Psihopatije
Page 15 of 20
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Re: Psihopatije
Eroo wrote:U adlescenciji smo već bili ozbiljni i baratali smo već s pištoljima....Kraj igre.Noor wrote:a jesam se i ja, al to je bilo ranije...mi pričamo o adolescencijiEroo wrote:
Vidiš, ja san se izranjava u igri...ko će dalje skočit i ko će brže trčat po kamenjaru nizbrdo, bos.
Ćerali smo se i kamenicama, pa bi neki zaluta i u'glavu.
jel vodenim?
Guest- Guest
da,vidim,prstis od radosti i razdraganosti..naravno da ce inteligentna jedinka se prilagodit svemu i izvuci najbolje za sebe..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:logicno u ovako postavljenom sistemu..tako je namjesteno..imas ti ideju za promjenu?crvenkasti wrote:vladanje gluposti logično, to je totalno iskrivljenje logike i vodi u propast
Ne, radujmo se, pjevajmo i plešimo, boli nas kurac.
2014-04-12
frakcija wrote:
pa natjecanje u pivama, ajoooj
Last edited by Noor on 29/8/2016, 23:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eroo wrote:U adlescenciji smo već bili ozbiljni i baratali smo već s pištoljima....Kraj igre.Noor wrote:a jesam se i ja, al to je bilo ranije...mi pričamo o adolescencijiEroo wrote:
Vidiš, ja san se izranjava u igri...ko će dalje skočit i ko će brže trčat po kamenjaru nizbrdo, bos.
I dinamitom, to su već bile devedesete.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:da,vidim,prstis od radosti i razdraganosti..naravno da ce inteligentna jedinka se prilagodit svemu i izvuci najbolje za sebe..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:logicno u ovako postavljenom sistemu..tako je namjesteno..imas ti ideju za promjenu?crvenkasti wrote:vladanje gluposti logično, to je totalno iskrivljenje logike i vodi u propast
Baš si glupa. Sistem se i drži namjerno sjebanim zato da da bi glupi i pokvareni izvlačili iz sistema najbolje za sebe, a oni koji su pošteni i pametni najebali.
crvenkasti-
2014-04-17
Deklinacija....ili na srpskom: klin se klinom izbija.crvenkasti wrote:Eroo wrote:U adlescenciji smo već bili ozbiljni i baratali smo već s pištoljima....Kraj igre.Noor wrote:a jesam se i ja, al to je bilo ranije...mi pričamo o adolescencijiEroo wrote:
I dinamitom, to su već bile devedesete.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
a,sto ja pisem romane gore?!crvenkasti wrote:maggie13 wrote:da,vidim,prstis od radosti i razdraganosti..naravno da ce inteligentna jedinka se prilagodit svemu i izvuci najbolje za sebe..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:logicno u ovako postavljenom sistemu..tako je namjesteno..imas ti ideju za promjenu?crvenkasti wrote:vladanje gluposti logično, to je totalno iskrivljenje logike i vodi u propast
Baš si glupa. Sistem se i drži namjerno sjebanim zato da da bi glupi i pokvareni izvlačili iz sistema najbolje za sebe, a oni koji su pošteni i pametni najebali.
Ti uopce nisi procitao moj post ili me samo oponasas..plus,nisam znala da smo si toliko dobro da mi se tako obracas..mislim,ja tebi mogu,ali ti meni ne,ok?
2014-04-12
Kad sam bio mali, na tv je se vrtila jedna reklama za podravkinu juhu. Pilići i kokoši veselo hodaju, pjevaju i plešu, sve dok ne dođu do lonca. Onda svi radosno skoče u lonac, i tako nastaje podravka juha.
Ideja za reklamu je totalno morbidna, i smislio ju je sigurmo neki luđak ili psihopat.
Međutim, ona izvrsno opisuje kolektivno stanje duha u Hrvatskoj od 1990.
Znamo, svjesni smo da ovo vodi u propast, ali pjevajmo, plešimo i veselimo se dok idemo tamo.
