Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 14 of 44
Page 14 of 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
MaximusDecimusMiridije wrote:Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika,
Nije to njihova zasluga, imaju sreće što puno ljudi u državi ima nizak IQ.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?
Vi karamarkovci ili bolje reći hasančetovi i ne pripadate hdz-ovom korpusu.
Pokazalo se da vas i nema baš tako puno, vi ste u osnovi pravaši i malo ste se ponadali da bi pravaši mogli ovladati hdz-om preko tulavog karamarka i hasančeta.
Međutim prc.
Lipo si uredite stranu neku pravaškuu a ne se uvaljivatei u hdz i biti popišani svako malo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Baš super.jokerman wrote:Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada. Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija
pa je,, kad ljudi skuze da od drzave i poiticara nema pi materina, onda se valjda krenu pouzdavat u se i svoje kljuse,, to moze i izdobrit, ai zauci ''nase ljude'' , za nekih pola stoljeca bute sve ok,,
Nije..prva i osnovna stvar je da naucito sto znaci "demokracija",iako patka za muljanje ociju masama,hajde da se za nesto uhvatimo...marcellus wrote:kolerik wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:
Da. Bili su zli prema Karamarku.
i lustraciji :D
Eh...magicna rijec, pitanje svih pitanja. :)
malo tko razumije da jest.
uvođenje demokacije u Hrvatsku je prva i osnovna stvar, i prvi korak u smjeru civilizacije.
a uvođenje demokracije podrazumijeva raskrstiti s totalitarnim principima vođenja države, i s ljudima naslijeđenim iz totalitarnih sustava.
Današnja hrvatska nije slobodna, nije demokratska, i najmanje od svega je kapitalistička.
Ako cemo po ovom sto ovdje ekipa na Forumu radi,a to je da pokusava diskreditirati opoziciono misljenje,popljuvati autore istog,čoporativno zabiti zube u sugovornika,strgati ga na sve moguce nacine.,to svakako nije demokracija..
dakle,prvo morate nauciti znacenje ..dakle prvo se treba civilizirati i nauciti prihvatiti sugovornikovo misljenje,a potuci ga argumentima,a ne coporom i visom silom..
potom...
Drzavu vode izabrani od naroda,...dakle iz naroda dolaze Vodje,sto znaci da je totalirizam na svakom nivou pa i onom najnizem...treba poceti prvo od svog dvorista..
Tocno,nije slobodna,nije demokratska,kapitalisticka bude postala kad naucite raditi i steci odgovornost prema radu,zaposljeniku,i drustvu,u tom kontekstu..
Guest- Guest
Živio Zlatko hasanbegovic !epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?
Pokazalo se da vas i nema baš tako puno, vi ste u osnovi pravaši i malo ste se ponadali da bi pravaši mogli ovladati hdz-om preko tulavog karamarka i hasančeta.
Međutim prc.
Lipo si uredite stranu neku pravaškuu a ne se uvaljivatei u hdz i biti popišani svako malo.
Idem sad pit Aperol. Razočarana sam.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to nije sreca samo zivog zida nego svih izabranihdeda ultimate nemesis wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika,
dijagram-
2015-08-09
jokerman wrote:RayMabus wrote:Baš super.jokerman wrote:Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada. Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija
pa je,, kad ljudi skuze da od drzave i poiticara nema pi materina, onda se valjda krenu pouzdavat u se i svoje kljuse,, to moze i izdobrit, ai zauci ''nase ljude'' , za nekih pola stoljeca bute sve ok,,
Onda ce se vratiti...nepravedno odbaceni...prezreni i u sramotu baceni....Tomo. Gnjevom pravednika procistit ce Hrvatsko drustvo od kukolja, ispraviti stoljetnu nepravdu....i povesti svoj narod u zlatno doba!
Guest- Guest
marcellus wrote:
moja dijagnoza nije tvoj problem, demokracija u hrvatskoj, odnosno nepostojanje iste, jest.
Ni to nije moj problem, nisam egzistencijalno vezan za Hrvatsku. Emotivno jesam, ali nisi me uspio uvjeriti u svoju teoriju o lustraciji, pomoglo bi kada bi bio izvedbeno korektniji, kada bi vidio neke benefite iz tog inzistiranja.
