ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Page 15 of 44 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Next

Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 15 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

Post by Guest 11/9/2016, 21:17

marcellus wrote:
kolerik wrote:
marcellus wrote:
kolerik wrote:
epikur37 wrote:
i lustraciji :D
Eh...magicna rijec, pitanje svih pitanja. :)
malo tko razumije da jest.
uvođenje demokacije u Hrvatsku je prva i osnovna stvar, i prvi korak u smjeru civilizacije.
a uvođenje demokracije podrazumijeva raskrstiti s totalitarnim principima vođenja države, i s ljudima naslijeđenim iz totalitarnih sustava.
Današnja hrvatska nije slobodna, nije demokratska, i najmanje od svega je kapitalistička.
Ja vidim da nije normalna, a sad u tvoju dijagnozu se necu upustati ponovo, rekao sam ti par puta sto imam na tu temu, i znam da nisam jedini.
moja dijagnoza nije tvoj problem, demokracija u hrvatskoj, odnosno nepostojanje iste, jest.

https://www.amazon.com/Limits-Democratization-Intelligence-Resource-Distribution/dp/1593680317

Guest
Guest

Back to top Go down

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 15 Empty Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"

MaximusDecimusMiridije wrote:
jokerman wrote:
jokerman wrote:
RayMabus wrote:
Baš super.

cheers lol!

pa je,, kad ljudi skuze da od drzave i poiticara nema pi materina, onda se valjda krenu pouzdavat u se i svoje kljuse,, to moze i izdobrit, ai zauci ''nase ljude'' , za nekih pola stoljeca bute sve ok,,

Onda ce se vratiti...nepravedno odbaceni...prezreni i u sramotu baceni....Tomo. Gnjevom pravednika procistit ce Hrvatsko drustvo od kukolja, ispraviti stoljetnu nepravdu....i povesti svoj narod u zlatno doba!

nema nista,, on je svoje odpijevao,  evntualno neki puc ili sta

Puc je tako ruzna rijec.....to je vise onako.....dogodila se "Spoznaja"....i onda...cingilidingili....gdje je nestao covjek. I onda u pozadini neka Gothica koracnica koja ulijeva strahopostovanje...i onda Tomo...uredno zacesljan.
jocolor jocolor jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Naime, nevjerojatno mi je - HDZ je smijenio predsjednika u koga se kleo ko nista. Smijenio je sam prije toga svoju Vladu, vlastite ministre u Saboru, zato da izbjegnu da potpredsjednik Vlade bude opozvan u Saboru, ali su ga za par tjedana brutalno skratili za glavu.

Dovukli su ficfirica iz Bruxellesa, odbili jos brutalnije koaliciju sa ijednom strankom osim na pojedinacnim listama.

Sve kontra logike i zdrave pameti, a sad ce imati pojedinacno najvise mandata u parlamentu. Nisu u koaliciji imaju otvorena krila za pregovaranje, ako dobiju i mandatara i ucjenjivanje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/9/2016, 21:19

21.05 U Mostu je veselo, stigli su tamburaši. Članovi MOST-a zagrljeni plešu u vrtu.
21.00 Grmoja traži da se iz Narodne koalicije ispričaju zbog napada na njegovu obitelj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-mosta-pocinje-veselje-u-stozer-stigli-tamburasi/918761.aspx

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 15 1f604
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:19

kolerik wrote:Naime, nevjerojatno mi je - HDZ je smijenio predsjednika u koga se kleo ko nista. Smijenio je sam prije toga svoju Vladu, vlastite ministre u Saboru, zato da izbjegnu da potpredsjednik Vlade bude opozvan u Saboru, ali su ga za par tjedana brutalno skratili za glavu.

Dovukli su ficfirica iz Bruxellesa, odbili jos brutalnije koaliciju sa ijednom strankom osim na pojedinacnim listama.

Sve kontra logike i zdrave pameti, a sad ce imati pojedinacno najvise mandata u parlamentu. Nisu u koaliciji imaju otvorena krila za pregovaranje, ako dobiju i mandatara i ucjenjivanje.

Ispada da sve to sto su napravili je bio pravi potez na kraju balade. lol
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jokerman 11/9/2016, 21:20

javljanja iz ''izbrnih stozera'' tako podsjećaju na finalno vecer eurovizije,, kad se djelu bodovi,,

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:21

jokerman wrote:javljanja iz ''izbrnih stozera'' tako podsjećaju na finalno vecer eurovizije,, kad se djelu bodovi,,

Tocno sam to pomislio jbt. Doslovno tako ispada. I svi osjecaju potrebu da se svide gledateljima :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Evo za vodstvo HDZ-a i za donedavnog predsjednika, da ga se sjete: :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Lopine trljaju ruke,oportunisti usiljeno aplaudiraju... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 11/9/2016, 21:22

sad ce petrov traziti koaliciju hdz most zivi zid a za premijera iskljucivo sincic:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:23

kolerik wrote:Naime, nevjerojatno mi je - HDZ je smijenio predsjednika u koga se kleo ko nista. Smijenio je sam prije toga svoju Vladu, vlastite ministre u Saboru, zato da izbjegnu da potpredsjednik Vlade bude opozvan u Saboru, ali su ga za par tjedana brutalno skratili za glavu.

pobjedu HDZa određuje Crkva, svećenstvo mobilizira HDZove birače
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:23

epikur37 wrote:
kaja_333 wrote:
epikur37 wrote:
kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?

