Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
Pa baš taj izraz najbolje opisuje Sinčića.Leviathan2 wrote:nauci sto znaci anarhista,danni1 wrote:Živi zid je grupa neradnika,diletanata,anarhista i sl. ološa.
Njih je malo i nije to ništa zabrinjavajuće zabrinjavaju ovi mamlazi što za njih glasaju tih je puno više
a sto se tice neradnika diletanata i olosa, hoces reci da su hadezeovci sdpeovci i slicni opozit ovijem navedenim nazivima,
koliko ja vidim od 90ih pa naovamo tih klinaca nije nigdje bilo u vrhu vlasti nego -radnici profesionalci drzavisti i uzoriti gradjani - su popljackali sto se dalo popljackati pod izlikom da neprijatelj ne zarobi,
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Mislim da ga sad najbolje opisuje jedan drugi izraz : pušioničar.danni1 wrote:Pa baš taj izraz najbolje opisuje Sinčića.Leviathan2 wrote:nauci sto znaci anarhista,danni1 wrote:Živi zid je grupa neradnika,diletanata,anarhista i sl. ološa.
Njih je malo i nije to ništa zabrinjavajuće zabrinjavaju ovi mamlazi što za njih glasaju tih je puno više
a sto se tice neradnika diletanata i olosa, hoces reci da su hadezeovci sdpeovci i slicni opozit ovijem navedenim nazivima,
koliko ja vidim od 90ih pa naovamo tih klinaca nije nigdje bilo u vrhu vlasti nego -radnici profesionalci drzavisti i uzoriti gradjani - su popljackali sto se dalo popljackati pod izlikom da neprijatelj ne zarobi,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa dobro sad... To je očekivano jer broj mandata koje je osvojio ŽZ syebo je i lijeve i desne... Uvijek ima onih koji će se prodati a za sebe tvrditi da su pošteni... No mogu oni biti pošteni samo im treba ponuditi i POŠTENU cijenu. Sjebati one koji su se drznuli sjebati najmoćnije i za to biti adekvatno nagrađeni. Ništa novo i ništa već ne viđeno.
U biti je shebo najviše Milanovica jer tu su lijevicari razocarani MIlanovicem i lijevicari iz MOSTa koju su glaslai prije pa su im kandidati otišli kradezeu ....tako neka šema.provocator wrote:Pa dobro sad... To je očekivano jer broj mandata koje je osvojio ŽZ syebo je i lijeve i desne... Uvijek ima onih koji će se prodati a za sebe tvrditi da su pošteni... No mogu oni biti pošteni samo im treba ponuditi i POŠTENU cijenu. Sjebati one koji su se drznuli sjebati najmoćnije i za to biti adekvatno nagrađeni. Ništa novo i ništa već ne viđeno.
U biti je živi zid pomogao kradezeu .....zato sam ga i prozvao živi zajeb.
2014-04-11
Pa neka je jerbo taj SDP je pizda lepe matere a ne ljevičari.RayMabus wrote:U biti je shebo najviše Milanovica jer tu su lijevicari razocarani MIlanovicem i lijevicari iz MOSTa koju su glaslai prije pa su im kandidati otišli kradezeu ....tako neka šema.provocator wrote:Pa dobro sad... To je očekivano jer broj mandata koje je osvojio ŽZ syebo je i lijeve i desne... Uvijek ima onih koji će se prodati a za sebe tvrditi da su pošteni... No mogu oni biti pošteni samo im treba ponuditi i POŠTENU cijenu. Sjebati one koji su se drznuli sjebati najmoćnije i za to biti adekvatno nagrađeni. Ništa novo i ništa već ne viđeno.
Pa zato su i izgubili izbore. Godinama su zanemarivali svoje biračko tijelo ( ljevičare ) i sad plaćaju za to.provocator wrote:Pa neka je jerbo taj SDP je pizda lepe matere a ne ljevičari.RayMabus wrote:U biti je shebo najviše Milanovica jer tu su lijevicari razocarani MIlanovicem i lijevicari iz MOSTa koju su glaslai prije pa su im kandidati otišli kradezeu ....tako neka šema.provocator wrote:Pa dobro sad... To je očekivano jer broj mandata koje je osvojio ŽZ syebo je i lijeve i desne... Uvijek ima onih koji će se prodati a za sebe tvrditi da su pošteni... No mogu oni biti pošteni samo im treba ponuditi i POŠTENU cijenu. Sjebati one koji su se drznuli sjebati najmoćnije i za to biti adekvatno nagrađeni. Ništa novo i ništa već ne viđeno.
red wolf-
2016-02-10
ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Zanimljivo da je ovakva situacija teško moguca kod desnih stranaka tj desnicara ovi lijevi nikad ne primaju baš zato jer je desnicar dok ovi tzv liberali kako im samo ime kaže liberali jelte ....mogu gdje hoce.
Potop lijevice.....posebno ovih malih stranaka kao alternativna sdp-u
2014-04-11
Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
2014-04-12
aj mi reci šta je pobogu to ljevica, a šta desnica u nas? po čemu je sdp ljeviji od hdz-a , osim po pitanju promicanja seksualnih sloboda?RayMabus wrote:Zanimljivo da je ovakva situacija teško moguca kod desnih stranaka tj desnicara ovi lijevi nikad ne primaju baš zato jer je desnicar dok ovi tzv liberali kako im samo ime kaže liberali jelte ....mogu gdje hoce.