Dobro, to nije sad tema.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Živio Zlatko hasanbegovic !epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?
Međutim prc.
Sad bi ja nesto reko ali necu :D
Guest- Guest
deda ultimate nemesis wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika,
Pa da ali ti biraju HDZ.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:
Živio Zlatko hasanbegovic !
Uzdravlje kajo, tocim trecu casu i sve si mislim ide li uz ovo led ili ne ide...
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:jokerman wrote:RayMabus wrote:Baš super.jokerman wrote:Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada. Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija
Onda ce se vratiti...nepravedno odbaceni...prezreni i u sramotu baceni....Tomo. Gnjevom pravednika procistit ce Hrvatsko drustvo od kukolja, ispraviti stoljetnu nepravdu....i povesti svoj narod u zlatno doba!
nema nista,, on je svoje odpijevao, evntualno neki puc ili sta
deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika,
Jedina dobra stvar od ovih izbora...
darth_vader-
2014-04-17
Znas sta je jedino sjebano...skoro svi u svim taborima slave. Tako je bilo cini mi se s HDSSB-om ili nekim takvim jedne godine...ono preeliminarno bilo kisa Isusova svega...na kraju kurac.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Živio Zlatko hasanbegovic !epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?
Međutim prc.
Vjerujem da jesi, kad vas je hebalo iskinulo karahasančetovu vladu, bili ste puni žuči i prognozirali hdz-u propast, ad ono prc, jope :D
Hrvatska počiva na tuđmanovoj pomirbi a vaš radikalizam je uklonjen iz mainstreama :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
deda ultimate nemesis wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika,
ili sta ljudi su blokirani, u minusima i pod ovrhama,, moze i to bit
Ja sam zadovoljan .......osjetio sam potrebu da ti to saopštim.kaja_333 wrote:Živio Zlatko hasanbegovic !epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?
Međutim prc.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ja se pitam jel ide povrh šljiva hladno piffo..kolerik wrote:kaja_333 wrote:
Živio Zlatko hasanbegovic !
Uzdravlje kajo, tocim trecu casu i sve si mislim ide li uz ovo led ili ne ide...
Guest- Guest
jokerman wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jokerman wrote:RayMabus wrote:Baš super.jokerman wrote:Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada. Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija
nema nista,, on je svoje odpijevao, evntualno neki puc ili sta
Puc je tako ruzna rijec.....to je vise onako.....dogodila se "Spoznaja"....i onda...cingilidingili....gdje je nestao covjek. I onda u pozadini neka Gothica koracnica koja ulijeva strahopostovanje...i onda Tomo...uredno zacesljan.
Guest- Guest
ne znam jel gora kaja il epikur u ovim procjenama politickih previranjaepikur37 wrote:kaja_333 wrote:Živio Zlatko hasanbegovic !epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?
Međutim prc.
Vjerujem da jesi, kad vas je hebalo iskinulo karahasančetovu vladu, bili ste puni žuči i prognozirali hdz-u propast, ad ono prc, jope :D
Hrvatska počiva na tuđmanovoj pomirbi a vaš radikalizam je uklonjen iz mainstreama :)
u svakom slucaju katastrofa:)
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:moja dijagnoza nije tvoj problem, demokracija u hrvatskoj, odnosno nepostojanje iste, jest.kolerik wrote:Ja vidim da nije normalna, a sad u tvoju dijagnozu se necu upustati ponovo, rekao sam ti par puta sto imam na tu temu, i znam da nisam jedini.marcellus wrote:malo tko razumije da jest.kolerik wrote:Eh...magicna rijec, pitanje svih pitanja. :)epikur37 wrote:
i lustraciji :D
uvođenje demokacije u Hrvatsku je prva i osnovna stvar, i prvi korak u smjeru civilizacije.
a uvođenje demokracije podrazumijeva raskrstiti s totalitarnim principima vođenja države, i s ljudima naslijeđenim iz totalitarnih sustava.
Današnja hrvatska nije slobodna, nije demokratska, i najmanje od svega je kapitalistička.
https://www.amazon.com/Limits-Democratization-Intelligence-Resource-Distribution/dp/1593680317
Guest- Guest
Page 14 of 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 14 of 44