Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto
Page 1 of 1
Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/na-pomolu-neocekivani-obrat-skoro-prepusta-mjesto-potpredsjednika-sabora-karolini-vidovic-kristo-15009335
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto
Urnebesno.
Debo i ekipa iz Možemo na aparatima.
Debo i ekipa iz Možemo na aparatima.
2014-04-11
Bolje i ona nego Škoro. Kraj Škore bi svi zaspali u Saboru a Peovička je rekla da ga neće podržat tako da opet bolje i žena tu nego Škoro.
https://www.novilist.hr/vijesti/hrvatska/oporbene-stranke-podijelile-saborske-funkcije-skorinom-domovinskom-pokretu-mjesto-potpredsjednika-sabora/
Nije ona tako loša samo diže ljevičarskim krkanima tlak al to nije njen problem šta ste vi krkani.
https://www.novilist.hr/vijesti/hrvatska/oporbene-stranke-podijelile-saborske-funkcije-skorinom-domovinskom-pokretu-mjesto-potpredsjednika-sabora/
Nije ona tako loša samo diže ljevičarskim krkanima tlak al to nije njen problem šta ste vi krkani.
2014-04-11
Ovo su ti zastupnici DP i netko od njih mora ić na tu funkciju. Ne odgovara vam nitko al generalno Prkačin vam sigurno nije opcija tako da Karolina je ipak tu kvalitetna opcija za tu funkciju jer Drele svakako nije a nije ni Škoro.
2014-04-11
valjda žalosno tulipane... za tebe i slične tebi...debotoijusto wrote:smijesno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
smijesno , menimichaellcmacha wrote:valjda žalosno tulipane... za tebe i slične tebi...debotoijusto wrote:smijesno
zalosno , sabor i HR...i nece trebati mnogo vremena da se to pokaze u praksi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Netko mora iz DP tu biti. Tako su se podilile funkcije u oporbi. Iskreno svejedno mi je al ako mogu birati između Škore i nje radije bi nju na tu funkciju.
Ako ništa drugo zgodnija je i ugodnija oku. Bar nas neće uspavat kao Škoro pojava.
Al rekoh svejedno mi je jer ionako mora netko iz DP.
Ako ništa drugo zgodnija je i ugodnija oku. Bar nas neće uspavat kao Škoro pojava.
Al rekoh svejedno mi je jer ionako mora netko iz DP.
2014-04-11
Funkcija potpredsjednika Sabora je ionako vrlo ograničena a koliko vidim može ih biti dva ili pet već po dogovoru i suštini su zamjenici predsjednika Sabora.
Dakle to nije neka ekstra posebna funkcija i ima više zamjenika. Nije bitna priča.
Al ne bi volija Škoru gledat. Predosadan mi je. Draži mi je Drele.
Dakle to nije neka ekstra posebna funkcija i ima više zamjenika. Nije bitna priča.
Al ne bi volija Škoru gledat. Predosadan mi je. Draži mi je Drele.
2014-04-11
Odlican potez. KVS je pametna zena odrasla na zapadu , sta se vidi iz aviona. Jedina je zamjerka potenciranje crkve i vjere. To ce morati suspregnuti i bit ce ok. Bilo kako bilo letjet ce perje.
2014-04-14
Tako i meni izgleda iako nikad za nju nisam čuja al u dva dana dobila dva plusa od mene. Vidim da je i magistar novinarstva.
Uglavnom po ovome šta sad vidim vrlo kvalitetno radi.
Uglavnom po ovome šta sad vidim vrlo kvalitetno radi.
2014-04-11
Drago mi je da je ispalila Macana. Kao osoba čini se da ima kapaciteta.
Doduše pokazuje i zašto mi DP nije blizu kao politička opcija. U startu je odvalila monolog o ustašama i partizanima, Jazovki i sl. Vidi se da se ta ekipa oko toga utaborila i to im je potka.
Doduše pokazuje i zašto mi DP nije blizu kao politička opcija. U startu je odvalila monolog o ustašama i partizanima, Jazovki i sl. Vidi se da se ta ekipa oko toga utaborila i to im je potka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Baš gledam reprizu Otvorenog i taman bila ta scena. Rekla mu je da se predstavlja kao navodni nezavisni stručnjak a da radi za ove na vlasti.
