Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 13 of 44
Page 13 of 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Dobio je adeze a ne plenkovic.kaja_333 wrote:Pa kako je onda dete od mame lekarke dobio toliko glasova?dijagram wrote:opet promasajepikur37 wrote:dijagram wrote:a tek epikur, potpuni promasaj
ne kuzi se u politiku osim sunitsko sijitskih situacija:)
Nda, sad se vi nabacujte tko je što prognozirao i koliko je falio...
Ja sam zadovoljan svojim prognozama, nisam ih kruto ni postavio ali sam očekivao da će HDZ biti solidan (za razliku od vas razočaranih karamarkovaca) tu su negdje i to je to.
karamarkovci su birali most,sincica, a ne plenkovica
mozda cak i zokija:)
A i taj navod s mamom nema nikakve veze s eventualnim manjim brojem glasova.
Alternativa je lex perkovic,doncic,jovanovic i slicni
dijagram- Posts : 18938
2015-08-09
deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika,
Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.
Guest- Guest
Normalno.dijagram wrote:zoki ce nakon formiranja vlčade od strane adezenjara i satelita konacno dobiti pedalu i u sdpeju
izgubio je sve sto se moglo izgubiti pa i sto se nije moglo ali ipak jest:)
Lustracija ekstra brza.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
je, a ja moram na posao jer ga imam.
2014-12-30
dobro sekice, mi kikasi smo nesto drugomaggie13 wrote:i ja sam pogodila..vidi se da sam ti seka 8-)dijagram wrote:Ubuduce prepisuj, to su radili i u skoli:).kaja_333 wrote:Ne. Ja ne razumijem. A jbg.dijagram wrote:Longi i ja pogodili.
Ostali forumasi ne razumiju vrijeme u kojem zive:)
vidimo dublje od ostalih
dijagram-
2015-08-09
dobit ce..ne odmah, ali dobit ce..opravdano.MaximusDecimusMiridije wrote:dijagram wrote:zoki ce nakon formiranja vlčade od strane adezenjara i satelita konacno dobiti pedalu i u sdpeju
O nece taj dobiti pedalu nikad. Zapravo nemoze vise od ovoga...sto god da se dogodi...pogotovo ako se tako sto dogodi. Realno nije do njega. Stoonobireklo.....muda su u ZZ-a i Mosta. Ukoliko sve zavrsi ovako na kraju balade.
2014-04-11
to je taj pametni gen :Ddijagram wrote:dobro sekice, mi kikasi smo nesto drugomaggie13 wrote:i ja sam pogodila..vidi se da sam ti seka 8-)dijagram wrote:Ubuduce prepisuj, to su radili i u skoli:).kaja_333 wrote:Ne. Ja ne razumijem. A jbg.dijagram wrote:Longi i ja pogodili.
Ostali forumasi ne razumiju vrijeme u kojem zive:)
vidimo dublje od ostalih
2014-04-11
u svakom slučaju mogli bi i na nove izbore.
ako ostane ovako plenkoviću treba uz njegove i cijeli most i sve manjine a i s tim je na knap
a petrov će vjerojatno tražiti više fotelja nego mu je plenković spreman dati, usto manjine su ono skupe
osim kajtazija njega kupiš za dvije šteke marlbora
SDP može računati na IDS i eventualno kupiti bandića, opet mu trebaju manjine a i s tim je knap
ako ostane ovako plenkoviću treba uz njegove i cijeli most i sve manjine a i s tim je na knap
a petrov će vjerojatno tražiti više fotelja nego mu je plenković spreman dati, usto manjine su ono skupe
SDP može računati na IDS i eventualno kupiti bandića, opet mu trebaju manjine a i s tim je knap
Cak i ako je ne dobije to glasacko tijelo lijevice koje je sad dalo glas sdp-u ce se razvodnit ako ovaj papak sa ovakvim stilom ostane tu di je.maggie13 wrote:dobit ce..ne odmah, ali dobit ce..opravdano.MaximusDecimusMiridije wrote:dijagram wrote:zoki ce nakon formiranja vlčade od strane adezenjara i satelita konacno dobiti pedalu i u sdpeju
O nece taj dobiti pedalu nikad. Zapravo nemoze vise od ovoga...sto god da se dogodi...pogotovo ako se tako sto dogodi. Realno nije do njega. Stoonobireklo.....muda su u ZZ-a i Mosta. Ukoliko sve zavrsi ovako na kraju balade.
