Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
:DRayMabus wrote:Nešto kao .....demo krščani ???!!!Piglet wrote:Kao da je bitno kako se neka stranka formalno deklarira, ako je ideološki program koji slijedi liberlizam, globalizam i socijalizam, ne može biti desna ma koliko puta si to napisali u imenu ili koliko desno sjedili u parlamentu.red wolf wrote:Ali, nema ljevice na vlasti nigdje...Shvaćaš li to?maggie13 wrote:Izguglaj..uostalom, događanja sa imigrantima najbolje pokazuju tko je na vlasti, neovisno kako se zovu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Uf...Imaš i u Španjolskoj u 21. stoljeću...Zapravo, nikada ništa ne umire, pa tako niti ideja socijalizma...Socijalizam je budućnost ( to sam puno puta naglasio ), ali za sve je potrebno vrijeme...Leviathan2 wrote:https://sh.wikipedia.org/wiki/Slobodna_teritorija_(Mahno)red wolf wrote:Umrla je sa Rosom Luxemburg...Leviathan2 wrote:ezek, jel znas kad je bila na vlasti zadnja i gdjered wolf wrote:Ali, nema ljevice na vlasti nigdje...Shvaćaš li to?maggie13 wrote:Izguglaj..uostalom, događanja sa imigrantima najbolje pokazuju tko je na vlasti, neovisno kako se zovu.
red wolf-
2016-02-10
evo malo zenske podrske :-)Noor wrote:asilovski wrote:Zadnji put kad je Trocki pisao memoaremaggie13 wrote:ljevica je na vlasti u Europe.red wolf wrote:Pišeš gluposti...Problem hrvatske ljevice nije samo hrvatski...Ljevica se svugdje pogubila u Europi...Rezultat --> jačanje radikalne ljevice kao neki vid otpora...Sad se nešto slično događa umjerenoj desnici ( desni centar ), recimo u Njemačkoj gdje CDU Merkelice gubi utjecaj na uštrb njemačke desne stranke AfD-a...maggie13 wrote:
nema to veze s tim..sve manje je partizana, Hej,Slaveni,,Tito je manga..ti su ga kaznili neizlaskom, a mlade nije,briga ni za sto..
šta ti znaš..ako megi kaže, onda je tako
2014-04-12
vidim navalili ko vuci...besramnici, a još da o nečemu i znajumaggie13 wrote:evo malo zenske podrske :-)Noor wrote:asilovski wrote:Zadnji put kad je Trocki pisao memoaremaggie13 wrote:ljevica je na vlasti u Europe.red wolf wrote:
Pišeš gluposti...Problem hrvatske ljevice nije samo hrvatski...Ljevica se svugdje pogubila u Europi...Rezultat --> jačanje radikalne ljevice kao neki vid otpora...Sad se nešto slično događa umjerenoj desnici ( desni centar ), recimo u Njemačkoj gdje CDU Merkelice gubi utjecaj na uštrb njemačke desne stranke AfD-a...
Guest- Guest
ppffff, bez gospodara, ne klecim ni pred kraljem ni pred bogom
kad to skuzite ondakar budete slobodni ne nece vam trebati netko poput hrdzsdpmostzivizidhns da vam kaze sto trebate cinit
kad to skuzite ondakar budete slobodni ne nece vam trebati netko poput hrdzsdpmostzivizidhns da vam kaze sto trebate cinit
znas njih, sve bukvalno :PNoor wrote:vidim navalili ko vuci...besramnici, a još da o nečemu i znajumaggie13 wrote:evo malo zenske podrske :-)Noor wrote:asilovski wrote:Zadnji put kad je Trocki pisao memoaremaggie13 wrote:
ljevica je na vlasti u Europe.
2014-04-12
Dobili su toliko glasova jer pričaju o onome sto ljude tišti, ovrhe, izbacivanja iz stanova, besparica i besramno bogaćenje par ljudi na tome.
O tome političari ne pričaju. A i dobra vila debela Kolinda je nešto zaboravila na to.
O tome političari ne pričaju. A i dobra vila debela Kolinda je nešto zaboravila na to.
Last edited by kaja_333 on 12/9/2016, 23:05; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
maggie13 wrote:znas njih, sve bukvalno :PNoor wrote:vidim navalili ko vuci...besramnici, a još da o nečemu i znajumaggie13 wrote:evo malo zenske podrske :-)Noor wrote:asilovski wrote:
Zadnji put kad je Trocki pisao memoare
otjerale smo ih
Guest- Guest
cilj ostvaren..oni ce uvijek pametovat nama 8-)Noor wrote:maggie13 wrote:znas njih, sve bukvalno :PNoor wrote:vidim navalili ko vuci...besramnici, a još da o nečemu i znajumaggie13 wrote:evo malo zenske podrske :-)Noor wrote:
otjerale smo ih
2014-04-12
Ah, konačno netko tko je razumio Kanta...Leviathan2 wrote:ppffff, bez gospodara, ne klecim ni pred kraljem ni pred bogom
red wolf-
2016-02-10
znam, neki gradic na M, i funkcionira, samo jebes to , ovdje njiha 90% indoktrinirano da ce svijet propasti ako nestane drzava, jesi gledao film, atlas shruged, ima 3 dijelared wolf wrote:Uf...Imaš i u Španjolskoj u 21. stoljeću...Zapravo, nikada ništa ne umire, pa tako niti ideja socijalizma...Socijalizam je budućnost ( to sam puno puta naglasio ), ali za sve je potrebno vrijeme...Leviathan2 wrote:https://sh.wikipedia.org/wiki/Slobodna_teritorija_(Mahno)red wolf wrote:Umrla je sa Rosom Luxemburg...Leviathan2 wrote:ezek, jel znas kad je bila na vlasti zadnja i gdjered wolf wrote:
Ali, nema ljevice na vlasti nigdje...Shvaćaš li to?
