Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:dalje mu i njegova kuća od mojeTommy Ramone wrote:Treba vratit Zokija, ionako će ga Arapi uskoro potjerati.
Guest- Guest
od kada se zdravko povukao sve je otišlo dođavola prodaju se ključni igrači, zoran je otišao, huligani i hajdukovci još jače sabotiraju a plavko više nema snage ni pjevat plavu košulju.. nadam se da će normalni navijači koji ne divljaju i tjeraju poštene dinamovce koji samo žele sa djecom na tribine da im usade ljubav prema svetinji na idućoj utakmici izvjesiti transparent za zdravka pa da se sve opet sredi i mala rijeka ne bude prvak
Zdravko vrati se...Zdravko povedi nas!
Zeko wrote:
Jebo ti mamićev isprdak mater majmune klošarski.
Rekel bi Zahović: nikad nisi niti buš...
Jeli Bilić Cico ili je Cico Bilić pitanje je sad...
Guest- Guest
Jalni isključivi krivac amper...sitting_bull wrote:jalni amper...amper1950 wrote:Eto novog kandidata kad potjeraju ovog bugarina...operw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/za-utjehu-big-samu-bilo-je-i-glupljih-trenerskih-otkaza-predvodnik-je-hrvat/23875
Pobjednik je – Hrvat! Josip Jozo Gašpar, legendarni veznjak Dinama, a jednom prilikom i hrvatski reprezentativac, 2013. godine dobio je otkaz u NK Prečko iz bizarnog razloga. Trener Gašpar je, naime, ukrao kreditnu karticu svom igraču, te njome na obližnjoj benzinskoj postaji kupio 36 boca poznatog alkoholnog pića Jagermeister, u vrijednosti gotovo 4.000 kuna.
Kasnije je pokušao objaviti još jednu kupovinu u iznosu od gotovo 6.000 kuna, ali je ista odbijena zbog limita na kartici. Kompanija kreditne kartice obavijestila je policiju o sumnjivim radnjama, nakon čega je uz pomoć nadzornih kamera prepoznat, pronađen i priveden – Jozo Gašpar.
On je kasnije tvrdio da su mu smjestili, no ljaga na njegovo ime već je bila bačena, a ovaj slučaj otputovao je u svijet.
Guest- Guest
Zdravko je otišao samo na papiru, i dalje on vodi glavnu rijeć. To je valjda jasno svma. A Zoran je pobjegao između ostalog jer je znao da Dinamo mora rasprodati najvrijednije igrače a ne potrošiti (bar ne puno) na pojačanja.Dok je sam bio sportski direktor sam sebi ko treneru nije napravio ovakav prijelazni rok. Sad kad je znao što će biti (jer Dinamo je ovo morao napraviti zbog FFP i kreditnih obveza koje nisu tako male) onda je digao sidro i pustio da od brata mu kujice za nasljednika(e) pričaju da su "ISKLJUČIVI" krivci... I da mogu pričati kako treba Zokija vratiti da je bolji od svih ovih... hahahabafalo wrote:od kada se zdravko povukao sve je otišlo dođavola prodaju se ključni igrači, zoran je otišao
Guest- Guest
Dinamo, klupa: Marko Pjaca, Tin Jedvaj, Marcelo Brozović, Luis Ibanez, Alen Halilović, Marko Rog, Sammir
Hajduk, klupa: Nikica Jelavić, Andrija Balić, Marko Livaja, Mijo Caktaš, Hrvoje Milić, Josip Radošević, Jean Evrard Kouassi
bafalo wrote:od kada se zdravko povukao sve je otišlo dođavola prodaju se ključni igrači, zoran je otišao, huligani i hajdukovci još jače sabotiraju a plavko više nema snage ni pjevat plavu košulju.. nadam se da će normalni navijači koji ne divljaju i tjeraju poštene dinamovce koji samo žele sa djecom na tribine da im usade ljubav prema svetinji na idućoj utakmici izvjesiti transparent za zdravka pa da se sve opet sredi i mala rijeka ne bude prvak
darth_vader-
2014-04-17
perišić zvijezda hajduka koliko je samo velikih utakmica odigrao u bijelom dresu
Guest- Guest
jel uopće odigrao koju u dresu hajduka? ako nije onda mu nije mjesto u tome sastavu
izgleda da se maminjo smilovao maloj rečici da ove godine bude prvak
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Morati će još jedan muzej otvoriti za te silne trofeje...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Morati će još jedan muzej otvoriti za te silne trofeje...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:jasambrend wrote:Morati će još jedan muzej otvoriti za te silne trofeje...
2015-08-19
ajde mi smo bar treći za razliku od malog čmartizanaRad'iša Trajković wrote:jalne mamiceve kuckice...
2015-08-19
muckodjubre wrote:
Dinamo, klupa: Marko Pjaca, Tin Jedvaj, Marcelo Brozović, Luis Ibanez, Alen Halilović, Marko Rog, Sammir
Hajduk, klupa: Nikica Jelavić, Andrija Balić, Marko Livaja, Mijo Caktaš, Hrvoje Milić, Josip Radošević, Jean Evrard Kouassi
Glupi članci - glup postave. Ono, da nema prodaje. Da ne prodaje Subašić bi bija u zadru, a golman Eduardo u Bragi...
Guest- Guest
Ponikao u OŠ, s 17 godina na pripremes prvom ekipom, a onda je otišao jer je starome tribala odma lova - dugovi do grla...muckodjubre wrote:jel uopće odigrao koju u dresu hajduka? ako nije onda mu nije mjesto u tome sastavu
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50