Pogodila ga u žicu. Raskrinkala ga. Kaže on da on ne mora biti s njom u studiju ovo ono a ona mu rekla pa tamo su vam vrata , tko vas drži i ovi puka i reka joj da je spodoba.
A kako ga je razotkrila pred kamerama. Ova je opasna. Magistar novinarstva.
Pogodila ga u žicu. Raskrinkala ga. Kaže on da on ne mora biti s njom u studiju ovo ono a ona mu rekla pa tamo su vam vrata , tko vas drži i ovi puka i reka joj da je spodoba.
2014-04-11
u startu je ukazala na golu i nepatvorenu činjenicu a to je da je ekshumirano 600 tijela tamo nekih ljudi koji su kao stoka poubijani od josipovičevog tate i milanovićevog dede, a u stvari je ukazala na svu tragediju hrvatskog naroda koji nije u stanju zbog totalne autodifamacije raščistiti sam sa sobom i u toj nesposobnosti omogućuje likovima kao što su spomenuta dvojica plus onaj veleizdajnik cigo da 20 godina obnašaju predsjedničku dužnost u državi koju nisu htjeli i za koju se nisu borili... katastrofa kao što je katastrofa i što si ti dobio domovnicu...epikur37 wrote:Drago mi je da je ispalila Macana. Kao osoba čini se da ima kapaciteta.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:u startu je ukazala na golu i nepatvorenu činjenicu a to je da je ekshumirano 600 tijela tamo nekih ljudi koji su kao stoka poubijani od josipovičevog tate i milanovićevog dede, a u stvari je ukazala na svu tragediju hrvatskog naroda koji nije u stanju zbog totalne autodifamacije raščistiti sam sa sobom i u toj nesposobnosti omogućuje likovima kao što su spomenuta dvojica plus onaj veleizdajnik cigo da 20 godina obnašaju predsjedničku dužnost u državi koju nisu htjeli i za koju se nisu borili... katastrofa kao što je katastrofa i što si ti dobio domovnicu...epikur37 wrote:Drago mi je da je ispalila Macana. Kao osoba čini se da ima kapaciteta.
2014-04-11
mozda padne i cerupanja...sa ekipom iz 'možemo'...problem je u tome sto ce karolina rijetko voditi sjednice...jer je druga po redu iza restartovog podpredsjednika...mozda 2,3 puta u citavom mandatu...i to kad svo zbrisu a ostane par zastupnika na dosadnim temamaabraham wrote:Odlican potez. KVS je pametna zena odrasla na zapadu , sta se vidi iz aviona. Jedina je zamjerka potenciranje crkve i vjere. To ce morati suspregnuti i bit ce ok. Bilo kako bilo letjet ce perje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne jebe karolina 2%...sa takvima ni kavu ne bi popila....RayMabus wrote:Baš gledam reprizu Otvorenog i taman bila ta scena. Rekla mu je da se predstavlja kao navodni nezavisni stručnjak a da radi za ove na vlasti.
2015-09-08
...epi boluje od integralizma..njemu su samo brojke bitne ne i kvalitet...michaellcmacha wrote:u startu je ukazala na golu i nepatvorenu činjenicu a to je da je ekshumirano 600 tijela tamo nekih ljudi koji su kao stoka poubijani od josipovičevog tate i milanovićevog dede, a u stvari je ukazala na svu tragediju hrvatskog naroda koji nije u stanju zbog totalne autodifamacije raščistiti sam sa sobom i u toj nesposobnosti omogućuje likovima kao što su spomenuta dvojica plus onaj veleizdajnik cigo da 20 godina obnašaju predsjedničku dužnost u državi koju nisu htjeli i za koju se nisu borili... katastrofa kao što je katastrofa i što si ti dobio domovnicu...epikur37 wrote:Drago mi je da je ispalila Macana. Kao osoba čini se da ima kapaciteta.
2015-09-08
on je za moj pojam isto ko i onaj frka ili mentalni abortus od prekjučer, nema tu suštinske razlike...
2015-08-08
....on ne kuzi da postoje hrvati i 'hrvati'....ovi drugi bi mu sutra sprasili metak u celo da mogu..michaellcmacha wrote:on je za moj pojam isto ko i onaj frka ili mentalni abortus od prekjučer, nema tu suštinske razlike...
2015-09-08
Similar topics
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
Page 1 of 1