Cafe Zorro (chat)
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Cafe Zorro (chat)
On to voli..rough games @_@
2014-04-12
Kakav je to servis pd mjesec i po? Jebo te, pa brže ga naprave, počevši od valjaonice metalnih dielovah!Noor wrote:pa na servisu...od 27.7.maggie13 wrote:di je bio? ;-)Noor wrote:megi, nemam više zamjenski, došla moja ljubav
iphoneRegoč wrote:Kakav je to servis pd mjesec i po? Jebo te, pa brže ga naprave, počevši od valjaonice metalnih dielovah!Noor wrote:pa na servisu...od 27.7.maggie13 wrote:di je bio? ;-)Noor wrote:megi, nemam više zamjenski, došla moja ljubav
2014-12-30
veber wrote:iphoneRegoč wrote:Kakav je to servis pd mjesec i po? Jebo te, pa brže ga naprave, počevši od valjaonice metalnih dielovah!Noor wrote:pa na servisu...od 27.7.maggie13 wrote:di je bio? ;-)Noor wrote:megi, nemam više zamjenski, došla moja ljubav
nije, sony...al nema veze s tim, nego sa servisom koji ima više posla nego more progutati
Guest- Guest
isti kurac.Noor wrote:veber wrote:iphoneRegoč wrote:Kakav je to servis pd mjesec i po? Jebo te, pa brže ga naprave, počevši od valjaonice metalnih dielovah!Noor wrote:pa na servisu...od 27.7.maggie13 wrote:
di je bio? ;-)
nije, sony...al nema veze s tim, nego sa servisom koji ima više posla nego more progutati
ja sam sasuo mobitel u zid pa su ga popravili u roku od 10 dana i priznali garanciju.
2014-12-30
Ja nemam bajk , ne tuširam se i ne spavam.crvenkasti wrote:Koga boli kurac jel veber ima bajk, koliko je vozio, kad se tušira i spava?
Nervira me
Al mogao bi se samohvaliti šta je pogrešna taktika kod žena a weber ocito kuva meggi mada koliko sam ja skužio ona je il u braku il ima nekog momka dugo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Weber ima stila u barenju zena,kao klinac od 7-8 godina..kupi si cokoladu pa je jede SAM,pred curom,da joj pokaze kako je frajer..dobro,danas to nije cokolada,nego bajk,auto,ovo i ono.. malo na bosanski nacin ide..ono:ja imam ovo i ono,vid kakav sam Frajer..dojdi mi u narucje..RayMabus wrote:Ja nemam bajk , ne tuširam se i ne spavam.crvenkasti wrote:Koga boli kurac jel veber ima bajk, koliko je vozio, kad se tušira i spava?
Nervira me
Al mogao bi se samohvaliti šta je pogrešna taktika kod žena a weber ocito kuva meggi mada koliko sam ja skužio ona je il u braki ul ima nekog momka dugo.
Guest- Guest
veber wrote:isti kurac.Noor wrote:veber wrote:iphoneRegoč wrote:Kakav je to servis pd mjesec i po? Jebo te, pa brže ga naprave, počevši od valjaonice metalnih dielovah!Noor wrote:
pa na servisu...od 27.7.
ja sam sasuo mobitel u zid pa su ga popravili u roku od 10 dana i priznali garanciju.
ovog sam ja isto sasula u pod, i prošlo pod garanciju
ali, čim je u garanciji, nosiš operateru gdje je kupljen, a oni šalju u servis ...nemrem utjecati, a skidala sam im s neba sve po spisku....to debelokožno do boli
Guest- Guest
možeš ga direktno u servis, tako sam ja napravio.Noor wrote:
ali, čim je u garanciji, nosiš operateru gdje je kupljen, a oni šalju u servis ...nemrem utjecati, a skidala sam im s neba sve po spisku....to debelokožno do boli
2014-12-30
Dođi mi na veče ne budi goveĐe.bogomdani wrote: malo na bosanski nacin ide..ono:ja imam ovo i ono,vid kakav sam Frajer..dojdi mi u narucje..
