ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Page 32 of 44 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Next

Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 32 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by kic 11/9/2016, 23:57

jokerman wrote:
Iknar je gay wrote:
Neve wrote:
Iknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjna :roll
Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.

bas tako. Realno i ne moze bit drugacije. Ne treba tu puno pameti, drz se tradicionalnih saveznika, ne talasaj i ne migolji. i za to je plenkovic, pa i najidealniji, znaci govorimo o vanjskoj politici. ali jebiga, sta je narod ''manji'' megalomanske pretenzije su vise. Sumiranje- drz se amera, svaba, eu birokracije, klimaj glavom i smijesi se. ako Bog da i stvari se na globalnoj pozornici promjene, promjeni tabor i opet ista taktika.

ako nisi ispratio, baš mi od malih naroda nikad ne mijenjamo tabor--

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 32 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by epikur37 11/9/2016, 23:57

Daleko od toga da je zoki nekakav državnik, napose ultimativan ali je imao iskru osobnosti i karaktera koja bi učinila subjektivitet ove zemlje živim. Možda.

Ovako, gubernija.

Do daljnjeg jel.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by IL Risorto 11/9/2016, 23:59

Izgleda da će prije Lukašenko prebrojiti svoje,nego Apis  :roll
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by L'âme 11/9/2016, 23:59

MaximusDecimusMiridije wrote:
maggie13 wrote:
maggie13 wrote:

Jebiga zadnji put je bilo i cuge i svega....pa je bio Sharknado :D
opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)

Nabijem te na strebera!
nisam mislila na tebe, vec na Plenkija..8-)

A i bilo mi cudno okle ces znat kako mi se chuna zove :D
hmm, ne bih se okusala u nazivanju tvojih intimnih djelova vragolastim nadimcima..nego, sto tako dobro puca? ^_*

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 23:59

Iknar je gay wrote:Izgleda da će prije Lukašenko prebrojiti svoje,nego Apis  :roll

Pa njemu je to jednostavno. Svi :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 23:59

Neve wrote:
epikur37 wrote:Ne znam, nisam mama imam ćer ali takav profil ne bih poželio za zeta....

aparatčik i pička od karaktera...jebeš taj život
kad ga ne bi znao iz politike, pa kad bi ti ga kćer dovela doma i predstavila njegovo obiteljsko zaleđe i uspjehe, nisam baš sigurna da ne bi bio zadovoljan njezinim izborom :W

arhhhh sterilan je čovjek,

vama ženama igra previše materijalnost i uspjeh
zato se često sjebete u izboru.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2016, 00:00

epikur37 wrote:Daleko od toga da je zoki nekakav državnik, napose ultimativan ali je imao iskru osobnosti i karaktera  koja bi učinila subjektivitet ove zemlje živim. Možda.

Ovako, gubernija.

Do daljnjeg jel.

Da sam taj zoki je izricito rekao : ne ogradama za imigrante a sad češ imat novi val a Njemačka ne prima nikoga.

Samo ču te jedno pitat : Bil želio da ti to uđe u zemlju a ušlo bi ti pošto kod zokya 100% nema ograda ?

Last edited by RayMabus on 12/9/2016, 00:00; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2016, 00:00

epikur37 wrote:
e pa evo vam plenkovića :)

plenković ko plenković, potpuno nebitan za sudbinu Hrvatske, ministar financija koji će određivati proračun je bitan

ovo što je radio Marić kad je odbio zadužiti se na stranom tržištu u stranoj valuti po kamati 5%, pa se potom kod domaćih banaka zadužio u kunama za 3% je nešto jako pozitivno, i bilo bi dobro da nastave tako, te da se ipak odluče prekoračiti deficit od 3% kojeg uvjetuje EU

Last edited by deda ultimate nemesis on 12/9/2016, 00:01; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/9/2016, 00:00

Iknar je gay wrote:Izgleda da će prije Lukašenko prebrojiti svoje,nego Apis  :roll
To se i čeka, ipak je ovaj diktator i ubica...nema tamo demokratije i transparentnosti...DNRH broji svoje

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/9/2016, 00:00

Pa njemu je to jednostavno. Svi :D
Pa i Apisu je prošli put išlo brže a bila veća izlaznost,očito netko ,,sabotira'' transparentno prebrojavanje
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by kaya 12/9/2016, 00:01

Da su bar Kovaču dali da popije koju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/9/2016, 00:01

maggie13 wrote:
maggie13 wrote:
maggie13 wrote:
opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)

