Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
al taj isti pernar je uspio dici 10 000 ljudi na demonstracije u zagrebu, najvece koje su se ikad dogodile, dok ga nisu pokopali takozvani suradnici u suradnji sa represivnim aparatom i vlastodrscimamarcellus wrote:Piglet wrote:Neće to naštetiti pretjerano ŽZ, njima je svejedno da li imaju osam zastupnika u koaliciji ili samo jednog svog, jedino im je bitno da mogu u Saboru predstaviti svoje ideje i dobiti što veći publicitet.
Ljudi su toliko siti SDPHDZenjara da čak i kao grupa polu-amatera mogu ostvariti dobar rezultat, što su opet pokazali.
pa sinčić i pernar su si otkad su ušli u politiku našli cure, a sad mogu konačno i dignut kredu za stan da ne skvotaju više
Neće biti te koalicije.RayMabus wrote:Bit će prebjega u koaliciju SDP-MOST.
red wolf-
2016-02-10
Živi zajeb je izrazito lijevicarska stranka s obzirom na tip birača .......sad kad im jedan preletač ode kradezeu a ovi dali glas za to .....ma sine vi ste politicki gotovi ....ovo ste sad dobili i to je to ....nikad više necete dobit to ....možda SInčić nešto sam osvoji al tu prica završava.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zašto bi ljudi koji su izrazito lijevi ili barem izrazito antikradeze nastrojeni dali više živom zajebu svoj glas a onda isti preleti u kradeze ?
Pa nece posebno nece sad kad se Milanović makne tj glasat ce za sdp tj po principu šta je sigurno sigurno je i necu ja da moj glas preleti kradezeu a ovi šta su izrazito antikradeze nastrojeni nece glasat za sdp ako ni njega nevole al nece ni za živi zajeb jer ne žele da im glas slucajno ode kradezeu.
Pa nece posebno nece sad kad se Milanović makne tj glasat ce za sdp tj po principu šta je sigurno sigurno je i necu ja da moj glas preleti kradezeu a ovi šta su izrazito antikradeze nastrojeni nece glasat za sdp ako ni njega nevole al nece ni za živi zajeb jer ne žele da im glas slucajno ode kradezeu.
2014-04-11
gud lord..!!! cim se ljudi zamaraju...
Guest- Guest
bogomdani wrote:gud lord..!!! cim se ljudi zamaraju...
ex-iskon :: ViP :: Vijesti i politika
2014-04-11
politika..bljehh..!!!
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:al taj isti pernar je uspio dici 10 000 ljudi na demonstracije u zagrebu, najvece koje su se ikad dogodile, dok ga nisu pokopali takozvani suradnici u suradnji sa represivnim aparatom i vlastodrscimamarcellus wrote:Piglet wrote:Neće to naštetiti pretjerano ŽZ, njima je svejedno da li imaju osam zastupnika u koaliciji ili samo jednog svog, jedino im je bitno da mogu u Saboru predstaviti svoje ideje i dobiti što veći publicitet.
Ljudi su toliko siti SDPHDZenjara da čak i kao grupa polu-amatera mogu ostvariti dobar rezultat, što su opet pokazali.
pa sinčić i pernar su si otkad su ušli u politiku našli cure, a sad mogu konačno i dignut kredu za stan da ne skvotaju više
pernar ne bi digao ni svoj kurac, mjesecima je prosvjedovao sam i dvije cure povremeno s njim, dok nije stigla direktiva i index i jutarnji počeli drukat da se ruši kosoricu a on je bio pri ruci kao korisna budala
Da al ujedno i životna škola al ne za živi zajeb jer njemu popravnoga više nema al za druge male stranke izrazito lijevog karaktera tj ako ne lijevog onda izrazito antikradezeovskoga šta če im se desit ako uvrste preletače na liste par tjedana prje izbora u namjeri da dobiju šta više mandata.bogomdani wrote:politika..bljehh..!!!
Desit če im se nestanak sa političke scene.
2014-04-11
Longi,ja sam potpuno izvan politike..samo posao i lova,Rujka,subotnje trosenje love i fina papica...RayMabus wrote:Da al ujedno i životna škola al ne za živi zajeb jer njemu popravnoga više nema al za druge male stranke izrazito lijevog karaktera tj ako ne lijevog onda izrazito antikradezeovskoga šta če im se desit ako uvrste preletače na liste par tjedana prje izbora u namjeri da dobiju šta više mandata.bogomdani wrote:politika..bljehh..!!!
Guest- Guest
I ovdje je prednost MOSTa šta se nikad nisu deklarirali kao izrazito lijeva il izrazito desna stranka nego nedefinirao tj samo reforme .....al živi zajeb su ko neki lijevi buntovnici i to i njima pomoči nema i to če se desit i stranci Pametno il bilo kojoj koja se deklarira kao lijevo a ovu početničku grešku napravi.RayMabus wrote:Da al ujedno i životna škola al ne za živi zajeb jer njemu popravnoga više nema al za druge male stranke izrazito lijevog karaktera tj ako ne lijevog onda izrazito antikradezeovskoga šta če im se desit ako uvrste preletače na liste par tjedana prje izbora u namjeri da dobiju šta više mandata.bogomdani wrote:politika..bljehh..!!!
