Cafe Zorro (chat)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Cafe Zorro (chat)
ovaj se zva Sreckofrakcija wrote:da..kuju se na način da im ništa ljudsko ne bude strano..prckov wrote:znaci najgori su popici, ja znam jednog on to napustio I ganjo zenske po vas danfrakcija wrote:te časne moraju dvorit pope..i ovi koji nisu još zaređeni mladi popići dođu u samostan radit dar mar i pomest najbolje bokune iz frižidera..izvodit ludarije (znam jer sam radila u samostanu..imala ststus-nečasna aka nedodirljiva).prckov wrote:ma seljacina, trebala mu je makazama (skarama) odrezatfrakcija wrote:
ma on bi njoj podaplića noge, lipija čvoke..a ona bi uvik opet dolazila..mislim da se on njoj nasadio na sat u stvari..
prckov- Posts : 34563
2014-04-18
ajde nek bar neko zivimaggie13 wrote:Njima hoce..:-)
2014-04-18
kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
imam ja rođaka u saboru..al nikad nisam tražila neke usluge, veze..da mi se posli budalaš ne kurči kako je moćan i utjecajan..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ja tako svu spizu..ako nije previše pozelenilo od patogena..prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
2016-03-09
stat treba sreditfrakcija wrote:imam ja rođaka u saboru..al nikad nisam tražila neke usluge, veze..da mi se posli budalaš ne kurči kako je moćan i utjecajan..
pijem capp..hvala,drugi put :-)prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
2014-04-11
walking on the edgefrakcija wrote:ja tako svu spizu..ako nije previše pozelenilo od patogena..prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
eto, nemoj rec da nisam ponudio..pa kad dodem u split nemojte se skupit ko bracanimaggie13 wrote:pijem capp..hvala,drugi put :-)prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
2014-04-18
:durica:prckov wrote:stat treba sreditfrakcija wrote:imam ja rođaka u saboru..al nikad nisam tražila neke usluge, veze..da mi se posli budalaš ne kurči kako je moćan i utjecajan..
2014-04-18
ništa..ne želim ljude koji bi se založili za me dovest u neugodnu poziciju..ja solo igrač..nikake mreže..prckov wrote:stat treba sreditfrakcija wrote:imam ja rođaka u saboru..al nikad nisam tražila neke usluge, veze..da mi se posli budalaš ne kurči kako je moćan i utjecajan..
2016-03-09
hahahaha..frakcija ce se razbacat :Dprckov wrote:eto, nemoj rec da nisam ponudio..pa kad dodem u split nemojte se skupit ko bracanimaggie13 wrote:pijem capp..hvala,drugi put :-)prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
2014-04-11
frakcija wrote:ništa..ne želim ljude koji bi se založili za me dovest u neugodnu poziciju..ja solo igrač..nikake mreže..prckov wrote:stat treba sreditfrakcija wrote:imam ja rođaka u saboru..al nikad nisam tražila neke usluge, veze..da mi se posli budalaš ne kurči kako je moćan i utjecajan..
2014-04-18
nosi si ih domaprckov wrote:eto, imate I circus besplatno, bas vam je fino
2014-12-30
mene zovni na ćevapeprckov wrote:eto, nemoj rec da nisam ponudio..pa kad dodem u split nemojte se skupit ko bracanimaggie13 wrote:pijem capp..hvala,drugi put :-)prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
2014-12-30
I ti I ti ne moze moja frakcija sama da nastrada, vidis da mi je osjetljivamaggie13 wrote:hahahaha..frakcija ce se razbacat :Dprckov wrote:eto, nemoj rec da nisam ponudio..pa kad dodem u split nemojte se skupit ko bracanimaggie13 wrote:pijem capp..hvala,drugi put :-)prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
sta os, bas vam je fino, vi njima sujete mater....suju I ni vama samo u sebi I..etoveber wrote:nosi si ih domaprckov wrote:eto, imate I circus besplatno, bas vam je fino
2014-04-18
nademo se kod bazena kod bajramovica, nema taki cevapa ni u cevabdziniciveber wrote:mene zovni na ćevapeprckov wrote:eto, nemoj rec da nisam ponudio..pa kad dodem u split nemojte se skupit ko bracanimaggie13 wrote:pijem capp..hvala,drugi put :-)prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
2014-04-18
daj gps koordinateprckov wrote:nademo se kod bazena kod bajramovica, nema taki cevapa ni u cevabdziniciveber wrote:mene zovni na ćevapeprckov wrote:eto, nemoj rec da nisam ponudio..pa kad dodem u split nemojte se skupit ko bracanimaggie13 wrote:pijem capp..hvala,drugi put :-)prckov wrote:kupio sam si finu tortu, snizena 50% odo si narezat malo..ocete I vi
2014-12-30
samo ima jedna cevabdzinica kod gradskog bazena a vlasnik bajramovic a nije kakanj
poznajem hercegovinu, pogotovo mostar ostatak neprckov wrote:samo ima jedna cevabdzinica kod gradskog bazena a vlasnik bajramovic a nije kakanj
2014-12-30
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50