Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
stared wolf wrote:Sasvim proizvoljno, biblijski....hahahahahahahahahahahahaha...Vi ste ''Djeca Božja'', i niti jedan od Vas ne može vladati nad svima Vama...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u biti , po legendi poklic ide originalno, ne klanjamo se ni kraljevima ni bogovima i nikad necemo imat gospodara a datira jos iz vremena borbe protiv bogova i njihovijeh namjesnikared wolf wrote:Ima sve veze... Samo je problem što ti nemaš neke veze s Kantom...heheheheheheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:Kanta????, kakve veze s kantom ima bojni poklic moga plemenared wolf wrote:Ah, konačno netko tko je razumio Kanta...Leviathan2 wrote:ppffff, bez gospodara, ne klecim ni pred kraljem ni pred bogom
kad to skuzite ondakar budete slobodni ne nece vam trebati netko poput hrdzsdpmostzivizidhns da vam kaze sto trebate cinit
"Bila sam prodana jer je žena koja je privatizirala stranku tako odlučila. Samo zato što joj nisam govorila da je jako lijepa. Budući da ona kontrolira kompletnu stranku i financije, njena je riječ bog u stranci, a kada zaurla, Sinčić ne smije zucnuti", tvrdi Varga.
ozbiljna i napredna stranka, nema što
ove dvije kao da su se posvađale kod frizera
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nebitno, ako si to razumio, onda si trebao razumijeti Kanta i njegovu filozofiju...Ali, očigledno to nisi vidio...Leviathan2 wrote:u biti , po legendi poklic ide originalno, ne klanjamo se ni kraljevima ni bogovima i nikad necemo imat gospodara a datira jos iz vremena borbe protiv bogova i njihovijeh namjesnikared wolf wrote:Ima sve veze... Samo je problem što ti nemaš neke veze s Kantom...heheheheheheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:Kanta????, kakve veze s kantom ima bojni poklic moga plemenared wolf wrote:Ah, konačno netko tko je razumio Kanta...Leviathan2 wrote:ppffff, bez gospodara, ne klecim ni pred kraljem ni pred bogom
kad to skuzite ondakar budete slobodni ne nece vam trebati netko poput hrdzsdpmostzivizidhns da vam kaze sto trebate cinit
red wolf-
2016-02-10
kaja_333 wrote:Dobili su toliko glasova jer pričaju o onome sto ljude tišti, ovrhe, izbacivanja iz stanova, besparica i besramno bogaćenje par ljudi na tome.
O tome političari ne pričaju. A i dobra vila debela Kolinda je nešto zaboravila na to.
To je sve apstraktan pojam onima koji nisu bili suočeni sa sličnim nevoljama...mislim da smo kao narod kompletno s jako zakrzljalom empatijom...zato i političari to obilato koriste...ovdje se najčešće ne radi o ljudima koji su iz objesti upali u probleme, nego o onima koje je sustav jednostavno sazvakao pa ispljunuo te nakon toga nastavio gaziti...al eto, ima i maloumnika kojima je to čak i zabavno...Koli je isto po tom pitanju strahovito razočarenje...
darth_vader-
2014-04-17
za kanta sam cuo al nikad citao, sve sto me zanima imam u skriptama o razumijevanju onog sto je bilo sto ce biti sto nije bilo i sto nikad nece biti, malo cudan i dug naslov al tako glasired wolf wrote:Nebitno, ako si to razumio, onda si trebao razumijeti Kanta i njegovu filozofiju...Ali, očigledno to nisi vidio...Leviathan2 wrote:u biti , po legendi poklic ide originalno, ne klanjamo se ni kraljevima ni bogovima i nikad necemo imat gospodara a datira jos iz vremena borbe protiv bogova i njihovijeh namjesnikared wolf wrote:Ima sve veze... Samo je problem što ti nemaš neke veze s Kantom...heheheheheheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:Kanta????, kakve veze s kantom ima bojni poklic moga plemenared wolf wrote:
Ah, konačno netko tko je razumio Kanta...