Ako će društvo propasti, a hoće, to je stvar slobodne volje...Ali, to će dovesti do kaosa ( ne gledaj na to negativno )...Jer će iz kaosa uvijek izići novi red...Leviathan2 wrote:znam, neki gradic na M, i funkcionira, samo jebes to , ovdje njiha 90% indoktrinirano da ce svijet propasti ako nestane drzava, jesi gledao film, atlas shruged, ima 3 dijelared wolf wrote:Uf...Imaš i u Španjolskoj u 21. stoljeću...Zapravo, nikada ništa ne umire, pa tako niti ideja socijalizma...Socijalizam je budućnost ( to sam puno puta naglasio ), ali za sve je potrebno vrijeme...Leviathan2 wrote:https://sh.wikipedia.org/wiki/Slobodna_teritorija_(Mahno)red wolf wrote:Umrla je sa Rosom Luxemburg...Leviathan2 wrote:
ezek, jel znas kad je bila na vlasti zadnja i gdje
red wolf-
2016-02-10
mene i ezeka nemrete otjerat :Dmaggie13 wrote:cilj ostvaren..oni ce uvijek pametovat nama 8-)Noor wrote:maggie13 wrote:znas njih, sve bukvalno :PNoor wrote:vidim navalili ko vuci...besramnici, a još da o nečemu i znajumaggie13 wrote:
evo malo zenske podrske :-)
otjerale smo ih
Ima sve veze... Samo je problem što ti nemaš neke veze s Kantom...heheheheheheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:Kanta????, kakve veze s kantom ima bojni poklic moga plemenared wolf wrote:Ah, konačno netko tko je razumio Kanta...Leviathan2 wrote:ppffff, bez gospodara, ne klecim ni pred kraljem ni pred bogom
red wolf-
2016-02-10
znam ja to dobro, iza vremena kaosa se ljudi uvijek dignu jaci, i blizi svom punom potencijalu,red wolf wrote:Ako će društvo propasti, a hoće, to je stvar slobodne volje...Ali, to će dovesti do kaosa ( ne gledaj na to negativno )...Jer će iz kaosa uvijek izići novi red...Leviathan2 wrote:znam, neki gradic na M, i funkcionira, samo jebes to , ovdje njiha 90% indoktrinirano da ce svijet propasti ako nestane drzava, jesi gledao film, atlas shruged, ima 3 dijelared wolf wrote:Uf...Imaš i u Španjolskoj u 21. stoljeću...Zapravo, nikada ništa ne umire, pa tako niti ideja socijalizma...Socijalizam je budućnost ( to sam puno puta naglasio ), ali za sve je potrebno vrijeme...Leviathan2 wrote:https://sh.wikipedia.org/wiki/Slobodna_teritorija_(Mahno)red wolf wrote:
Umrla je sa Rosom Luxemburg...
nekad smo bili uzviseni , u vremenu prije rata i pada, od tada je kaos al vracamo se prema gore
Otprilike no tu njihowu taktiku može kopirati onda bilo tko.kaja_333 wrote:Dobili su toliko glasova jer pričaju o onome sto ljude tišti, ovrhe, izbacivanja iz stanova, besparica i besramno bogaćenje par ljudi na tome.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sasvim proizvoljno, biblijski....hahahahahahahahahahahahaha...Vi ste ''Djeca Božja'', i niti jedan od Vas ne može vladati nad svima Vama...
red wolf-
2016-02-10
Piglet wrote:Kao da je bitno kako se neka stranka formalno deklarira, ako je ideološki program koji slijedi liberlizam, globalizam i socijalizam, ne može biti desna ma koliko puta si to napisali u imenu ili koliko desno sjedili u parlamentu.red wolf wrote:Ali, nema ljevice na vlasti nigdje...Shvaćaš li to?maggie13 wrote:Izguglaj..uostalom, događanja sa imigrantima najbolje pokazuju tko je na vlasti, neovisno kako se zovu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sviđa mi se tvoje razmišljanje...Leviathan2 wrote:znam ja to dobro, iza vremena kaosa se ljudi uvijek dignu jaci, i blizi svom punom potencijalu,red wolf wrote:Ako će društvo propasti, a hoće, to je stvar slobodne volje...Ali, to će dovesti do kaosa ( ne gledaj na to negativno )...Jer će iz kaosa uvijek izići novi red...Leviathan2 wrote:znam, neki gradic na M, i funkcionira, samo jebes to , ovdje njiha 90% indoktrinirano da ce svijet propasti ako nestane drzava, jesi gledao film, atlas shruged, ima 3 dijelared wolf wrote:Uf...Imaš i u Španjolskoj u 21. stoljeću...Zapravo, nikada ništa ne umire, pa tako niti ideja socijalizma...Socijalizam je budućnost ( to sam puno puta naglasio ), ali za sve je potrebno vrijeme...Leviathan2 wrote:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Slobodna_teritorija_(Mahno)
nekad smo bili uzviseni , u vremenu prije rata i pada, od tada je kaos al vracamo se prema gore
red wolf-
2016-02-10
stared wolf wrote:Sasvim proizvoljno, biblijski....hahahahahahahahahahahahaha...Vi ste ''Djeca Božja'', i niti jedan od Vas ne može vladati nad svima Vama...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Raskol u Živom Zidu
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
Page 7 of 10