Ideja za reklamu je totalno morbidna, i smislio ju je sigurmo neki luđak ili psihopat.
Međutim, ona izvrsno opisuje kolektivno stanje duha u Hrvatskoj od 1990.
Znamo, svjesni smo da ovo vodi u propast, ali pjevajmo, plešimo i veselimo se dok idemo tamo.
crvenkasti-
2014-04-17
ako iza tih glupih i pokvarenih ne stoje neki pametni i pokvareni koji ih pokreću tako da izvlače puno za sebe, onda oni pošteni i pametni izgleda baš i nisu toliko pametni kao što misle, kad nikako ne uspijevaju doskočiti onim glupima i pokvarenima? :/crvenkasti wrote:Baš si glupa. Sistem se i drži namjerno sjebanim zato da da bi glupi i pokvareni izvlačili iz sistema najbolje za sebe, a oni koji su pošteni i pametni najebali.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:ako iza tih glupih i pokvarenih ne stoje neki pametni i pokvareni koji ih pokreću tako da izvlače puno za sebe, onda oni pošteni i pametni izgleda baš i nisu toliko pametni kao što misle, kad nikako ne uspijevaju doskočiti onim glupima i pokvarenima? :/crvenkasti wrote:Baš si glupa. Sistem se i drži namjerno sjebanim zato da da bi glupi i pokvareni izvlačili iz sistema najbolje za sebe, a oni koji su pošteni i pametni najebali.
To je malo teže jer kao prvo trebaš znati protiv koga i čega se boriš a očito je da se u RH potiče i nagrađuje negativna selekcija.
Guest- Guest
Neve wrote:ako iza tih glupih i pokvarenih ne stoje neki pametni i pokvareni koji ih pokreću tako da izvlače puno za sebe, onda oni pošteni i pametni izgleda baš i nisu toliko pametni kao što misle, kad nikako ne uspijevaju doskočiti onim glupima i pokvarenima? :/crvenkasti wrote:Baš si glupa. Sistem se i drži namjerno sjebanim zato da da bi glupi i pokvareni izvlačili iz sistema najbolje za sebe, a oni koji su pošteni i pametni najebali.
Ako slučajno negdje ti pametni negdje i pokušaju doskočiti, uvode im se sankcije, ili se pojave policajci koji silom uvedu demokraciju i postave najgore glupane na vlast: islamiste, šiptare, ustaše, naciste ili tako neku bagru. A na slobodnim izborima, naravno, i većina glasuje za njih.
crvenkasti-
2014-04-17
da, ako imaš dobre veze i poznanstva, možeš napredovati prilično elegantno, uredno i bez puno sposobnosti i truda
2014-04-12
da, to se najčešće i događacrvenkasti wrote:Ako slučajno negdje ti pametni negdje i pokušaju doskočiti, uvode im se sankcije, ili se pojave policajci koji silom uvedu demokraciju i postave najgore glupane na vlast: islamiste, šiptare, ustaše, naciste ili tako neku bagru. A na slobodnim izborima, naravno, i većina glasuje za njih.
ali što sad, nakon zaključka da pametni zapravo ništa pametno ne mogu učiniti ni kad to hoće?
koje je tvoje rješenje?
2014-04-12
Neve wrote:da, to se najčešće i događacrvenkasti wrote:Ako slučajno negdje ti pametni negdje i pokušaju doskočiti, uvode im se sankcije, ili se pojave policajci koji silom uvedu demokraciju i postave najgore glupane na vlast: islamiste, šiptare, ustaše, naciste ili tako neku bagru. A na slobodnim izborima, naravno, i većina glasuje za njih.
ali što sad, nakon zaključka da pametni zapravo ništa pametno ne mogu učiniti ni kad to hoće?
koje je tvoje rješenje?
O, da mogu, itekako mogu. Pogotovo u ovo vrijeme sveprisutnih informacija, interneta i ostalog.
