Cafe Zorro (chat)
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Cafe Zorro (chat)
ostani, ja bum te čuvao.Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ti mamu, ja kćidijagram wrote:Posalji nam mamu,stos ti ovdje,vrtic ne radi nedjeljom:)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
veber-
2014-12-30
veber wrote:ti mamu, ja kćidijagram wrote:Posalji nam mamu,stos ti ovdje,vrtic ne radi nedjeljom:)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
dijagram-
2015-08-09
Mislim da bi mu moja baka vise pasala...veber wrote:ti mamu, ja kćidijagram wrote:Posalji nam mamu,stos ti ovdje,vrtic ne radi nedjeljom:)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
Guest- Guest
nadam se da si nasljedila nesto gena od te goropadnice:)Lejduša wrote:Mislim da bi mu moja baka vise pasala...veber wrote:ti mamu, ja kćidijagram wrote:Posalji nam mamu,stos ti ovdje,vrtic ne radi nedjeljom:)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
dijagram-
2015-08-09
samo ti ostani ;-)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
Crveni ga opsjeda pa neka vidi da ga zene vole 8-)
2014-04-12
nije dijagram tako starLejduša wrote:Mislim da bi mu moja baka vise pasala...veber wrote:ti mamu, ja kćidijagram wrote:Posalji nam mamu,stos ti ovdje,vrtic ne radi nedjeljom:)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
veber-
2014-12-30
A on voli samo tebe :pmaggie13 wrote:samo ti ostani ;-)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
Guest- Guest
Ne znam koliko mu je ljetaveber wrote:nije dijagram tako starLejduša wrote:Mislim da bi mu moja baka vise pasala...veber wrote:ti mamu, ja kćidijagram wrote:Posalji nam mamu,stos ti ovdje,vrtic ne radi nedjeljom:)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
Guest- Guest
sta
reci joj, kada već ne mogu jaLejduša wrote:A on voli samo tebe :pmaggie13 wrote:samo ti ostani ;-)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
veber-
2014-12-30
ne smije se vjerovat muskarcima, lejdice moja B-)Lejduša wrote:A on voli samo tebe :pmaggie13 wrote:samo ti ostani ;-)Lejduša wrote:Ne brinite se necu dugo ostat :D
Eno, longi rekao glasat za Zivi zid, usao na biracko mjesto i zaokruzio Most..takvi su ti oni :D
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=11834
2014-04-12
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 50 of 50