Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 8 of 44
Page 8 of 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
maggie13 wrote:kaaramarko zakasnio.jasambrend wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
A ne znam baš...mislio sam i ja tako dok nisu potencijalno opasni zakoni doneseni...koncesije ecetera,ecetera...
A i rušenje Vlade...realno zašto?
Pa s njim su mogli imati veći utjecaj, nego što će ga imati s ikim...ljudi su više njima zamjerali, nego njemu ovaj cirkus...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:maggie13 wrote:kaaramarko zakasnio.jasambrend wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:Nece moci bez Mosta..to je bio cilj..korektiva..
A ne znam baš...mislio sam i ja tako dok nisu potencijalno opasni zakoni doneseni...koncesije ecetera,ecetera...
Pa s njim su mogli imati veći utjecaj, nego što će ga imati s ikim...ljudi su više njima zamjerali, nego njemu ovaj cirkus...
Ahaaaa :)
Guest- Guest
to sam onako, umjetnički.Noor wrote:veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
..dobro, ne moraju baš to, nek samo šute.
ovdje treba napraviti listu, da znamo koji to moraju šutjeti
veber-
2014-12-30
Noor wrote:veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
neizlazak na biralište je isto tako izjašnjavanje i izbor.
drugim riječima serem se na sve njih
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:kaaramarko zakasnio.jasambrend wrote:jasambrend wrote:
Pa realno je moguće da više neće participirati u vlasti...kako bi drukčije utjecali na događaje u državi...sad samo može ići silazna putanja...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:to sam onako, umjetnički.Noor wrote:veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
A poslije na pivu Marca zoveš...kao dobri ste si... doduše i ja sa svojim hadezenjarama kad sam na pivi, obavezno ih vrijeđam...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:maggie13 wrote:kaaramarko zakasnio.jasambrend wrote:
Pa realno je moguće da više neće participirati u vlasti...kako bi drukčije utjecali na događaje u državi...sad samo može ići silazna putanja...
Marc rece neki dan maksimalno 5-6 mandata. Vidit cemo sto ce biti na kraju dana danas. Interesantno je na koga se fokusirate bokte :)
Guest- Guest
jasambrend wrote:veber wrote:to sam onako, umjetnički.Noor wrote:veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
A poslije na pivu Marca zoveš...kao dobri ste si... doduše i ja sa svojim hadezenjarama kad sam na pivi, obavezno ih vrijeđam...
Pa dobro. Ali to realno nemora puno znaciti. Ocurec....HDZ-ovo glasacko tijelo tesko da moze raspoznati vrijeđanje od hvalospjeva :)
Guest- Guest
ne, nije.marcellus wrote:Noor wrote:veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
ako nisi glasao do slijedećih izbora šuti.
nemaš što reći.
šuti. i ne piši tekstove o izborima.
veber-
2014-12-30
narodna koalicija + zivi zid + manjine
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Inace Maks : Ja ne lažem .....osim kad ne pogodim.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Inace Maks : Ja ne lažem .....osim kad ne pogodim.
Ja isto ne lažem...osim kad mi je u interesu.
Guest- Guest
Čekaj malo dijasporu , ona uvijek kasni a uglavnom glasa za HDZ.epikur37 wrote:narodna koalicija + zivi zid + manjine
2014-04-11
špija umjetničkaveber wrote:to sam onako, umjetnički.Noor wrote:veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
Guest- Guest
marcellus wrote:Noor wrote:veber wrote:i svi koji nisu izašli na glasanje neka se napuše kurca do slijedećih izbora.
tebi se oprašta, jer si malu vodio vidjet one preslatke laviće :D
jesu li dobili imena?
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=h9w8jgmzcKU
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Čekaj malo dijasporu , ona uvijek kasni a uglavnom glasa za HDZ.epikur37 wrote:narodna koalicija + zivi zid + manjine
da ali i narodna koalicija će rast tu je to negdje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Al nije još zakljucno da lažem ...čekajmo ponoć kad su završni rezultati.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Inace Maks : Ja ne lažem .....osim kad ne pogodim.
Ja isto ne lažem...osim kad mi je u interesu.
2014-04-11
A ne vjerujem da ce biti nekakvih bas brutalnijih odstupanja od ovoga realno. Mozda koji mandat gore dolje.
Guest- Guest
"Ne mogu govoriti što će biti, ja mogu govoriti za sebe, a ne za ljude koje ne poznam. Bio je rizik ući s ljudima koje ne poznaješ, ali to smo morali učiniti", dodao je Pernar upitan o članovima njihove koalicije koji su ušli u Sabor.
Kazao je da i dalje stoje pri odluci da ne koaliraju niti s jednom strankom. "Bolje novi izbori nego služiti maroionetskoj vladi", poručio je Pernar.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ivan-pernar-i-dalje-stojimo-kod-svojeg--necemo-koalirati-ni-sa-kim/918774.aspx
Uglavnom ne racunajte na nas ....sad ce borba za MOST.
Kazao je da i dalje stoje pri odluci da ne koaliraju niti s jednom strankom. "Bolje novi izbori nego služiti maroionetskoj vladi", poručio je Pernar.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ivan-pernar-i-dalje-stojimo-kod-svojeg--necemo-koalirati-ni-sa-kim/918774.aspx
Uglavnom ne racunajte na nas ....sad ce borba za MOST.
2014-04-11
Foto: Index.hr
Anketa govori i da bi Živi zid trebao osvojiti sedam, IDIS četiri, Milan Bandić dva, a HDSSB po jedan mandat. Da bi se formirala parlamentarna većina političkim strankama potrebno je minimalno 77 mandata.
2014-04-11
Page 8 of 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 8 of 44