2016-03-09
njihovo biracko tijelo je ostarilo i dijelom izumrlo.red wolf wrote:Pa zato su i izgubili izbore. Godinama su zanemarivali svoje biračko tijelo ( ljevičare ) i sad plaćaju za to.provocator wrote:Pa neka je jerbo taj SDP je pizda lepe matere a ne ljevičari.RayMabus wrote:U biti je shebo najviše Milanovica jer tu su lijevicari razocarani MIlanovicem i lijevicari iz MOSTa koju su glaslai prije pa su im kandidati otišli kradezeu ....tako neka šema.provocator wrote:Pa dobro sad... To je očekivano jer broj mandata koje je osvojio ŽZ syebo je i lijeve i desne... Uvijek ima onih koji će se prodati a za sebe tvrditi da su pošteni... No mogu oni biti pošteni samo im treba ponuditi i POŠTENU cijenu. Sjebati one koji su se drznuli sjebati najmoćnije i za to biti adekvatno nagrađeni. Ništa novo i ništa već ne viđeno.
Ne slusati Kolaricku bukvalno.
;-)
2014-04-12
maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
da, čuo je da je obožavaš :D
Guest- Guest
HDZ će biti više lijevo od SDP-a... Ako formiraju Vladu.frakcija wrote:aj mi reci šta je pobogu to ljevica, a šta desnica u nas? po čemu je sdp ljeviji od hdz-a , osim po pitanju promicanja seksualnih sloboda?RayMabus wrote:Zanimljivo da je ovakva situacija teško moguca kod desnih stranaka tj desnicara ovi lijevi nikad ne primaju baš zato jer je desnicar dok ovi tzv liberali kako im samo ime kaže liberali jelte ....mogu gdje hoce.
to cu ja odgovorit kad kaze je li to istina ;DNoor wrote:maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
da, čuo je da je obožavaš :D
2014-04-12
"Kad jednom odem s vlasti, želio bih da me ljudi ne pamte po ničemu", rekao je jednom prilikom Milanović. Nažalost, pamtit ćemo ga. Kao grobara lijeve opcije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ono-sto-je-sanader-napravio-pravasima-milanovic-je-napravio-ljevici--unistio-je/919009.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ono-sto-je-sanader-napravio-pravasima-milanovic-je-napravio-ljevici--unistio-je/919009.aspx
2014-04-11
maggie13 wrote:njihovo biracko tijelo je ostarilo i dijelom izumrlo.red wolf wrote:Pa zato su i izgubili izbore. Godinama su zanemarivali svoje biračko tijelo ( ljevičare ) i sad plaćaju za to.provocator wrote:Pa neka je jerbo taj SDP je pizda lepe matere a ne ljevičari.RayMabus wrote:U biti je shebo najviše Milanovica jer tu su lijevicari razocarani MIlanovicem i lijevicari iz MOSTa koju su glaslai prije pa su im kandidati otišli kradezeu ....tako neka šema.provocator wrote:Pa dobro sad... To je očekivano jer broj mandata koje je osvojio ŽZ syebo je i lijeve i desne... Uvijek ima onih koji će se prodati a za sebe tvrditi da su pošteni... No mogu oni biti pošteni samo im treba ponuditi i POŠTENU cijenu. Sjebati one koji su se drznuli sjebati najmoćnije i za to biti adekvatno nagrađeni. Ništa novo i ništa već ne viđeno.
Ne slusati Kolaricku bukvalno.
;-)
niti blizu ostarilo...FM raste ko gljiva nakon kiše
Guest- Guest
Nisam ....al da tocno je , netko je nekakvu sisu spominjao.maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
2014-04-11
Ima. Ti u velikim strankama su opasniji oni su proračunati i zlonamjerni ovi su samo naivni i bedasti.frakcija wrote:ima puno, previše sumanutih i u jakim strankama.. a pogotovo u ovakvim..ulični redikuli..
danni1-
2014-04-16
nisam, a tocno je..ne kuzim sad nista @_@RayMabus wrote:Nisam ....al da tocno je , netko je nekakvu sisu spominjao.maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
2014-04-12
sa sise je meso puno mekše.. ko maslo.. i brzo je gotovo..laganije za probavu..oće reč da nije šježe ni škopac..mlada janjetinaRayMabus wrote:Nisam ....al da tocno je , netko je nekakvu sisu spominjao.maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
2016-03-09
Sisa je zakon.frakcija wrote:sa sise je meso puno mekše.. ko maslo.. i brzo je gotovo..laganije za probavu..oće reč da nije šježe ni škopac..mlada janjetinaRayMabus wrote:Nisam ....al da tocno je , netko je nekakvu sisu spominjao.maggie13 wrote:Longi, pozivas na janjetinu ispod peke, cula sam :D
2014-04-11
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Raskol u Živom Zidu
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
» Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Nije dugo proslo Imbex vec vrsi podjele na 'mi i vi'
Page 3 of 10