Izbori skoro pa riješeni
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Izbori skoro pa riješeni
plexus i koljeno čine čudo, pride visoko težište.Noor wrote:kolerik wrote:Noor wrote:kolerik wrote:Noor wrote:
zvekni ti malom koju za uho...neće škodit, raskokodače se iz čista mira
Nemoj je poticat, ozlijedice si ruku, ako do mojeg uha uopce moze.
može onda i s kuhačom :D
koliko si visok?
2,03
o đizs...tebe se stvarno nemre pošteno flisnuti
bitno da te ne pogodi prvim udrcem.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
za soru!Sora wrote:kolerik wrote:A nista onda...ja cu stogod Sora pije, valjda cu se prije oduzet, kajo sto ces ti? :/
Nece trebati
Opet smo jedinstveni kao i 90. Te
Svi za sdp i zoku
A ja pijem u cast pobjede NARODNE KOALICIJE PIVO .
https://www.youtube.com/watch?v=wcQno9wuTbY
2014-04-18
lobo1-
2014-04-18
lobo1 wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=wcQno9wuTbY
lijepa pjesmica
Guest- Guest
A dosadnog dana. Odo odkrmit koju uru , taman kad se dignem bit če rezultati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ebote, kome si dao glas?bogomdani wrote:Ebote,evo Lobe...!!!
2014-04-18
ebote,nikom..sjedim cijeli dan u stanu,a u svabiji sam..nemam pravo glasa..lobo1 wrote:ebote, kome si dao glas?bogomdani wrote:Ebote,evo Lobe...!!!
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
Majka mu umire pa se rasplako pred kamerama i ispricao se javnosti.
Guest- Guest
Da samo znas koliko ih je to pomislilo, i to na treningu, decki znaju Muay Thai, maksimalni domet, i imaju i do 190, pa su svejedno dobili udarac u vrh glave sa drugog kata. :) sto si ti tako agresivan samo ulicne tucnjave su u djiru...veber wrote:plexus i koljeno čine čudo, pride visoko težište.Noor wrote:kolerik wrote:Noor wrote:kolerik wrote:
Nemoj je poticat, ozlijedice si ruku, ako do mojeg uha uopce moze.
može onda i s kuhačom :D
koliko si visok?
2,03
o đizs...tebe se stvarno nemre pošteno flisnuti
bitno da te ne pogodi prvim udrcem.
Jbga prijatelju 203 je 203. ;)
Guest- Guest
Milanović da digne spomenik retaju Petrovu koji je srušio vlastitu vladu
MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
on je takav besprizorni i beskrupulozni populist makijavelističke provenijencije da mi je zapravo simpatičan. Toliko se ufurao u ulogu da više nema uopće osjećaj za stvarnost, čovjek živi u paralelnom svemiru i prolazi mu
vili40 wrote:Prisjetio se i terorističkih napada u SAD-u prije 15 godina, kazavši kako je tada bio u Washingtnu, svega nekoliko stotina metara od Pentagona u koji je udario avion.
- Svaki put se sjetim tog dana. Prošlo je 15 godina, a danas očekujem ljepši dan od toga, onaj je bio grozan, rekao je Milanović.
pa da uvijek je bio negdje drugdje, u washingtonu, bruxellesu, nagorno karabahu
u hrvatsku uglavnom navraća kad može biti premijer
slično kao i plenković
Jebiga, ali pali to. Steta sto su izbori samo jednom u par godina...aj osim sada ovo. Bas bude zabavno to vrijeme :D
Guest- Guest
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
on je takav besprizorni i beskrupulozni populist makijavelističke provenijencije da mi je zapravo simpatičan. Toliko se ufurao u ulogu da više nema uopće osjećaj za stvarnost, čovjek živi u paralelnom svemiru i prolazi mu
da, ali to ni sam više ne primjećuje, pod normalno mu je
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Jebiga, ali pali to. Steta sto su izbori samo jednom u par godina...aj osim sada ovo. Bas bude zabavno to vrijeme :D
ma nije šteta, bolje da je ovaj u briselu a ovaj drugi... isto u briselu
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Jebiga, ali pali to. Steta sto su izbori samo jednom u par godina...aj osim sada ovo. Bas bude zabavno to vrijeme :D
ma nije šteta, bolje da je ovaj u briselu a ovaj drugi... isto u briselu
Brisel je izabran za najdosadniji grad u Europi :)
Guest- Guest
Najdosadniji po pitanju drustvenih dogadjanja,kvaliteti restorana,klubova i to majkumu :)
Guest- Guest
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:A gdje je Bandit? Jesu njega slikali .. Ili dela i danas.
Pa zapravo problem i nije u njemu uopće...
darth_vader-
2014-04-17
takva je cijela Europa Max....caK niti jug Francije nije vise sto je nekad bio...inace meni vrlo privlacna regija..topla lijepa ljeta,veliki vinogradi i vocnjaci,prepuno rustikalnih sela sa dobrom gastronomijom..drustveni dogadjaji??MaximusDecimusMiridije wrote:Najdosadniji po pitanju drustvenih dogadjanja,kvaliteti restorana,klubova i to majkumu :)
Eto,imas Lido theater u Parisu..
Guest- Guest
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» USA - izbori
Page 8 of 11