Vi karamarkovci ili bolje reći hasančetovi i  ne pripadate hdz-ovom korpusu.

Pokazalo se da vas i nema baš tako puno, vi ste u osnovi pravaši i malo ste se ponadali da bi pravaši mogli ovladati hdz-om preko tulavog karamarka i hasančeta.

Međutim prc.

Lipo si uredite stranu neku pravaškuu a ne se uvaljivatei u hdz i biti popišani svako malo.
Živio Zlatko hasanbegovic !
Idem sad pit Aperol. Razočarana sam.

Vjerujem da jesi, kad vas je hebalo iskinulo karahasančetovu vladu, bili ste puni žuči i prognozirali hdz-u propast, ad ono prc, jope :D

Hrvatska počiva na tuđmanovoj pomirbi a vaš radikalizam je uklonjen iz mainstreama :)

Al mu ga zavlacis brutalno... :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/9/2016, 21:23

dijagram wrote:
epikur37 wrote:
kaja_333 wrote:
epikur37 wrote:
kaja_333 wrote:Je li susjed, pa tko je glasao za ove ljige oko plenkija ako mi Karamarkovci nismo?

Pokazalo se da vas i nema baš tako puno, vi ste u osnovi pravaši i malo ste se ponadali da bi pravaši mogli ovladati hdz-om preko tulavog karamarka i hasančeta.

Međutim prc.

Lipo si uredite stranu neku pravaškuu a ne se uvaljivatei u hdz i biti popišani svako malo.

Vjerujem da jesi, kad vas je hebalo iskinulo karahasančetovu vladu, bili ste puni žuči i prognozirali hdz-u propast, ad ono prc, jope :D

Hrvatska počiva na tuđmanovoj pomirbi a vaš radikalizam je uklonjen iz mainstreama :)

ne znam jel gora kaja il epikur u ovim procjenama politickih previranja
u svakom slucaju katastrofa:)

Zastranili brutalno... doduse zbog nekih stvari i nije im za zamjeriti... želudac treba imati za ovo sve...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/9/2016, 21:24

20:44 Potpuna je rezignacija. U stožeru je i dalje dva puta više novinara nego političara. Ne čuije se ni muzika. Po kuloarima se vodi polemika tko bi mogao naslijediti Milanovića.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-stozera-sdpa-potpuna-rezignacija-nema-ni-glazbe-a-milanovicu-vec-traze-nasljednika-/918768.aspx

Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ" - Page 15 1f604 
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:24

bogomdani wrote:Lopine trljaju ruke,oportunisti usiljeno aplaudiraju... jocolor

Da da...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 11/9/2016, 21:24

zoki, sora i regoc na aparatima
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 11/9/2016, 21:24

dijagram wrote:sad ce petrov traziti koaliciju hdz most zivi zid a za premijera iskljucivo sincic:)

Pernar za premijera :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:26

jasambrend wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:
kaja_333 wrote:
epikur37 wrote:

Međutim prc.

ne znam jel gora kaja il epikur u ovim procjenama politickih previranja
u svakom slucaju katastrofa:)

Zastranili brutalno... doduse zbog nekih stvari i nije im za zamjeriti... želudac treba imati za ovo sve...

ma da zamjerali, pa svatko ima pravo na svoj stav, marcel, epikur, ero, longi, dijagram, megi... :)

Jedino pizzon nema sto da se javlja, kad mu budu bili izbori u Srbiji onda neka prenosi, sponzor Sky kola.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:26

Pa je..nastavlja se rasprodaja obiteljskog zlata,telad i dalje navija,slijepa za svoja iskonska prava,iseljivanje Mladeži isto nastavlja svojim tijekom..nis se novo nije dogodilo..tek se netko malo blize primakao vatri da ogrije mrzle kosti i pokupi koju mrvicu sa stola..nebitno tko je pobijedio..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/9/2016, 21:27

deda ultimate nemesis wrote:

pobjedu HDZa određuje Crkva, svećenstvo mobilizira HDZove birače

I MOST-ove.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 11/9/2016, 21:27

RayMabus wrote:
maggie13 wrote:
dijagram wrote:zoki ce nakon formiranja vlčade od strane adezenjara i satelita konacno dobiti pedalu i u sdpeju
izgubio je sve sto se moglo izgubiti pa i sto se nije moglo ali ipak jest:)

O nece taj dobiti pedalu nikad. Zapravo nemoze vise od ovoga...sto god da se dogodi...pogotovo ako se tako sto dogodi. Realno nije do njega. Stoonobireklo.....muda su u ZZ-a i Mosta. Ukoliko sve zavrsi ovako na kraju balade.
dobit ce..ne odmah, ali dobit ce..opravdano.
Cak i ako je ne dobije to glasacko tijelo lijevice koje je sad dalo glas sdp-u ce se razvodnit ako ovaj papak sa ovakvim stilom ostane tu di je.
tako je.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 44 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics