Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/na-pomolu-neocekivani-obrat-skoro-prepusta-mjesto-potpredsjednika-sabora-karolini-vidovic-kristo-15009335
Rekoh, Škoro nije zainteresiran da sjedi u saboru
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto?
Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
Presedan, opći ciganluk.
Guest- Guest
Hektorović wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/na-pomolu-neocekivani-obrat-skoro-prepusta-mjesto-potpredsjednika-sabora-karolini-vidovic-kristo-15009335
on to sve preko volje...mislio je zabit zicer, kad nije, možda i napusti sve
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dat ce vam papriku karolina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremenaNoor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru..Noor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
ma i ne da mu se...
nek pjeva....borbene :D
2015-08-06
a i to treba zabilježiti: aktivan si član DP Miroslava Škore sa čćlanskom iskaznicom i plaćenom članarinom. Vojnik partije.
2015-08-06
glupost...ta nije njemu potrebna ta placa...ne zivi on od saborske place...kao vecina drugih u saboruepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru..Noor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
ma i ne da mu se...
2015-09-08
nemam ti ja nikakve koristi od toga...da imam bio bi clan hdz-a.. ...epikur37 wrote:a i to treba zabilježiti: aktivan si član DP Miroslava Škore sa čćlanskom iskaznicom i plaćenom članarinom. Vojnik partije.
2015-09-08
a kako je zamislio biti premijer?vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremenaNoor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
vuksadinare wrote:glupost...ta nije njemu potrebna ta placa...ne zivi on od saborske place...kao vecina drugih u saboruepikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru..Noor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
ma i ne da mu se...
Pa mogao se onda odreći saborske plaće i priključiti se političkom životu pro bono za opće dobro, a ne izvuć guzicu odmah čim nije uspio što je zapasao.
E da pjevanje i kocerti.
2015-08-06
Noor wrote:a kako je zamislio biti premijer?vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremenaNoor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
e vidiš to bi htio, onda ne bi pjevao :D
2015-08-06
možda bi koji put otkazao sjednicu vlade zbog koncerta, al ne baš svaku i uvijek :Pepikur37 wrote:Noor wrote:a kako je zamislio biti premijer?vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremenaNoor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
jedino ak je htio Dreleta predložiti za premijera, taj nema takve česte i "teške" gaže :D
drugo je biti premijer..ili predsjednik..pa on je rekao da u tom slucaju kad bi to bio zamrznuo bi svoje privatne aktivnostiNoor wrote:a kako je zamislio biti premijer?vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremenaNoor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
2015-09-08
hvala norka sto ovom izlazis u susret...znas li ti njegovo djelovanje?Noor wrote:možda bi koji put otkazao sjednicu vlade zbog koncerta, al ne baš svaku i uvijek :Pepikur37 wrote:Noor wrote:a kako je zamislio biti premijer?vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremenaNoor wrote:
razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamar
jedino ak je htio Dreleta predložiti za premijera, taj nema takve česte i "teške" gaže :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:drugo je biti premijer..ili predsjednik..pa on je rekao da u tom slucaju kad bi to bio zamrznuo bi svoje privatne aktivnostiNoor wrote:a kako je zamislio biti premijer?vuksadinare wrote:nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremenaNoor wrote:razmislio je i odlučio da ipak nije u stanju podnijeti još jedan šamarmobiu$ wrote:Ne bi ga kolege u oporbi ni prihvatile, morao je predložiti nekog drugog.
Presedan, opći ciganluk.
vidi mudraca :D :D :D
2015-08-06
vuksadinare wrote:hvala norka sto ovom izlazis u susret...znas li ti njegovo djelovanje?Noor wrote:možda bi koji put otkazao sjednicu vlade zbog koncerta, al ne baš svaku i uvijek :Pepikur37 wrote:Noor wrote:a kako je zamislio biti premijer?vuksadinare wrote:
nije istina..ja sam u dp-u i valjda znam nesto vise od vas..škoro je odbio iz svojih privatnih razloga posto je pjevac i poduzetnik..i jednostavno ne bi imao vremena visiti non stop kao podpredsjednik u saboru...jer podpredsjednik mora biti skoro 24 sata na usluzi saboru..kao i predsjednik...to je posao za one koji nemaju drugog posla i viska vremena
Moje i dreletovo je jednako, ako je tekućica u pitanju :)
2015-08-06
jok..ti si se presvlacio vise puta nego kameleon sto je promjenio boju....bolje da o tom ne pricam..tu je i previse svjedokaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:hvala norka sto ovom izlazis u susret...znas li ti njegovo djelovanje?Noor wrote:možda bi koji put otkazao sjednicu vlade zbog koncerta, al ne baš svaku i uvijek :Pepikur37 wrote:Noor wrote:
a kako je zamislio biti premijer?
Moje i dreletovo je jednako, ako je tekućica u pitanju :)
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Škoro prepušta mjesto potpredsjednika Sabora Karolini Vidović Krišto
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» SDP nudi mjesto potpredsjednika Vlade Beljaku, a osuđen je na zatvor
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
Page 1 of 2