Cafe Zorro (chat)
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Cafe Zorro (chat)
maggie13 wrote:Imam,naravno..nisam toliko emancipirana..B-)
Zove se Electrolux..:D
Najpanetnije, šta će netko tko prdi, pije i smrdi. Koliko mu traju baterije?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Cafe Zorro (chat)
na struju radi, crveni..:-Scrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Imam,naravno..nisam toliko emancipirana..B-)
Zove se Electrolux..:D
Najpanetnije, šta će netko tko prdi, pije i smrdi. Koliko mu traju baterije?
Sad mi je tek sve jasno..ona tvoja kucica u cvijecu i paradajzi u vrtu, znacili su pranje na vrelu i vostanice..:D
2014-04-12
Ti imaš neki stari model. Još prije 5-6 godina mi je jedna djevojka pokazala svoj, držala ga u torbi, i kad god joj dođe, može ga koristiti jer radi na baterije. Nježan je za kožicu jer sama pritisne koliko želi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti se druzis sa zenama koje stede na higijeni..koje baterije i torbica..moja prima sest kilograma :-o
2014-04-12
maggie13 wrote:Ti se druzis sa zenama koje stede na higijeni..koje baterije i torbica..moja prima sest kilograma :-o
Da nisi malo pretjerala?
crvenkasti-
2014-04-17
Zeni koja voli fine mirise cistoce, i brine o kozi sebe i svojih najmilijih, reci da je pretjerala je mozda neposteno B-)
2014-04-12
maggie13 wrote:Ti se druzis sa zenama koje stede na higijeni..koje baterije i torbica..moja prima sest kilograma :-o
i moja
Guest- Guest
Pa kad ima više od 4 kg, to jedva izađe van, ti kažeš da tvoja prima 6 ?!??
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni i njegove fine damice ;P
2014-04-12
A i moja prima.Noor wrote:maggie13 wrote:Ti se druzis sa zenama koje stede na higijeni..koje baterije i torbica..moja prima sest kilograma :-o
i moja
kad se natopi, uvijek je teze..ali kad se upola osusi, uvijek se lakse izvadi @_@crvenkasti wrote:Pa kad ima više od 4 kg, to jedva izađe van, ti kažeš da tvoja prima 6 ?!??
Vidi se da nista ne radis po kuci B-)
2014-04-12
Staviš na onu peglu na sušilici, taman.maggie13 wrote:kad se natopi, uvijek je teze..ali kad se upola osusi, uvijek se lakse izvadi @_@crvenkasti wrote:Pa kad ima više od 4 kg, to jedva izađe van, ti kažeš da tvoja prima 6 ?!??
Regoč wrote:A i moja prima.Noor wrote:maggie13 wrote:Ti se druzis sa zenama koje stede na higijeni..koje baterije i torbica..moja prima sest kilograma :-o
i moja
vešmašine su tema
ako nemaš koju opeklinu, ajvar si prebrzo miješao
Guest- Guest
to je prava industrijska revolucija..sto vise posla u sto kracem vremenu ;-)Regoč wrote:Staviš na onu peglu na sušilici, taman.maggie13 wrote:kad se natopi, uvijek je teze..ali kad se upola osusi, uvijek se lakse izvadi @_@crvenkasti wrote:Pa kad ima više od 4 kg, to jedva izađe van, ti kažeš da tvoja prima 6 ?!??
2014-04-12
To je sutra. Danas smo ispekli papriku, potparili ju, ogulili kožicu i ostavili da se ciedi. Sutra gulimo i pečemo patlidžane, meljemo sve zajedno pa tek onda ide ukuhavanje.Noor wrote:Regoč wrote:A i moja prima.Noor wrote:maggie13 wrote:Ti se druzis sa zenama koje stede na higijeni..koje baterije i torbica..moja prima sest kilograma :-o
i moja
vešmašine su tema
nije poanta nagurat previse, rezultat je los..treba naci mjeru sa svim..kad stavis previse Persila (za tebe Rexa), ostanu one bijele pruge..također, ako naguras previse..potom,previsoka temperatura, sve se skvrci..ima tu finesa 8-)crvenkasti wrote:Ja ti ne bih mogao nagurati toliko puno.
2014-04-12
Ma milina. Tako žena ne dangubi s vešom, već može skuhati ručak, oprati prozore, usisati... mogućnosti su neograničene.maggie13 wrote:to je prava industrijska revolucija..sto vise posla u sto kracem vremenu ;-)Regoč wrote:Staviš na onu peglu na sušilici, taman.maggie13 wrote:kad se natopi, uvijek je teze..ali kad se upola osusi, uvijek se lakse izvadi @_@crvenkasti wrote:Pa kad ima više od 4 kg, to jedva izađe van, ti kažeš da tvoja prima 6 ?!??
sto ide od zacina?:-)Regoč wrote:To je sutra. Danas smo ispekli papriku, potparili ju, ogulili kožicu i ostavili da se ciedi. Sutra gulimo i pečemo patlidžane, meljemo sve zajedno pa tek onda ide ukuhavanje.Noor wrote:Regoč wrote:A i moja prima.Noor wrote:maggie13 wrote:Ti se druzis sa zenama koje stede na higijeni..koje baterije i torbica..moja prima sest kilograma :-o
i moja
vešmašine su tema
2014-04-12
Crveni može ugurati samo četvrtinu pa se zablokira.maggie13 wrote:nije poanta nagurat previse, rezultat je los..treba naci mjeru sa svim..kad stavis previse Persila (za tebe Rexa), ostanu one bijele pruge..također, ako naguras previse..potom,previsoka temperatura, sve se skvrci..ima tu finesa 8-)crvenkasti wrote:Ja ti ne bih mogao nagurati toliko puno.
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50