Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 32 of 44
Page 32 of 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
jokerman wrote:Iknar je gay wrote:Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
bas tako. Realno i ne moze bit drugacije. Ne treba tu puno pameti, drz se tradicionalnih saveznika, ne talasaj i ne migolji. i za to je plenkovic, pa i najidealniji, znaci govorimo o vanjskoj politici. ali jebiga, sta je narod ''manji'' megalomanske pretenzije su vise. Sumiranje- drz se amera, svaba, eu birokracije, klimaj glavom i smijesi se. ako Bog da i stvari se na globalnoj pozornici promjene, promjeni tabor i opet ista taktika.
ako nisi ispratio, baš mi od malih naroda nikad ne mijenjamo tabor--
Daleko od toga da je zoki nekakav državnik, napose ultimativan ali je imao iskru osobnosti i karaktera koja bi učinila subjektivitet ove zemlje živim. Možda.
Ovako, gubernija.
Do daljnjeg jel.
Ovako, gubernija.
Do daljnjeg jel.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Izgleda da će prije Lukašenko prebrojiti svoje,nego Apis
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
hmm, ne bih se okusala u nazivanju tvojih intimnih djelova vragolastim nadimcima..nego, sto tako dobro puca? ^_*MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:nisam mislila na tebe, vec na Plenkija..8-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:
Jebiga zadnji put je bilo i cuge i svega....pa je bio Sharknado :D
Nabijem te na strebera!
A i bilo mi cudno okle ces znat kako mi se chuna zove :D
2014-04-12
Iknar je gay wrote:Izgleda da će prije Lukašenko prebrojiti svoje,nego Apis
Pa njemu je to jednostavno. Svi :D
Guest- Guest
Neve wrote:kad ga ne bi znao iz politike, pa kad bi ti ga kćer dovela doma i predstavila njegovo obiteljsko zaleđe i uspjehe, nisam baš sigurna da ne bi bio zadovoljan njezinim izboromepikur37 wrote:Ne znam, nisam mama imam ćer ali takav profil ne bih poželio za zeta....
aparatčik i pička od karaktera...jebeš taj život
arhhhh sterilan je čovjek,
vama ženama igra previše materijalnost i uspjeh
zato se često sjebete u izboru.
2015-08-06
Da sam taj zoki je izricito rekao : ne ogradama za imigrante a sad češ imat novi val a Njemačka ne prima nikoga.epikur37 wrote:Daleko od toga da je zoki nekakav državnik, napose ultimativan ali je imao iskru osobnosti i karaktera koja bi učinila subjektivitet ove zemlje živim. Možda.
Ovako, gubernija.
Do daljnjeg jel.
Samo ču te jedno pitat : Bil želio da ti to uđe u zemlju a ušlo bi ti pošto kod zokya 100% nema ograda ?
Last edited by RayMabus on 12/9/2016, 00:00; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
epikur37 wrote:
e pa evo vam plenkovića :)
plenković ko plenković, potpuno nebitan za sudbinu Hrvatske, ministar financija koji će određivati proračun je bitan
ovo što je radio Marić kad je odbio zadužiti se na stranom tržištu u stranoj valuti po kamati 5%, pa se potom kod domaćih banaka zadužio u kunama za 3% je nešto jako pozitivno, i bilo bi dobro da nastave tako, te da se ipak odluče prekoračiti deficit od 3% kojeg uvjetuje EU
Last edited by deda ultimate nemesis on 12/9/2016, 00:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
To se i čeka, ipak je ovaj diktator i ubica...nema tamo demokratije i transparentnosti...DNRH broji svojeIknar je gay wrote:Izgleda da će prije Lukašenko prebrojiti svoje,nego Apis
2014-04-15
Pa i Apisu je prošli put išlo brže a bila veća izlaznost,očito netko ,,sabotira'' transparentno prebrojavanjeMaximusDecimusMiridije wrote:Iknar je gay wrote:Izgleda da će prije Lukašenko prebrojiti svoje,nego Apis
Pa njemu je to jednostavno. Svi :D
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da su bar Kovaču dali da popije koju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
maggie13 wrote:hmm, ne bih se okusala u nazivanju tvojih intimnih djelova vragolastim nadimcima..nego, sto tako dobro puca? ^_*MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:nisam mislila na tebe, vec na Plenkija..8-)MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:
opa, streber zna i zakljucivati, povezivati te primjenjivati ;-)
Nabijem te na strebera!
Ne nego ono....uobrazeno do krajnjih granica. Ali kao i kod ljudskog pandana....kad se zena malo zamisli nakon nekog vremena zakljuci "pa koju ce mi to picku materinu u zivotu" :D
Guest- Guest
RayMabus wrote:Da sam taj zoki je izricito rekao : ne ogradama za imigrante a sad češ imat novi val a Njemačka ne prima nikoga.epikur37 wrote:Daleko od toga da je zoki nekakav državnik, napose ultimativan ali je imao iskru osobnosti i karaktera koja bi učinila subjektivitet ove zemlje živim. Možda.
Ovako, gubernija.
Do daljnjeg jel.
Samo ču te jedno pitat : Bil želio da ti to uđe u zemlju a ušlo bi ti pošto kod zokya 100% nema ograda ?
Želio bih da mi to prođe kroz zemlju.
Ali i ograde su ok.
2015-08-06
malo si se zaletio, bit ce prije sigurnost.epikur37 wrote:Neve wrote:kad ga ne bi znao iz politike, pa kad bi ti ga kćer dovela doma i predstavila njegovo obiteljsko zaleđe i uspjehe, nisam baš sigurna da ne bi bio zadovoljan njezinim izboromepikur37 wrote:Ne znam, nisam mama imam ćer ali takav profil ne bih poželio za zeta....
aparatčik i pička od karaktera...jebeš taj život
arhhhh sterilan je čovjek,
vama ženama igra previše materijalnost i uspjeh
zato se često sjebete u izboru.
Razni vidovi iste.
2014-04-12
imam osjećaj da je bilo dosta nepravilnosti i da će bit ponavljanja izbora tu i tam ..
kaja_333 wrote:Da su bar Kovaču dali da popije koju.
On i Šeks puč pripremaju....
darth_vader-
2014-04-17
:D
... a ima nešto i u namjerno ili prirodno nižem IQ-u onih koji ga ne trpe i njegovih političkih protivnika :Ddeda ultimate nemesis wrote:Neve wrote:zato što se većinu svog života druži uglavnom s muškim društvom iz njemu bliskog ideološkog kruga, način komunikacije je navika, a navike je teško prikriti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kic wrote:jokerman wrote:Iknar je gay wrote:Da,istina,ali mislim kako je Hrvatska pre mala i beznačajna zemlja,da bi takvo kočoperenje imalo težinu.Otpravnik poslova mora biti baš neki bezlični birokratski činovnik poput Plenkovića,koji bi bez pogovora oblizao anus da se to od njega zatraži.Neve wrote:mislim da bi u tom pogledu Milanović čak bio bolji i čvršći, s više državničkih elemenata.. i ustvari je svojevrsna šteta što je toliko ekscentričan, nepredividljiv i nema baš dobru kontrolu nas svojim nastupima i izjavama.. ekscentričnost možda može biti zgodna i zabavna na nekim nižim diplomatskim razinama, ali je u našim uvjetima potpuno bez svrhe, zbunjujuća i nepoželjnaIknar je gay wrote:Izbori su puka formalnost,neovisno tko bio otpravnik poslova,Hrvatska kao jedna od puzzli u slagalici,ide unaprijed zacrtanim smjerom.
bas tako. Realno i ne moze bit drugacije. Ne treba tu puno pameti, drz se tradicionalnih saveznika, ne talasaj i ne migolji. i za to je plenkovic, pa i najidealniji, znaci govorimo o vanjskoj politici. ali jebiga, sta je narod ''manji'' megalomanske pretenzije su vise. Sumiranje- drz se amera, svaba, eu birokracije, klimaj glavom i smijesi se. ako Bog da i stvari se na globalnoj pozornici promjene, promjeni tabor i opet ista taktika.
ako nisi ispratio, baš mi od malih naroda nikad ne mijenjamo tabor--
Hrvatska vanjska politika, od rata na ovamo, 7/10,, bilo bi i 9/10, ali kiksanje u Bih je oduzelo 2 boda.
Proči če ti swakako samo shwati da je Zoran Milanović obična nula po tom pitanju gori i od HDZa tj Plenkovića.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Da sam taj zoki je izricito rekao : ne ogradama za imigrante a sad češ imat novi val a Njemačka ne prima nikoga.epikur37 wrote:Daleko od toga da je zoki nekakav državnik, napose ultimativan ali je imao iskru osobnosti i karaktera koja bi učinila subjektivitet ove zemlje živim. Možda.
Ovako, gubernija.
Do daljnjeg jel.
Želio bih da mi to prođe kroz zemlju.
Ali i ograde su ok.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
hmm, sad sam u dilemi odgovoriti kao zena ili kao covjek :DMaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:hmm, ne bih se okusala u nazivanju tvojih intimnih djelova vragolastim nadimcima..nego, sto tako dobro puca? ^_*MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:nisam mislila na tebe, vec na Plenkija..8-)MaximusDecimusMiridije wrote:
Nabijem te na strebera!
Ne nego ono....uobrazeno do krajnjih granica. Ali kao i kod ljudskog pandana....kad se zena malo zamisli nakon nekog vremena zakljuci "pa koju ce mi to picku materinu u zivotu" :D
2014-04-12
za članstvo prohibicija, za onoga s alanskom na čelu izbacivač na ulazu a Kovač u kućnom pritvorukaja_333 wrote:Da su bar Kovaču dali da popije koju.
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 32 of 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 32 of 44