, poručila je predsjednica.
“Svi predstavnici parlamentranih stranaka u Sabora izrazili su da izbori budu početkom rujna”, poručila je i dodala da će njihovo mišljenje uzeti u obzir pri odlučivanju.
http://net.hr/danas/hrvatska/predsjednica-nitko-me-nije-uvjerio-da-postoji-vecina-apeliram-na-reinera-da-odlucivanje-bude-sto-prije/
Nakon konzultacija s predstavnicima klubova i ostalim zastupnicima Hrvatskoga sabora na Pantovčaku, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović obratila se javnosti.
“Upravio sam završila prvi i posljednji krug konzultacije za mandatara. Nitko me nije uvjerio da ima potporu 76 potpisa zastupnika ili više za dobijanje statusa mandatara. Mogu ustvrditi kako je natopolovična većina zauzela stav o potrebi raspisivanja prijevremenih izbora”, rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.
“Ustavni rok od 30 dana je nemoguće skratiti. Uvažavajući odluku zastupnika apeliram na predsjednika Sabora Željka Reinera da se rasprava i odlučivanje održi što je moguće prije”, poručila je predsjednica.
“Svi predstavnici parlamentranih stranaka u Sabora izrazili su da izbori budu početkom rujna”, poručila je i dodala da će njihovo mišljenje uzeti u obzir pri odlučivanju.
http://net.hr/danas/hrvatska/predsjednica-nitko-me-nije-uvjerio-da-postoji-vecina-apeliram-na-reinera-da-odlucivanje-bude-sto-prije/
Last edited by KWAChance4668 on 17/6/2016, 14:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Kolinda traži raspuštanje Sabora
Normalno, Karamarko nije ni trebao spominjati "preslagivanje" jer je to od početka bilo osuđeno na neuspjeh
Je li netko brine za Erino zdravlje?
Boca s kisikom i tako to.
Ipak je pala najdomoljubnija vlada do sada
2014-04-18
[size=36]KARAMARKO NE ŽELI NA IZBORE ‘Ne predajemo se, preokrenut ćemo ovu priču u idućih osam dana’ [/size]
http://net.hr/danas/hrvatska/krecu-konzultacije-na-pantovcaku-preslagivanje-vecine-ili-novi-izbori/
http://net.hr/danas/hrvatska/krecu-konzultacije-na-pantovcaku-preslagivanje-vecine-ili-novi-izbori/
Last edited by KWAChance4668 on 17/6/2016, 14:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nitko nije skužio da nema šitinga...pa neme ni Ere, ali su svi samo za našeg Slovenca zabrinuti
baš ste drugovi, ne
baš ste drugovi, ne
2014-04-15
Mogu ja koji sevdah prilipit.Vorpatril wrote:Je li netko brine za Erino zdravlje?
Guest- Guest
Nemoj...obzira malo ipak je čovijek u godinama...KWAChance4668 wrote:Mogu ja koji sevdah prilipit.Vorpatril wrote:Je li netko brine za Erino zdravlje?
A Haso delija mu ode s mijesta ministra kulture...
2014-04-18
KWAChance4668 wrote:‘Ne predajemo se, preokrenut ćemo ovu priču u idućih osam dana
berlin pao, odžak se drži
on je u saboru...n_razbojnik wrote:Nitko nije skužio da nema šitinga...
2014-12-30
protiv koga?veber wrote:on je u saboru...n_razbojnik wrote:Nitko nije skužio da nema šitinga...
Guest- Guest
Ne pakiraj mi. To je rekel Karamarkić.marcellus wrote:KWAChance4668 wrote:‘Ne predajemo se, preokrenut ćemo ovu priču u idućih osam dana
Guest- Guest
KWAChance4668 wrote:Ne pakiraj mi. To je rekel Karamarkić.marcellus wrote:KWAChance4668 wrote:‘Ne predajemo se, preokrenut ćemo ovu priču u idućih osam dana
pa njega i citiram bre konju ne tebe
NOVO 13:20 “Da, rekli smo predsjednici da imamo našeg kandidata za mandatara. U roku od 8 dana preokrenut ćemo ovu priču od ovih 82 potpisa. Ne predajemo se, pregovarat ćemo s nekim ljudima. S nekim ljudima smo pregovarali, ali oni su potpisali za raspuštanje Sabora. Nama su izbori neprihvatljivi zbog troškova i vremena”, rekao je Karamarko dodajući da će ih ipak prihvatiti ako dođe do njih.
Guest- Guest
Da, rekli smo predsjednici da imamo našeg kandidata za mandatara. U roku od 8 dana preokrenut ćemo ovu priču od ovih 82 potpisa.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
"Upitan što ako ne bude Sabora (s obzirom da je već prikupljeno 82 potpisa za njegovo raspuštanje) Karamarako je rekao kako nisu bitni potpisi nego glasovi te dodao – pričekajmo, vidjet ćemo."
In Karamarko's case it is justifiable to understimate the power of the Dark Side. :batman:
In Karamarko's case it is justifiable to understimate the power of the Dark Side. :batman:
Guest- Guest
Boca s kisikom ce trebati tebi i Zokiju u rujnu. Zašto?Vorpatril wrote:Je li netko brine za Erino zdravlje?
Prošlo je premalo od zadnjih izbora, SDP- ove svinjarije nisu zaboravljene. Ljudi neće izaći na izbore osim zagriženih SDP i HDZ ovaca. Most ce se prepoloviti, živi zid malo pojačati i u finalu dobiti ćete vrlo sličnu stvar.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Njega nema više, misliš Vučić?Noor wrote:di je sad Milošević?
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» KOLINDA NA ELIMINACIJI, DESNICA TRAŽI NOVOG VOĐU !!!!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Splitski nadbiskup od sabora traži da zabrani rad nedjeljom
» Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
» KOLINDA NA ELIMINACIJI, DESNICA TRAŽI NOVOG VOĐU !!!!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
Page 1 of 2