2014-04-11
opet nemaš pojma, mislim da se ženske ne pale na bicikle. vozim noću jer nema prometa, a svaki dan odvozim minimalno 30kmbogomdani wrote:Weber ima stila u barenju zena,kao klinac od 7-8 godina..kupi si cokoladu pa je jede SAM,pred curom,da joj pokaze kako je frajer..dobro,danas to nije cokolada,nego bajk,auto,ovo i ono.. malo na bosanski nacin ide..ono:ja imam ovo i ono,vid kakav sam Frajer..dojdi mi u narucje..RayMabus wrote:Ja nemam bajk , ne tuširam se i ne spavam.crvenkasti wrote:Koga boli kurac jel veber ima bajk, koliko je vozio, kad se tušira i spava?
Nervira me
Al mogao bi se samohvaliti šta je pogrešna taktika kod žena a weber ocito kuva meggi mada koliko sam ja skužio ona je il u braki ul ima nekog momka dugo.
2014-12-30
Nema nekih ratova trenutno pa malo svratio.veber wrote:longi od kuda ti na četu?
2014-04-11
ajd u kurac..malo te tracam a ti odamh to moras vidjeti.,..ma samo ebi,na zilijune,nemam nis protiv...veber wrote:opet nemaš pojma, mislim da se ženske ne pale na bicikle. vozim noću jer nema prometa, a svaki dan odvozim minimalno 30kmbogomdani wrote:Weber ima stila u barenju zena,kao klinac od 7-8 godina..kupi si cokoladu pa je jede SAM,pred curom,da joj pokaze kako je frajer..dobro,danas to nije cokolada,nego bajk,auto,ovo i ono.. malo na bosanski nacin ide..ono:ja imam ovo i ono,vid kakav sam Frajer..dojdi mi u narucje..RayMabus wrote:Ja nemam bajk , ne tuširam se i ne spavam.crvenkasti wrote:Koga boli kurac jel veber ima bajk, koliko je vozio, kad se tušira i spava?
Nervira me
Guest- Guest
ajd, dobrodošao.RayMabus wrote:Nema nekih ratova trenutno pa malo svratio.veber wrote:longi od kuda ti na četu?
2014-12-30
veber wrote:možeš ga direktno u servis, tako sam ja napravio.Noor wrote:
u VIPu su mi rekli da ne, nego oni šalju u ovaj s kojim imaju ugovor...
Guest- Guest
ja sam u vip-u. tip mi je rekao ako ga sam odfuram max15 dana, ako oni može trajati i 30 dana. dao mi adresu i odfurao sam mob.Noor wrote:veber wrote:možeš ga direktno u servis, tako sam ja napravio.Noor wrote:
2014-12-30
veber wrote:ja sam u vip-u. tip mi je rekao ako ga sam odfuram max15 dana, ako oni može trajati i 30 dana. dao mi adresu i odfurao sam mob.Noor wrote:veber wrote:možeš ga direktno u servis, tako sam ja napravio.Noor wrote:
onda izmišljaju u poslovnici...ma, gamad jedna
al, dobro...bili su i godišnji, možda zato
Guest- Guest
ja sam ga uzeo u citycenter one, jankomir.
čovjek mi uredno dao adresu u servisu ponudili zamjenski i malo ih upitao preko maila nakon 10 dana i rekli mi da je u postupku i da poslijepodne dođem po njega, zamjenili staklo i softver i sve pet. povukao backup i sve radi.
čovjek mi uredno dao adresu u servisu ponudili zamjenski i malo ih upitao preko maila nakon 10 dana i rekli mi da je u postupku i da poslijepodne dođem po njega, zamjenili staklo i softver i sve pet. povukao backup i sve radi.
2014-12-30
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50