Cafe Zorro (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Cafe Zorro (chat)
razvedenjak je isto dobro bolje ti megi ajd spavat, mene ufatila budalastinamaggie13 wrote:istina,stosnije je...narodskije :Pprckov wrote:valjda raspustenac, od raspustenica, al bolje zvuci puscenac..veca komedijamaggie13 wrote:Neam pojmaa postoji li termin, iskreno ;O)
laka ti noc
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Gledam tv i pocirim tu kod tebe..ne brini nista :-)
2014-04-12
moze biti,valjda se predstavio pod laznim imenom,nije mu cista savjestcrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:ne ali moze ispustiti smrad od koga se svima ledi krv u zilamacrvenkasti wrote:Winter is coming wrote:on se krece samo po noci,a ima ovakav izgled,crn je i ima bijelu straftu na ledjimacrvenkasti wrote:odkud ja znam, nisam nikad ni vidio tog tvora
Jel može letjeti?
To je skunk, a ne tvor, glupane četnički!
2014-04-14
opsaj diri diridiri di, opsaj dara daradara da, opsaj diri diri di.
To smo morali skakat u drugom osnovne u kolu na tjelesno-glazbenom oko učiteljice sa harmonikom koja je voljela popit.
To smo morali skakat u drugom osnovne u kolu na tjelesno-glazbenom oko učiteljice sa harmonikom koja je voljela popit.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
u mene nastavnica muzickog volila nastavnika jezika
u nas su se mladi fratar ičasna iz gospe od zdravlja šta su nan držali vjeronauk vinčali..imaju petoro dice..na vjeronauku se on časnoj uvik nešto ruga i počupa bi je za šudar.prckov wrote: u mene nastavnica muzickog volila nastavnika jezika
2016-03-09
a u mene se ta nastavnica stalno priblizavala ovom nastavniku a on se odmico dok ne bi doso do vrata ili zidafrakcija wrote:u nas su se mladi fratar ičasna iz gospe od zdravlja šta su nan držali vjeronauk vinčali..imaju petoro dice..na vjeronauku se on časnoj uvik nešto ruga i počupa bi je za šudar.prckov wrote: u mene nastavnica muzickog volila nastavnika jezika
2014-04-19
u vas taj pratar bezobrazan
ma on bi njoj podaplića noge, lipija čvoke..a ona bi uvik opet dolazila..mislim da se on njoj nasadio na sat u stvari..prckov wrote:u vas taj pratar bezobrazan
2016-03-09
ma seljacina, trebala mu je makazama (skarama) odrezatfrakcija wrote:ma on bi njoj podaplića noge, lipija čvoke..a ona bi uvik opet dolazila..mislim da se on njoj nasadio na sat u stvari..prckov wrote:u vas taj pratar bezobrazan
2014-04-19
te časne moraju dvorit pope..i ovi koji nisu još zaređeni mladi popići dođu u samostan radit dar mar i pomest najbolje bokune iz frižidera..izvodit ludarije (znam jer sam radila u samostanu..imala ststus-nečasna aka nedodirljiva).prckov wrote:ma seljacina, trebala mu je makazama (skarama) odrezatfrakcija wrote:ma on bi njoj podaplića noge, lipija čvoke..a ona bi uvik opet dolazila..mislim da se on njoj nasadio na sat u stvari..prckov wrote:u vas taj pratar bezobrazan
2016-03-09
u mene skola bila na brdu
znaci najgori su popici, ja znam jednog on to napustio I ganjo zenske po vas danfrakcija wrote:te časne moraju dvorit pope..i ovi koji nisu još zaređeni mladi popići dođu u samostan radit dar mar i pomest najbolje bokune iz frižidera..izvodit ludarije (znam jer sam radila u samostanu..imala ststus-nečasna aka nedodirljiva).prckov wrote:ma seljacina, trebala mu je makazama (skarama) odrezatfrakcija wrote:ma on bi njoj podaplića noge, lipija čvoke..a ona bi uvik opet dolazila..mislim da se on njoj nasadio na sat u stvari..prckov wrote:u vas taj pratar bezobrazan
2014-04-19
evo gledan sučeljavanje plenković milanović.. i obadva samo govoru nije tako nego vako..različito interpretiraju iste stvari..samo jednomu više probija odnarođenost..drugi je sakriva.
2016-03-09
da..kuju se na način da im ništa ljudsko ne bude strano..prckov wrote:znaci najgori su popici, ja znam jednog on to napustio I ganjo zenske po vas danfrakcija wrote:te časne moraju dvorit pope..i ovi koji nisu još zaređeni mladi popići dođu u samostan radit dar mar i pomest najbolje bokune iz frižidera..izvodit ludarije (znam jer sam radila u samostanu..imala ststus-nečasna aka nedodirljiva).prckov wrote:ma seljacina, trebala mu je makazama (skarama) odrezatfrakcija wrote:ma on bi njoj podaplića noge, lipija čvoke..a ona bi uvik opet dolazila..mislim da se on njoj nasadio na sat u stvari..prckov wrote:u vas taj pratar bezobrazan
2016-03-09
ja gledala sinoc zadnju trecinu..dosta bilo :-)frakcija wrote:evo gledan sučeljavanje plenković milanović.. i obadva samo govoru nije tako nego vako..različito interpretiraju iste stvari..samo jednomu više probija odnarođenost..drugi je sakriva.
2014-04-12
eto, imate I circus besplatno, bas vam je fino
Svi su politicari cirkusanti..ili, jos bolje, kazalisni glumci..
2014-04-12
sta kazu, ocel bit lovemaggie13 wrote:ja gledala sinoc zadnju trecinu..dosta bilo :-)frakcija wrote:evo gledan sučeljavanje plenković milanović.. i obadva samo govoru nije tako nego vako..različito interpretiraju iste stvari..samo jednomu više probija odnarođenost..drugi je sakriva.
Njima hoce..:-)
2014-04-12
ovaj se zva Sreckofrakcija wrote:da..kuju se na način da im ništa ljudsko ne bude strano..prckov wrote:znaci najgori su popici, ja znam jednog on to napustio I ganjo zenske po vas danfrakcija wrote:te časne moraju dvorit pope..i ovi koji nisu još zaređeni mladi popići dođu u samostan radit dar mar i pomest najbolje bokune iz frižidera..izvodit ludarije (znam jer sam radila u samostanu..imala ststus-nečasna aka nedodirljiva).prckov wrote:ma seljacina, trebala mu je makazama (skarama) odrezatfrakcija wrote:
ma on bi njoj podaplića noge, lipija čvoke..a ona bi uvik opet dolazila..mislim da se on njoj nasadio na sat u stvari..
2014-04-19
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50