ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Page 13 of 44 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Next

Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 13 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by dijagram Sun 11 Sep - 14:59

kaja_333 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:
dijagram wrote:a tek epikur, potpuni promasaj
ne kuzi se u politiku osim sunitsko sijitskih situacija:)

Nda, sad se vi nabacujte tko je što prognozirao i koliko je falio...

Ja sam zadovoljan svojim prognozama, nisam ih kruto ni postavio ali sam očekivao da će HDZ biti solidan (za razliku od vas razočaranih karamarkovaca)  tu su negdje i to je to.
opet promasaj
karamarkovci su birali most,sincica, a ne plenkovica
mozda cak i zokija:)
Pa kako je onda  dete od mame lekarke dobio toliko glasova?
Dobio je adeze a ne plenkovic.
A i taj navod s mamom nema nikakve veze s eventualnim manjim brojem glasova.
Alternativa je lex perkovic,doncic,jovanovic i slicni

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 13 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by Guest Sun 11 Sep - 14:59

deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika, lol!

Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 11 Sep - 15:00

dijagram wrote:zoki ce nakon formiranja vlčade od strane adezenjara i satelita konacno dobiti pedalu i u sdpeju
izgubio je sve sto se moglo izgubiti pa i sto se nije moglo ali ipak jest:)
Normalno.

Lustracija ekstra brza.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sun 11 Sep - 15:00

je, a ja moram na posao jer ga imam.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram Sun 11 Sep - 15:01

maggie13 wrote:
dijagram wrote:
kaja_333 wrote:
dijagram wrote:Longi i ja pogodili.
Ostali forumasi ne razumiju vrijeme u kojem zive:)
Ne. Ja ne razumijem. A jbg.
Ubuduce prepisuj, to su radili i u skoli:).
i ja sam pogodila..vidi se da sam ti seka 8-)
dobro sekice, mi kikasi smo nesto drugo
vidimo dublje od ostalih
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 11 Sep - 15:01

MaximusDecimusMiridije wrote:
dijagram wrote:zoki ce nakon formiranja vlčade od strane adezenjara i satelita konacno dobiti pedalu i u sdpeju

O nece taj dobiti pedalu nikad. Zapravo nemoze vise od ovoga...sto god da se dogodi...pogotovo ako se tako sto dogodi. Realno nije do njega. Stoonobireklo.....muda su u ZZ-a i Mosta. Ukoliko sve zavrsi ovako na kraju balade.
dobit ce..ne odmah, ali dobit ce..opravdano.

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme Sun 11 Sep - 15:02

dijagram wrote:
maggie13 wrote:
dijagram wrote:
kaja_333 wrote:
dijagram wrote:Longi i ja pogodili.
Ostali forumasi ne razumiju vrijeme u kojem zive:)
Ne. Ja ne razumijem. A jbg.
Ubuduce prepisuj, to su radili i u skoli:).
i ja sam pogodila..vidi se da sam ti seka 8-)
dobro sekice, mi kikasi smo nesto drugo
vidimo dublje od ostalih
to je taj pametni gen :D

L'âme

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 11 Sep - 15:02

u svakom slučaju mogli bi i na nove izbore.

ako ostane ovako plenkoviću treba uz njegove i cijeli most i sve manjine a i s tim je na knap

a petrov će vjerojatno tražiti više fotelja nego mu je plenković spreman dati, usto manjine su ono skupe

osim kajtazija njega kupiš za dvije šteke marlbora

SDP može računati na IDS i eventualno kupiti bandića, opet mu trebaju manjine a i s tim je knap

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 11 Sep - 15:02

maggie13 wrote:

O nece taj dobiti pedalu nikad. Zapravo nemoze vise od ovoga...sto god da se dogodi...pogotovo ako se tako sto dogodi. Realno nije do njega. Stoonobireklo.....muda su u ZZ-a i Mosta. Ukoliko sve zavrsi ovako na kraju balade.
dobit ce..ne odmah, ali dobit ce..opravdano.
Cak i ako je ne dobije to glasacko tijelo lijevice koje je sad dalo glas sdp-u ce se razvodnit ako ovaj papak sa ovakvim stilom ostane tu di je.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:02

marcellus wrote:
kolerik wrote:
epikur37 wrote:
marcellus wrote:

Da. Bili su zli prema Karamarku.

i lustraciji :D

Eh...magicna rijec, pitanje svih pitanja. :)

malo tko razumije da jest.

uvođenje demokacije u Hrvatsku je prva i osnovna stvar, i prvi korak u smjeru civilizacije.

a uvođenje demokracije podrazumijeva raskrstiti s totalitarnim principima vođenja države, i s ljudima naslijeđenim iz totalitarnih sustava.

