I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
Page 1 of 1
I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/slom-zivog-zida-sto-stoji-u-pozadini-lukaniceve-odluke-da-podnese-ostavku-u-stranci-je-nastala-tarapana-oko- -toga TKO-ce-otici-U-Bruxelles / 8951912 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
Kak se veli ono..svakom cast ali lovica je lovica...nije isto 15 000 kuna ili 50-tak tisuca odradjenih u briselu
2015-09-08
Re: I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
Stari ljudi su dobro govorili..daj nekom fotelju pa ces vidjeti kakav je u konacnici
2015-09-08
E moj raymabus za kog ti glasas...za stranku gdje je bas izrazen matrijahat
2015-09-08
Zene su pametnije od muskih
Ne brini se ti za moje političke kalkulacije. Meni nije bitno tko od njih ide u eu parlament nego grupacija kojoj pripadaju a to je Brexit. Znan ja zašto san glasa za ŽZ. I usput ja ti na parlamentarnim glasan za MOST jer su desno i jer imaju normalan i bolji ekonomski program.vuksadinare wrote:E moj raymabus za kog ti glasas...za stranku gdje je bas izrazen matrijahat
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
možda bi to i imalo smisla da nisi ti to napisalaSora wrote:Zene su pametnije od muskih
Similar topics
» Raskol u Živom Zidu
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» Klisovic pobjesnio zbog SDP-ovaca:'Zbog tih kokosara odricem se place od 2300 eura.'
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» Klisovic pobjesnio zbog SDP-ovaca:'Zbog tih kokosara odricem se place od 2300 eura.'
Page 1 of 1