Nema nazad nakon ovoga ,.-.....BY BY SA POLITIČKE SCENE.
2014-04-11
I tako treba da bude i to je pošteno.RayMabus wrote:I ovdje je prednost MOSTa šta se nikad nisu deklarirali kao izrazito lijeva il izrazito desna stranka nego nedefinirao tj samo reforme .....al živi zajeb su ko neki lijevi buntovnici i to i njima pomoči nema i to če se desit i stranci Pametno il bilo kojoj koja se deklarira kao lijevo a ovu početničku grešku napravi.RayMabus wrote:Da al ujedno i životna škola al ne za živi zajeb jer njemu popravnoga više nema al za druge male stranke izrazito lijevog karaktera tj ako ne lijevog onda izrazito antikradezeovskoga šta če im se desit ako uvrste preletače na liste par tjedana prje izbora u namjeri da dobiju šta više mandata.bogomdani wrote:politika..bljehh..!!!
Nema nazad nakon ovoga ,.-.....BY BY SA POLITIČKE SCENE.
Povjerenje jednom izigrano teško se vraca.
SKupo se plača ta glad za mandatima pod svaku cijenu a izrazito si lijevog karaktera tj tako se predstavljaš a preletači uđu i onda pobjegnu kradezeu.
Neka , bolje nisu ni zaslužili.
DOVIĐEMA.
2014-04-11
eto..raskolih i zadnju sljivu..sad slijedi Zlatopramen...
Guest- Guest
To se desi kad hipicima daš moć
Last edited by Satan Panonski on 12/9/2016, 21:12; edited 1 time in total (Reason for editing : onako)
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
Ne. To se desi kad profi preletacu dopustiš da ti proda pricu pa iako nikad nije bio u toj stranci par tjedana prije izbora ga staviš na listu a on je tu jer je osjetio da ceš baš ti dobit nešto glasova pa ono šta ima izgubit .....no ti imaš a to čete koštat više od tog mandata kojeg ceš dobit tj neceš dobit sa njime jer nije tvoj nego njegov.Satan Panonski wrote:To se desi kad hipicima daš moć
2014-04-11
Al znate šta cu vam rec : puca mi kuraz za lijevicare ....ja sam više onako nedfiniran .....mogu propustit imigrante a mogu ih i povješat ....zavisi šta mi šune taj moment u glavu.
Tko hebe glupe lijevicare.
10 izbornih jedinica i na njoj dva kandidata da ljudi mogu i birat a uvjet za te kandidate je : najmanje dvije godineu stranci inace po statut stranke nemožeš tu bit.
DOVIĐEMA PRELETACI I OSTLE SPONZORUŠE POLITIČKE.
20 LJUDI AL PRAVIH.
Tko hebe glupe lijevicare.
10 izbornih jedinica i na njoj dva kandidata da ljudi mogu i birat a uvjet za te kandidate je : najmanje dvije godineu stranci inace po statut stranke nemožeš tu bit.
DOVIĐEMA PRELETACI I OSTLE SPONZORUŠE POLITIČKE.
20 LJUDI AL PRAVIH.
2014-04-11
longi oš koje kilo janjetine sa sise iz kistanja?. meso je još tjelesne temperature.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa ....ako je baš sisalo......frakcija wrote:longi oš koje kilo janjetine sa sise iz kistanja?. meso je još tjelesne temperature.
2014-04-11
lipo ti je to ispod cripnje il pod folijom sa puno ruzmarina i lovora..RayMabus wrote:Pa ....ako je baš sisalo......frakcija wrote:longi oš koje kilo janjetine sa sise iz kistanja?. meso je još tjelesne temperature.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa baš taj izraz najbolje opisuje Sinčića.Leviathan2 wrote:nauci sto znaci anarhista,danni1 wrote:Živi zid je grupa neradnika,diletanata,anarhista i sl. ološa.
Njih je malo i nije to ništa zabrinjavajuće zabrinjavaju ovi mamlazi što za njih glasaju tih je puno više
a sto se tice neradnika diletanata i olosa, hoces reci da su hadezeovci sdpeovci i slicni opozit ovijem navedenim nazivima,
koliko ja vidim od 90ih pa naovamo tih klinaca nije nigdje bilo u vrhu vlasti nego -radnici profesionalci drzavisti i uzoriti gradjani - su popljackali sto se dalo popljackati pod izlikom da neprijatelj ne zarobi,
danni1-
2014-04-16
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Raskol u Živom Zidu
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
Page 2 of 10