Međutim, pametni i sada šute. Ili, što je još gore, prave se da su i oni glupi, plješću, podržavaju glupane i glasuju za njih.
crvenkasti-
2014-04-17
ima jedan problem s tim, kojeg si napisao ranije na temi vezano za superiornost: to je subjektivna kategorija, pamet takođercrvenkasti wrote:O, da mogu, itekako mogu. Pogotovo u ovo vrijeme sveprisutnih informacija, interneta i ostalog.
Međutim, pametni i sada šute. Ili, što je još gore, prave se da su i oni glupi, plješću, podržavaju glupane i glasuju za njih.
pametni šute, jer i kad progovore, glupima to ništa ne znači i ne pada im na pamet poslušati i čuti išta što se razlikuje od njihova mentalnog svijeta u kojem postoje, oni to sve automatski odbace
i uvjereni su da su pametni ustvari glupi, jer kad bi vjerovali drugačije, morali bi sami sebi priznati da nisu baš pametni, a to se rijetko događa
i onda pametnima ni ne preostaje puno izbora
2014-04-12
eto,opisala si najveci dio foruma,narocito one kockastoglave...Neve wrote:ima jedan problem s tim, kojeg si napisao ranije na temi vezano za superiornost: to je subjektivna kategorija, pamet takođercrvenkasti wrote:O, da mogu, itekako mogu. Pogotovo u ovo vrijeme sveprisutnih informacija, interneta i ostalog.
pametni šute, jer i kad progovore, glupima to ništa ne znači i ne pada im na pamet poslušati i čuti išta što se razlikuje od njihova mentalnog svijeta u kojem postoje, oni to sve automatski odbace
i uvjereni su da su pametni ustvari glupi, jer kad bi vjerovali drugačije, morali bi sami sebi priznati da nisu baš pametni, a to se rijetko događa
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Neve wrote:da, to se najčešće i događacrvenkasti wrote:Ako slučajno negdje ti pametni negdje i pokušaju doskočiti, uvode im se sankcije, ili se pojave policajci koji silom uvedu demokraciju i postave najgore glupane na vlast: islamiste, šiptare, ustaše, naciste ili tako neku bagru. A na slobodnim izborima, naravno, i većina glasuje za njih.
koje je tvoje rješenje?
O, da mogu, itekako mogu. Pogotovo u ovo vrijeme sveprisutnih informacija, interneta i ostalog.
Pametni ne glasaju. Što će im to?
Uostalom, ako bi pristao da mu je glas jednako vrijedan kao i glupanov, onda je i sam bijednik.
2016-07-22
Pametni uvijek imaju izbor.Neve wrote:ima jedan problem s tim, kojeg si napisao ranije na temi vezano za superiornost: to je subjektivna kategorija, pamet takođercrvenkasti wrote:O, da mogu, itekako mogu. Pogotovo u ovo vrijeme sveprisutnih informacija, interneta i ostalog.
2016-07-22
Neve wrote:
ima jedan problem s tim, kojeg si napisao ranije na temi vezano za superiornost: to je subjektivna kategorija, pamet također
Nisi u pravu, glupani su itekako svjesni svoje gluposti. Iz te spoznaje i izviru sve frustracija i mržnja prema drugima.
Glupana jako ponižava kad pametni ima slobodu da govori.
Ako je na bilo koji način jači od njega, on će mu to onemogućiti.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti svjedoči iz prve ruke..zna što govori.crvenkasti wrote:Neve wrote:
ima jedan problem s tim, kojeg si napisao ranije na temi vezano za superiornost: to je subjektivna kategorija, pamet također
Nisi u pravu, glupani su itekako svjesni svoje gluposti. Iz te spoznaje i izviru sve frustracija i mržnja prema drugima.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
možda si u pravucrvenkasti wrote:Nisi u pravu, glupani su itekako svjesni svoje gluposti. Iz te spoznaje i izviru sve frustracija i mržnja prema drugima.
ali pamet možda ne mora nužno uključivati i hrabrost, nekima linija manjeg otpora može biti ugodnija, podrška i odobravanje okoline
2014-04-12
Page 15 of 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Page 15 of 20