Nabijem te na strebera!

hmm, ne bih se okusala u nazivanju tvojih intimnih djelova vragolastim nadimcima..nego, sto tako dobro puca? ^_*

Ne nego ono....uobrazeno do krajnjih granica. Ali kao i kod ljudskog pandana....kad se zena malo zamisli nakon nekog vremena zakljuci "pa koju ce mi to picku materinu u zivotu" :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 12/9/2016, 00:02

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:Daleko od toga da je zoki nekakav državnik, napose ultimativan ali je imao iskru osobnosti i karaktera  koja bi učinila subjektivitet ove zemlje živim. Možda.

Ovako, gubernija.

Do daljnjeg jel.

Da sam taj zoki je izricito rekao : ne ogradama za imigrante a sad češ imat novi val a Njemačka ne prima nikoga.

Samo ču te jedno pitat : Bil želio da ti to uđe u zemlju a ušlo bi ti pošto kod zokya 100% nema ograda ?

Želio bih da mi to prođe kroz zemlju.

Ali i ograde su ok.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by L'âme 12/9/2016, 00:02

epikur37 wrote:
Neve wrote:
epikur37 wrote:Ne znam, nisam mama imam ćer ali takav profil ne bih poželio za zeta....

aparatčik i pička od karaktera...jebeš taj život
kad ga ne bi znao iz politike, pa kad bi ti ga kćer dovela doma i predstavila njegovo obiteljsko zaleđe i uspjehe, nisam baš sigurna da ne bi bio zadovoljan njezinim izborom :W

arhhhh sterilan je čovjek,

vama ženama igra previše materijalnost i uspjeh
zato se često sjebete u izboru.
malo si se zaletio, bit ce prije sigurnost.
Razni vidovi iste.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 12/9/2016, 00:02

imam osjećaj da je bilo dosta nepravilnosti i da će bit ponavljanja izbora tu i tam ..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by darth_vader 12/9/2016, 00:02

kaja_333 wrote:Da su bar Kovaču dali da popije koju.

On i Šeks puč pripremaju....
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by neva 12/9/2016, 00:02

:D
deda ultimate nemesis wrote:
Neve wrote:zato što se većinu svog života druži uglavnom s muškim društvom iz njemu bliskog ideološkog kruga, način komunikacije je navika, a navike je teško prikriti
... a ima nešto i u namjerno ili prirodno nižem IQ-u onih koji ga ne trpe i njegovih političkih protivnika :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by jokerman 12/9/2016, 00:03

kic wrote:
jokerman wrote:
Iknar je gay wrote:
Neve wrote:
Iknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjna :roll
Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.

bas tako. Realno i ne moze bit drugacije. Ne treba tu puno pameti, drz se tradicionalnih saveznika, ne talasaj i ne migolji. i za to je plenkovic, pa i najidealniji, znaci govorimo o vanjskoj politici. ali jebiga, sta je narod ''manji'' megalomanske pretenzije su vise. Sumiranje- drz se amera, svaba, eu birokracije, klimaj glavom i smijesi se. ako Bog da i stvari se na globalnoj pozornici promjene, promjeni tabor i opet ista taktika.

ako nisi ispratio, baš mi od malih naroda nikad ne mijenjamo tabor--

Hrvatska vanjska politika, od rata na ovamo, 7/10,, bilo bi i 9/10, ali kiksanje u Bih je oduzelo 2 boda.

2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2016, 00:03

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:

Ovako, gubernija.

Do daljnjeg jel.

Želio bih da mi to prođe kroz zemlju.

Ali i ograde su ok.
Proči če ti swakako samo shwati da je Zoran Milanović obična nula po tom pitanju gori i od HDZa tj Plenkovića.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme 12/9/2016, 00:04

maggie13 wrote:
maggie13 wrote:

Nabijem te na strebera!

Ne nego ono....uobrazeno do krajnjih granica. Ali kao i kod ljudskog pandana....kad se zena malo zamisli nakon nekog vremena zakljuci "pa koju ce mi to picku materinu u zivotu" :D
hmm, sad sam u dilemi odgovoriti kao zena ili kao covjek :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/9/2016, 00:04

kaja_333 wrote:Da su bar Kovaču dali da popije koju.
za članstvo prohibicija, za onoga s alanskom na čelu izbacivač na ulazu a Kovač u kućnom pritvoru
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 32 of 44 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics