Psihopatije
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Psihopatije
kolerik wrote:Noor koji auto imas ti?
Emancipirane ste sve, longi na aparatima, pa recite i vi... :)
Guest- Guest
Pravi ženski.Noor wrote:kolerik wrote:Noor koji auto imas ti?
dzango wrote:Pravi ženski.Noor wrote:kolerik wrote:Noor koji auto imas ti?
je
nas dvoje svugdje stignemo i nerazdvojni smo
Guest- Guest
Samo nemoj da ga parkiraš blizu nekog svinjca. Ima plastična krila pa hoće svinje da ga gricnu.Noor wrote:dzango wrote:Pravi ženski.Noor wrote:kolerik wrote:Noor koji auto imas ti?
je
nas dvoje svugdje stignemo i nerazdvojni smo
dzango wrote:
Samo nemoj da ga parkiraš blizu nekog svinjca. Ima plastična krila pa hoće svinje da ga gricnu.
ne vozam se kraj svinjaca, nema zime
Guest- Guest
znam..ostavit cu ti robu ispred vrata,samo uzmes i trk..:Pdzango wrote:E to. Ja čekam ono vreme između skidanja i oblačenja.maggie13 wrote:aha,bez odjece koju si obecao prethodno :Ddzango wrote:Nisam. Samo vatam naivne na prevaru.maggie13 wrote:dzani,nisi rekao da si sam transic..8-@dzango wrote:
Može. Moja si na pola posla.
2014-04-12
Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Za njom uđe Mujo, zamandali vrata...maggie13 wrote:znam..ostavit cu ti robu ispred vrata,samo uzmes i trk..:Pdzango wrote:E to. Ja čekam ono vreme između skidanja i oblačenja.maggie13 wrote:aha,bez odjece koju si obecao prethodno :Ddzango wrote:Nisam. Samo vatam naivne na prevaru.maggie13 wrote:
dzani,nisi rekao da si sam transic..8-@
Ja mislim da se tu radi kompleksu više vrednosti. Nije baš psihopata, ali nije baš ni zdrav.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Ja nisam ni znao da sam superioran, dok mi nisu rekli. Beše mi neugodno.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Iskreno, sam uopće nisam vidio razloga, ali, eto...Jebeno je kad saznaš da okolina tako misli o tebi.
Velik je to teret...Jednom prilikom (silom prilika) sam o nekim stvarima morao govoriti i na TV.
Nakon toga sam primijetio, di god se pojavio, da se ljudi okreću i sve nešto došaptavaju....A meni neugooodnooooo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ja nisam ni znao da sam superioran, dok mi nisu rekli. Beše mi neugodno.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Iskreno, sam uopće nisam vidio razloga, ali, eto...Jebeno je kad saznaš da okolina tako misli o tebi.
Velik je to teret...Jednom prilikom (silom prilika) sam o nekim stvarima morao govoriti i na TV.
Nakon toga sam primijetio, di god se pojavio, da se ljudi okreću i sve nešto došaptavaju....A meni neugooodnooooo...
a jesil superiorniji od razapetog Isusa?
Guest- Guest
Brakuskaže - sa luvacima samo polako.Eroo wrote:Ja nisam ni znao da sam superioran, dok mi nisu rekli. Beše mi neugodno.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
U svetu slepih i onaj s jednim okom je vodja...Eroo wrote:Ja nisam ni znao da sam superioran, dok mi nisu rekli. Beše mi neugodno.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Ili se radi o vašem kompleksu niže vrijednosti, jer ste me vi proglasili superiornim, bez da ste mene uopće išta pitali?dzango wrote:Ja mislim da se tu radi kompleksu više vrednosti. Nije baš psihopata, ali nije baš ni zdrav.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
2016-07-22
Šta kažeš, bio na televiziji? I svi se posle domuđavaju? Bio i jedan ženin brat na TV. I mi smo se posle domunđavali. Tada nam je tek postalo jasno da nije baš normalan.Eroo wrote:Ili se radi o vašem kompleksu niže vrijednosti, jer ste me vi proglasili superiornim, bez da ste mene uopće išta pitali?dzango wrote:Ja mislim da se tu radi kompleksu više vrednosti. Nije baš psihopata, ali nije baš ni zdrav.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
onaj tvoj mujo,iz snova ti?! Onda ne moras ni bjezat B-~dzango wrote:Za njom uđe Mujo, zamandali vrata...maggie13 wrote:znam..ostavit cu ti robu ispred vrata,samo uzmes i trk..:Pdzango wrote:E to. Ja čekam ono vreme između skidanja i oblačenja.maggie13 wrote:aha,bez odjece koju si obecao prethodno :Ddzango wrote:
Nisam. Samo vatam naivne na prevaru.
2014-04-12
Nema bežanja kada ti zamandalim vrata.maggie13 wrote:onaj tvoj mujo,iz snova ti?! Onda ne moras ni bjezat B-~dzango wrote:Za njom uđe Mujo, zamandali vrata...maggie13 wrote:znam..ostavit cu ti robu ispred vrata,samo uzmes i trk..:Pdzango wrote:E to. Ja čekam ono vreme između skidanja i oblačenja.maggie13 wrote:
aha,bez odjece koju si obecao prethodno :D
Stanojko wrote:U svetu slepih i onaj s jednim okom je vodja...Eroo wrote:Ja nisam ni znao da sam superioran, dok mi nisu rekli. Beše mi neugodno.Stanojko wrote:Ne, samo u zescoj zabludi...Eroo wrote:Ako kažem da sam superioran većini, a to je evidentno, jesam li zbog toga psihopat?
Jbote, razmišljam...znaš da si u pravu....
2016-07-22
Stanojko wrote:
U svetu slepih i onaj s jednim okom je vodja...
a kakva je zemlja u kojoj je vučić vođa...
Page 9 of 20