Današnja hrvatska nije slobodna, nije demokratska, i najmanje od svega je kapitalistička.

Ja vidim da nije normalna, a sad u tvoju dijagnozu se necu upustati ponovo, rekao sam ti par puta sto imam na tu temu, i znam da nisam jedini.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jokerman Sun 11 Sep - 15:05

Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada.  Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija

2015-08-02

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 11 Sep - 15:06

kolerik wrote:
marcellus wrote:
kolerik wrote:
epikur37 wrote:

Da. Bili su zli prema Karamarku.

i lustraciji :D

Eh...magicna rijec, pitanje svih pitanja. :)

malo tko razumije da jest.

uvođenje demokacije u Hrvatsku je prva i osnovna stvar, i prvi korak u smjeru civilizacije.

a uvođenje demokracije podrazumijeva raskrstiti s totalitarnim principima vođenja države, i s ljudima naslijeđenim iz totalitarnih sustava.

Današnja hrvatska nije slobodna, nije demokratska, i najmanje od svega je kapitalistička.

Ja vidim da nije normalna, a sad u tvoju dijagnozu se necu upustati ponovo, rekao sam ti par puta sto imam na tu temu, i znam da nisam jedini.

moja dijagnoza nije tvoj problem, demokracija u hrvatskoj, odnosno nepostojanje iste, jest.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 11 Sep - 15:06

jokerman wrote:Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada.  Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija
Baš super.

cheers lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya Sun 11 Sep - 15:06

Dobro, gadio bi se meni i Stazic, Odojko , Milanka . Meni je jedino zabavan ludi Zoki . I par ljudi iz SDP a, Lalovac, Leko i tako. 
Al sto mi se ovi gade , plenki, Milošević , Darko, pfuj.. Za povratit. 
Jedino mozda Bandić malo vise.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jokerman Sun 11 Sep - 15:07

sta bi opet moglo znacit i krah aparticko-partijske oligarhije i mentaliteta, ta narod je i onako izgubio povjerenje u drzavu, sta moze bit i dobra stvar

2015-08-02

Back to top Go down

Post by marcellus Sun 11 Sep - 15:08

osim ako netko ne misli da je demokracija kad manolić drma pravosuđem, perković sdp-om, šeks hdz-om, i mirjana rakić sjedi na čelu agencije za elektroničke medije, a hanžeković drma medijskom scenom

fali samo još mila štula

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 11 Sep - 15:08

MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote kako me sastavilo sad.....bio Jandrokovic na televiziji....poceo sam rigat,pisat i kenjat u isto vrijeme....bilo je uzasno. Sad cu piti puno vode,utopliti se pa cu doci kad dodjem sebi.

:D
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by jokerman Sun 11 Sep - 15:08

Milanovic je zapravou priliku pristojan poiticar, ali oni oko njega prave mu uteg,, on bi trebo napravit veliku cistku ili osnovat novu stranku,, bas fali jedna

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:09

marcellus wrote:u svakom slučaju mogli bi i na nove izbore.

ako ostane ovako plenkoviću treba uz njegove i cijeli most i sve manjine a i s tim je na knap

a petrov će vjerojatno tražiti više fotelja nego mu je plenković spreman dati, usto manjine su ono skupe

osim kajtazija njega kupiš za dvije šteke marlbora

SDP može računati na IDS i eventualno kupiti bandića, opet mu trebaju manjine a i s tim je knap

E, ovako vele po studijima: HDZ (10 izbornih jedinica) 57 + HDZ (dijaspora) 3 + Mile 365 2 + MOST 12 = 74.

Trebaju im dva zastupnika manjina. Neka kazu samo Vucicu da ne ulazi u EPP ako ga Pupovac & comp. ne podrze, imaju 77. Turcin ce ih podrzati samo zbog Milanoviceve snimke, a Bandic ce im privesti Roma. Vjerojatno samo Talijan nece htjeti, tradicionalno zbog IDS-a.

Kad oni prodju plavusine odaje, pa Buzin, imati ce komfornu vecinu, barem za konstituiranje Sabora i izbor Vlade.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:09

kaja_333 wrote:Dobro, gadio bi se meni i Stazic, Odojko , Milanka . Meni je jedino zabavan ludi Zoki . I par ljudi iz SDP a, Lalovac, Leko i tako. 
Al sto mi se ovi gade , plenki, Milošević , Darko, pfuj.. Za povratit. 
Jedino mozda Bandić malo vise.

luda si ko šiba :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 11 Sep - 15:10

deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika, lol!
Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.

Nije to njihova zasluga, imaju sreće što puno ljudi u državi ima nizak IQ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 44 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics