Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
Sisa je zakon.frakcija wrote:sa sise je meso puno mekše.. ko maslo.. i brzo je gotovo..laganije za probavu..oće reč da nije šježe ni škopac..mlada janjetinaRayMabus wrote:Nisam ....al da tocno je , netko je nekakvu sisu spominjao.maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mo'sh si mislit..tko god opstane u politici nije bedast, a jos manje naivan.danni1 wrote:Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.frakcija wrote:ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
2014-04-12
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a jebate tako se i moji u razredu cerekaju ako kažem neku rič koja ih asocira na seks.. a sve ih riči asociraju na seksRayMabus wrote:Sisa je zakon.frakcija wrote:sa sise je meso puno mekše.. ko maslo.. i brzo je gotovo..laganije za probavu..oće reč da nije šježe ni škopac..mlada janjetinaRayMabus wrote:Nisam ....al da tocno je , netko je nekakvu sisu spominjao.maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Muskarci i potcjenjivanje :D
2014-04-12
Pa sjetimo se tko je prvi kolario sa Srbima i nije im smetao lik koji je u uniformi JNA ispraćao ranjenike na Ovčaru... HDZ.
Sjetimo se tko je srušio spomenike Francetiću i Budaku... HDZ.
Sjetimo se tko je obećavao kako naše generale nećemo isporučivati u Haag a onda ih identificirao, locirao i transferirao... HDZ.
Sjetimo se tko je obećavao kako naše generale nećemo isporučivati u Haag a onda ih identificirao, locirao i transferirao... HDZ.
Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid - Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH.
Na pitanje zašto je povukao taj potez, Sinčić je rekao kako je riječ o pravnim zavrzlamama te da se samo htio osigurati, Sinčić je rekao kako je koalicija čvrsta i koalicija ide dalje.
kupija sincic domenu dok je na vrime , nije on od jucer
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a i debosi imaju ekstremno izraženu oportunističku gangliju, nemaju moralnih kočnica...bezbroj puta me preveslao retardmaggie13 wrote:mo'sh si mislit..tko god opstane u politici nije bedast, a jos manje naivan.danni1 wrote:Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.frakcija wrote:ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
2016-03-09
maggie13 wrote:Muskarci i potcjenjivanje :D
da, ne bih se cudio da se njih par počpupaju za kose u saboru...tjah...
Vilibor daje faca davno bi to stejrao u red...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa sad, njihov opstanak ovisi o biračima ne o njihovim zaslugama.maggie13 wrote:mo'sh si mislit..tko god opstane u politici nije bedast, a jos manje naivan.danni1 wrote:Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.frakcija wrote:ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
A more bit da smo mi, birači bedasti a ne oni, ne isključujem ni tu mogućnost.
danni1-
2014-04-16
to je istina zapravo ŽZ dovoljno govori kako je kod nas višetranačje potpuno i u cjelsoti nepotrebno a te dvije partije izdajničke nakupine gnojaPiglet wrote:Neće to naštetiti pretjerano ŽZ, njima je svejedno da li imaju osam zastupnika u koaliciji ili samo jednog svog, jedino im je bitno da mogu u Saboru predstaviti svoje ideje i dobiti što veći publicitet.
Ljudi su toliko siti SDPHDZenjara da čak i kao grupa polu-amatera mogu ostvariti dobar rezultat, što su opet pokazali.
Kermit-
2014-04-17
iz hdssb jedino asila u sabor
dijagram-
2015-08-09
Politika je kurva...
i mene..zato sam se ja osjecala bedasta na kraju, i naivna..frakcija wrote:a i debosi imaju ekstremno izraženu oportunističku gangliju, nemaju moralnih kočnica...bezbroj puta me preveslao retardmaggie13 wrote:mo'sh si mislit..tko god opstane u politici nije bedast, a jos manje naivan.danni1 wrote:Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.frakcija wrote:ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
2014-04-12
ko je koalirao sa SDS-om. Ko je odredio postavljanje ćirilice u vukovaru..itd.. ko je milinović..al opet milančetova ekipa je ipak ostala u življem sjećanju..provocator wrote:Pa sjetimo se tko je prvi kolario sa Srbima i nije im smetao lik koji je u uniformi JNA ispraćao ranjenike na Ovčaru... HDZ.