I nemoj...Ionako ne bi razumio.Leviathan2 wrote:za kanta sam cuo al nikad citao, sve sto me zanima imam u skriptama o razumijevanju onog sto je bilo sto ce biti sto nije bilo i sto nikad nece biti, malo cudan i dug naslov al tako glasired wolf wrote:Nebitno, ako si to razumio, onda si trebao razumijeti Kanta i njegovu filozofiju...Ali, očigledno to nisi vidio...Leviathan2 wrote:u biti , po legendi poklic ide originalno, ne klanjamo se ni kraljevima ni bogovima i nikad necemo imat gospodara a datira jos iz vremena borbe protiv bogova i njihovijeh namjesnikared wolf wrote:Ima sve veze... Samo je problem što ti nemaš neke veze s Kantom...heheheheheheheheheheheheheheLeviathan2 wrote:
Kanta????, kakve veze s kantom ima bojni poklic moga plemena
red wolf-
2016-02-10
hehehe, mislis da baustelci ne mogu razumjeti emanuela kanta, e ezek ezek, skripte o razumijevanju su napravljnene za 4dimenzionalno pa cak i 5 dimenzionalno razmisljanje i ne postoji nista slicno jos napisano , kao sto rekog , nisam ga citao jer me ne zanimared wolf wrote:I nemoj...Ionako ne bi razumio.Leviathan2 wrote:za kanta sam cuo al nikad citao, sve sto me zanima imam u skriptama o razumijevanju onog sto je bilo sto ce biti sto nije bilo i sto nikad nece biti, malo cudan i dug naslov al tako glasired wolf wrote:Nebitno, ako si to razumio, onda si trebao razumijeti Kanta i njegovu filozofiju...Ali, očigledno to nisi vidio...Leviathan2 wrote:u biti , po legendi poklic ide originalno, ne klanjamo se ni kraljevima ni bogovima i nikad necemo imat gospodara a datira jos iz vremena borbe protiv bogova i njihovijeh namjesnikared wolf wrote:
Ima sve veze... Samo je problem što ti nemaš neke veze s Kantom...hehehehehehehehehehehehehehe
To je manji problem od činjenice da su im birači lijewičari buntownici a sad če ispast da su glasali za kradeze jer je sinčićewa kuja htjela mandate pošto poto,Neve wrote:"Bila sam prodana jer je žena koja je privatizirala stranku tako odlučila. Samo zato što joj nisam govorila da je jako lijepa. Budući da ona kontrolira kompletnu stranku i financije, njena je riječ bog u stranci, a kada zaurla, Sinčić ne smije zucnuti", tvrdi Varga.
O raspadu unutar Živog zida počelo se pričati odmah nakon izlaznih anketa. U Živom zidu ne odbacuju svi mogućnost pregovora, a navodno su najmanje četiri izabrana zastupnika skloni desnoj opciji odnosno HDZ-u.
4) HDZ - HNS -SDSS - dio Živog zida
Početni kapital: 77 mandata
Potencijal: 80 mandata
Plenkoviću i HDZ-ovcima je jasno kako je Most težak pregovarač, ne samo u sastavljanju Vlade nego i funkcioniranju iste. Pojavila se tako informacija kako bi HDZ umjesto MOST-a mogao ići s HNS-om kojeg vodi Ivan Vrdoljak, a računaju i na 4 predstavnika Živog zida koji su skloni njihovoj opciji te s nekoliko prebjega s 3 predstavnika SDSS-a.