2014-04-11
marcellus wrote:kolerik wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:
Da. Bili su zli prema Karamarku.
i lustraciji :D
Eh...magicna rijec, pitanje svih pitanja. :)
malo tko razumije da jest.
uvođenje demokacije u Hrvatsku je prva i osnovna stvar, i prvi korak u smjeru civilizacije.
a uvođenje demokracije podrazumijeva raskrstiti s totalitarnim principima vođenja države, i s ljudima naslijeđenim iz totalitarnih sustava.
Današnja hrvatska nije slobodna, nije demokratska, i najmanje od svega je kapitalistička.
Ja vidim da nije normalna, a sad u tvoju dijagnozu se necu upustati ponovo, rekao sam ti par puta sto imam na tu temu, i znam da nisam jedini.
Guest- Guest
Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada. Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija
kolerik wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Da. Bili su zli prema Karamarku.
i lustraciji :D
Eh...magicna rijec, pitanje svih pitanja. :)
malo tko razumije da jest.
uvođenje demokacije u Hrvatsku je prva i osnovna stvar, i prvi korak u smjeru civilizacije.
a uvođenje demokracije podrazumijeva raskrstiti s totalitarnim principima vođenja države, i s ljudima naslijeđenim iz totalitarnih sustava.
Današnja hrvatska nije slobodna, nije demokratska, i najmanje od svega je kapitalistička.
Ja vidim da nije normalna, a sad u tvoju dijagnozu se necu upustati ponovo, rekao sam ti par puta sto imam na tu temu, i znam da nisam jedini.
moja dijagnoza nije tvoj problem, demokracija u hrvatskoj, odnosno nepostojanje iste, jest.
Baš super.jokerman wrote:Hrvatska je usla u limbo, znaci tesko s mogu sastavljat stabile vecine, slucaj Italija,, svake godine nova vlada. Potrajat ce sigurno desetak godina,,, rezultati, stagnacija, beznade i opcenita depresija
2014-04-11
Dobro, gadio bi se meni i Stazic, Odojko , Milanka . Meni je jedino zabavan ludi Zoki . I par ljudi iz SDP a, Lalovac, Leko i tako.
Al sto mi se ovi gade , plenki, Milošević , Darko, pfuj.. Za povratit.
Jedino mozda Bandić malo vise.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sta bi opet moglo znacit i krah aparticko-partijske oligarhije i mentaliteta, ta narod je i onako izgubio povjerenje u drzavu, sta moze bit i dobra stvar
osim ako netko ne misli da je demokracija kad manolić drma pravosuđem, perković sdp-om, šeks hdz-om, i mirjana rakić sjedi na čelu agencije za elektroničke medije, a hanžeković drma medijskom scenom
fali samo još mila štula
fali samo još mila štula
MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote kako me sastavilo sad.....bio Jandrokovic na televiziji....poceo sam rigat,pisat i kenjat u isto vrijeme....bilo je uzasno. Sad cu piti puno vode,utopliti se pa cu doci kad dodjem sebi.
darth_vader-
2014-04-16
Milanovic je zapravou priliku pristojan poiticar, ali oni oko njega prave mu uteg,, on bi trebo napravit veliku cistku ili osnovat novu stranku,, bas fali jedna
marcellus wrote:u svakom slučaju mogli bi i na nove izbore.
E, ovako vele po studijima: HDZ (10 izbornih jedinica) 57 + HDZ (dijaspora) 3 + Mile 365 2 + MOST 12 = 74.
Trebaju im dva zastupnika manjina. Neka kazu samo Vucicu da ne ulazi u EPP ako ga Pupovac & comp. ne podrze, imaju 77. Turcin ce ih podrzati samo zbog Milanoviceve snimke, a Bandic ce im privesti Roma. Vjerojatno samo Talijan nece htjeti, tradicionalno zbog IDS-a.
Kad oni prodju plavusine odaje, pa Buzin, imati ce komfornu vecinu, barem za konstituiranje Sabora i izbor Vlade.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Dobro, gadio bi se meni i Stazic, Odojko , Milanka . Meni je jedino zabavan ludi Zoki . I par ljudi iz SDP a, Lalovac, Leko i tako.
luda si ko šiba :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Cuj, svaka im cast jebiga. Ludo manito...ali imaju stila.deda ultimate nemesis wrote:Živi zid 7 zastupnika,
Nije to njihova zasluga, imaju sreće što puno ljudi u državi ima nizak IQ.
Guest- Guest
Page 13 of 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 13 of 44