2016-03-09
prefriganac s Elektrinim komplexom..epikur37 wrote:maggie13 wrote:Muskarci i potcjenjivanje :D
da, ne bih se cudio da se njih par počpupaju za kose u saboru...tjah...
Vilibor daje faca davno bi to stejrao u red...
2014-04-12
mislim da jesmo..danni1 wrote:Pa sad, njihov opstanak ovisi o biračima ne o njihovim zaslugama.maggie13 wrote:mo'sh si mislit..tko god opstane u politici nije bedast, a jos manje naivan.danni1 wrote:Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.frakcija wrote:ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
2014-04-12
ma biračima je dosta rata.. nerado se mača laćaju.. jebo par sto miliona kuna za nove izbore..maggie13 wrote:mislim da jesmo..danni1 wrote:Pa sad, njihov opstanak ovisi o biračima ne o njihovim zaslugama.maggie13 wrote:mo'sh si mislit..tko god opstane u politici nije bedast, a jos manje naivan.danni1 wrote:Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.frakcija wrote:ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
2016-03-09
Boli kurac Glavu, on ima svojih 100 nekretnina i tko zna koliko para po bankamadijagram wrote:iz hdssb jedino asila u sabor
Kermit-
2014-04-17
nije iskljuceno da je i to jedan od uzroka ponasanja..frakcija wrote:ma biračima je dosta rata.. nerado se mača laćaju.. jebo par sto miliona kuna za nove izbore..maggie13 wrote:mislim da jesmo..danni1 wrote:Pa sad, njihov opstanak ovisi o biračima ne o njihovim zaslugama.maggie13 wrote:mo'sh si mislit..tko god opstane u politici nije bedast, a jos manje naivan.danni1 wrote:
Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.
2014-04-12
Budući ona kontrolira kompletnu stranku, kao i financije iste, njena riječ je Bog u stranci, a kada zaurla, Sinčić ne smije zucnuti. Ta žena odlučila je novce stranke uložiti u svog pijuna Lukanića, u kojega je uložila od plakata i letaka do poštara koji su to raznosili. A sve kako bi čovjeka koji joj tepa i koji se učlanio prije dva mjeseca poslala u Sabor, ravno iz Slavonije, a lik iz Sesveta (ZG). Sve to je radila kako bi uništila Runtića, supredsjednika stranke, čovjeka koji je svoje 3 godine života bukvalno dao stranci. Da je dotična uložila te novce na moju kampanju a ne u sabotažu Runtića, ja bih bez problema postala zastupnica i narod bi imao nekog na koga bi bio ponosan! U ovome trenutku dišem za vratom nositelju liste Mišiću! Nitko nema više glasova od mene. Druga sam za sada, sa zadnjeg mjesta!!!! I bez podrške stranke (čitaj Vladimire) ali uz podršku ljudi koji vjeruju u mene!"
http://www.vecernji.hr/izbori2016/sukob-u-zivom-zidu-varga-napala-sincicevu-zarucnicu-ideja-stranke-je-izdana-kad-ona-zaurla-sincic-ne-smije-ni-pisnuti-1113010
A eto owa Warga i owaj lik tri godine u stranci a ova ubaci nekoga tko je tu samo dva mjeseca.
Da da da statut stranke najmanje dvije godine u stranci ako misliš bit na listi za izbore .....no za živi zajeb je kasno .....njima više nema povratka.
Učite na njihovim greškama.
http://www.vecernji.hr/izbori2016/sukob-u-zivom-zidu-varga-napala-sincicevu-zarucnicu-ideja-stranke-je-izdana-kad-ona-zaurla-sincic-ne-smije-ni-pisnuti-1113010
A eto owa Warga i owaj lik tri godine u stranci a ova ubaci nekoga tko je tu samo dva mjeseca.
Da da da statut stranke najmanje dvije godine u stranci ako misliš bit na listi za izbore .....no za živi zajeb je kasno .....njima više nema povratka.
Učite na njihovim greškama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Raskol u Živom Zidu
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
Page 4 of 10