Početni kapital ovog saveza je 77 mandata a potencijal ovakvog saveza teško da bi rastao jer HNS unatoč srednjoj struji ipak predstavlja lijevu stranku. Vrdoljak je danas takvu mogućnost odbacio, no naučili smo da se u pregovorima situacije i mišljenje mijenjaju.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-nas-ceka-nakon-izbora-donosimo-sest-mogucih-scenarija/918947.aspx
Ako se owo desi žiwi zid tj žiwi zajeb je KAPUT.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
laku noc
Znam. Ali, živiš po njegovim idejama. Zato te cijenim.Leviathan2 wrote:hehehe, mislis da baustelci ne mogu razumjeti emanuela kanta, e ezek ezek, skripte o razumijevanju su napravljnene za 4dimenzionalno pa cak i 5 dimenzionalno razmisljanje i ne postoji nista slicno jos napisano , kao sto rekog , nisam ga citao jer me ne zanimared wolf wrote:I nemoj...Ionako ne bi razumio.Leviathan2 wrote:za kanta sam cuo al nikad citao, sve sto me zanima imam u skriptama o razumijevanju onog sto je bilo sto ce biti sto nije bilo i sto nikad nece biti, malo cudan i dug naslov al tako glasired wolf wrote:Nebitno, ako si to razumio, onda si trebao razumijeti Kanta i njegovu filozofiju...Ali, očigledno to nisi vidio...Leviathan2 wrote:
u biti , po legendi poklic ide originalno, ne klanjamo se ni kraljevima ni bogovima i nikad necemo imat gospodara a datira jos iz vremena borbe protiv bogova i njihovijeh namjesnika
Last edited by red wolf on 12/9/2016, 23:29; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Guest- Guest
GDJE?MaximusDecimusMiridije wrote:Kurve i janjetina!
danni1-
2014-04-16
danni1 wrote:GDJE?MaximusDecimusMiridije wrote:Kurve i janjetina!
Vuco zna, a ako je suditi po razvoju dogadaja u zadnjih par dana...i ovi u zivome zidu znaju :D
Guest- Guest
Barem njih četvorica.MaximusDecimusMiridije wrote:danni1 wrote:GDJE?MaximusDecimusMiridije wrote:Kurve i janjetina!
Vuco zna, a ako je suditi po razvoju dogadaja u zadnjih par dana...i ovi u zivome zidu znaju :D
2014-04-11
Pa da...u Sincicu je nekakvo sirovo ludilo bilo dok nije Vladimiru još inkartao. Otkad je poceo guziti u regularnim intervalima....nije to više to. Nema one sumanutosti,sjaja u očima i rezigniranosti koja govori "sve bih vas ovdje streljao kad bih znao da cu se izvuci nakon toga".
Guest- Guest
pa Sinčić i Pernar osnivaju svoje obitelji, treba nekako djecu prehranitiMaximusDecimusMiridije wrote:Vuco zna, a ako je suditi po razvoju dogadaja u zadnjih par dana...i ovi u zivome zidu znaju :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:Pa da...u Sincicu je nekakvo sirovo ludilo bilo dok nije Vladimiru još inkartao. Otkad je poceo guziti u regularnim intervalima....nije to više to. Nema one sumanutosti,sjaja u očima i rezigniranosti koja govori "sve bih vas ovdje streljao kad bih znao da cu se izvuci nakon toga".
2014-04-19
Nebi ni to bio problem da ona četvorica nisu preletači u kradeze a glasači mislili da glasaju za neke lijeve buntovnike.Neve wrote:pa Sinčić i Pernar osnivaju svoje obitelji, treba nekako djecu prehranitiMaximusDecimusMiridije wrote:Vuco zna, a ako je suditi po razvoju dogadaja u zadnjih par dana...i ovi u zivome zidu znaju :D
Ono jednostavno prevareno glasačko tijelo tako da ovo šta su dobili dobili su.
2014-04-11
valjda zato biraju starije politicare, ovi mladi se "otope u pizdi" brazoprckov wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Pa da...u Sincicu je nekakvo sirovo ludilo bilo dok nije Vladimiru još inkartao. Otkad je poceo guziti u regularnim intervalima....nije to više to. Nema one sumanutosti,sjaja u očima i rezigniranosti koja govori "sve bih vas ovdje streljao kad bih znao da cu se izvuci nakon toga".
2014-04-19
longi ti bi bio dobar politicar, tebi zenske ne mogu nistaRayMabus wrote:Nebi ni to bio problem da ona četvorica nisu preletači u kradeze a glasači mislili da glasaju za neke lijeve buntovnike.Neve wrote:pa Sinčić i Pernar osnivaju svoje obitelji, treba nekako djecu prehranitiMaximusDecimusMiridije wrote:Vuco zna, a ako je suditi po razvoju dogadaja u zadnjih par dana...i ovi u zivome zidu znaju :D
Ono jednostavno prevareno glasačko tijelo tako da ovo šta su dobili dobili su.
2014-04-19
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Raskol u Živom Zidu
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
Page 8 of 10