ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Psihopatije

Page 16 of 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Go down

Psihopatije - Page 16 Empty Re: Psihopatije

Post by neva Tue 30 Aug - 0:43

crvenkasti wrote:Nisi u pravu, glupani su itekako svjesni svoje gluposti. Iz te spoznaje i izviru sve frustracija i mržnja prema drugima.
Glupana jako ponižava kad pametni ima slobodu da govori.
Ako je na bilo koji način jači od njega, on će mu to onemogućiti.
možda si u pravu
ali pamet možda ne mora nužno uključivati i hrabrost, nekima linija manjeg otpora može biti ugodnija, podrška i odobravanje okoline

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 1:13

Neve wrote:
crvenkasti wrote:Nisi u pravu, glupani su itekako svjesni svoje gluposti. Iz te spoznaje i izviru sve frustracija i mržnja prema drugima.
možda si u pravu
ali pamet možda ne mora nužno uključivati i hrabrost, nekima linija manjeg otpora može biti ugodnija, podrška i odobravanje okoline
takva je Njurka..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 1:19

bogomdani wrote:
Neve wrote:
možda si u pravu
takva je Njurka..

Njurka je za tebe pojam...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 30 Aug - 1:20

dao bi ti stosta da te njurka i pogleda samo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 1:24

Noor wrote:
bogomdani wrote:
Neve wrote:
možda si u pravu
takva je Njurka..

Njurka je za tebe pojam...
jocolor jocolor jocolor ..bockam te malo..sorry.. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 1:25

kic wrote:dao bi ti stosta da te njurka i pogleda samo..
Kic,vjeruj mi...sasvim mi paše to sto imam...svaka cast Noorky..vjerovatno je oke.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Tue 30 Aug - 1:45

bogomdani wrote:takva je Njurka..
to ne znam, ali većina ljudi je takva, zato je relativno lako manipulirati ljudima preko svjesne ili podsvjesne želje za prihvaćanjem, podrškom ili popularnošću

btw, nedavno sam čitala o jednom zanimljivom eksperimentu: grupa ljudi različitih političkih uvjerenja pozvana je na testiranje u kojem su odgovarali na pitanja o svojim političkim stajalištima i preferencijama
nakon pola godine, isti ljudi su ponovno pozvani na testiranje, ali im je prethodno rečeno da su u prvom testu podržavali suprotna politička stajališta od onih koja su stvarno naveli u testu
ishod je bio zanimljiv, više od 60% onih koji su se u prvom testu izjasnili za jednu od opcija, u drugom testu podržali su onu drugu, suprotnu opciju :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 1:49

Neve wrote:
to ne znam,

ne zna ni on, lupeta bez pameti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 1:50

Neve wrote:
to ne znam, ali većina ljudi je takva, zato je relativno lako manipulirati ljudima preko svjesne ili podsvjesne želje za prihvaćanjem, podrškom ili popularnošću

Psihopatije - Page 16 S5bBf
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 1:53

Palfinger :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by frakcija Tue 30 Aug - 2:00

frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by prckov Tue 30 Aug - 2:48

Neve wrote:
crvenkasti wrote:Ako slučajno negdje ti pametni negdje i pokušaju doskočiti, uvode im se sankcije, ili se pojave policajci koji silom uvedu demokraciju i postave najgore glupane na vlast: islamiste, šiptare, ustaše, naciste ili tako neku bagru. A na slobodnim izborima, naravno, i većina glasuje za njih.
da, to se najčešće i događa
ali što sad, nakon zaključka da pametni zapravo ništa pametno ne mogu učiniti ni kad to hoće?
koje je tvoje rješenje?
cuj koje..pa postavit cetnika na vlast
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 8:38

Neve wrote:

btw, nedavno sam čitala o jednom zanimljivom eksperimentu: grupa ljudi različitih političkih uvjerenja pozvana je na testiranje u kojem su odgovarali na pitanja o svojim političkim stajalištima i preferencijama
nakon pola godine, isti ljudi su ponovno pozvani na testiranje, ali im je prethodno rečeno da su u prvom testu podržavali suprotna politička stajališta od onih koja su stvarno naveli u testu
ishod je bio zanimljiv, više od 60% onih koji su se u prvom testu izjasnili za jednu od opcija, u drugom testu podržali su onu drugu, suprotnu opciju :D
Pa vidi se..brate,odnosno seko...

jebote,dosla prvo na Forum,i pocela prilicno respektivnu spiku,svidjela mi se na prvu,kurcevita,karakterna,dostojna fajta..nes poput Tebea  ;),a onda je Drveni malo počastio svojim kućno-odgojskim Vokabularom,a ova se kao mish skupila i usutala..e onda su se naslki oko čase,i veliko prijateljstvo je Rodjeno...sto reci..ziva patetika...
Kazem,ne zamjeram slabim osobama,no nes ih je previse.. Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 9:40

bogomdani wrote:
Neve wrote:

Pa vidi se..brate,odnosno seko...

jebote,dosla prvo na Forum,i pocela prilicno respektivnu spiku,svidjela mi se na prvu,kurcevita,karakterna,dostojna fajta..nes poput Tebea  ;),a onda je Drveni malo počastio svojim kućno-odgojskim Vokabularom,a ova se kao mish skupila i usutala..e onda su se naslki oko čase,i veliko prijateljstvo je Rodjeno...sto reci..ziva patetika...
Kazem,ne zamjeram slabim osobama,no nes ih je previse.. Suspect

blesimetru....ti i dalje notorno lažeš! ti si živa patologija ...i nije ni čudo da se ližeš s pizzonom, isti ste.
kad sam se ja to povukla iz bilo koje rasprave i bilo s kim? otkad sam tu nisam te vidjela u nekoj konstruktivnoj diskusiji, nego ili maštaš o seksu i prepričavaš mokre snove...ili vječno ljigaviš i izbjegavaš bilo kakve konfrontacije, pa to preslikavaš na druge, jer tako je lakše živjeti i pogledati se u špigl. ti si sposoban u jednom trenu složiti se s gnječom, a u drugom zlizati se s lobom. jebeni karakter i kurčevitost koje meni spominješ.
tebe treba dobro išamarati...resetirati i vratiti na tvorničke postavke.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 30 Aug - 10:34

ako i postoji neka preobrazba kod noor, stvar je u tome po meni, da žene brže shvate kad je netko folirant, i to ih odbija..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 10:42

kic wrote:ako i postoji neka preobrazba kod noor, stvar je u tome po meni, da žene brže shvate kad je netko folirant, i to ih odbija..

pa, ako za 6 mjeseci svakodnevno provedenih ovdje ne skužiš tko vrijedi, a tko je bastard...moraš bit stvarno poprilično blesav.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 30 Aug - 10:47

bogomdani wrote:
Neve wrote:
crvenkasti wrote:O, da mogu, itekako mogu. Pogotovo u ovo vrijeme sveprisutnih informacija, interneta i ostalog.
Međutim, pametni i sada šute. Ili, što je još gore, prave se da su i oni glupi, plješću, podržavaju glupane i glasuju za njih.
ima jedan problem s tim, kojeg si napisao ranije na temi vezano za superiornost: to je subjektivna kategorija, pamet također

pametni šute, jer i kad progovore, glupima to ništa ne znači i ne pada im na pamet poslušati i čuti išta što se razlikuje od njihova mentalnog svijeta u kojem postoje, oni to sve automatski odbace
i uvjereni su da su pametni ustvari glupi, jer kad bi vjerovali drugačije, morali bi sami sebi priznati da nisu baš pametni, a to se rijetko događa

i onda pametnima ni ne preostaje puno izbora
eto,opisala si najveci dio foruma,narocito one kockastoglave...

Zapravo...gle tko ima blizu 20 000 postova jer samozatajno šuti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader Tue 30 Aug - 10:50

prckov wrote:
Neve wrote:
crvenkasti wrote:Ako slučajno negdje ti pametni negdje i pokušaju doskočiti, uvode im se sankcije, ili se pojave policajci koji silom uvedu demokraciju i postave najgore glupane na vlast: islamiste, šiptare, ustaše, naciste ili tako neku bagru. A na slobodnim izborima, naravno, i većina glasuje za njih.
da, to se najčešće i događa
ali što sad, nakon zaključka da pametni zapravo ništa pametno ne mogu učiniti ni kad to hoće?
koje je tvoje rješenje?
cuj koje..pa postavit cetnika na vlast

:thumbup1
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 10:51

Noor wrote:
kic wrote:ako i postoji neka preobrazba kod noor, stvar je u tome po meni, da žene brže shvate kad je netko folirant, i to ih odbija..
pa, ako za 6 mjeseci svakodnevno provedenih ovdje ne skužiš tko vrijedi, a tko je bastard...moraš bit stvarno poprilično blesav.

bez promatranja ekspresija lica i govora tijela u razgovoru to ne možeš zaključiti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 10:54

deda ultimate nemesis wrote:
Noor wrote:

bez promatranja ekspresija lica i govora tijela u razgovoru to ne možeš zaključiti

Tako je. Mnogi ljudi koji su jako hrabri na forumima su velike kukavice naprimer, nisu u stanju voditi komunikaciju licem u lice i sl
Upotreba smajlica daje ton konverzaciji i cim izostanu mnogi se cak nadju uvredjenim ili shvate da je neko ljut i sl
Ja naprimer u RL imam jako dry sense for humor i onaj ko me ne vidi moze svasta pomisliti nekada iz mojih postova a mrzi me kaciti smajlice i sl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 30 Aug - 11:00

deda ultimate nemesis wrote:
Noor wrote:

način razmišljanja se i bez govora tijela i bez ekspresije lica na forumu vrlo lako prezentira.
mene ne zanima mašeš li ti ručicama kad u RL pričaš, ili drmaš nogom ispod stola...kao niti imaš li kakav tik, žmirkaš li ili mucaš.
čitam što pišeš i na osnovu toga stvaram doživljajnu sliku.
jako jednostavno deda, ali po običaju, ti moraš komplicirati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 20 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

Back to top