Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Rad'iša Trajković wrote:jasambrend wrote:Bajdo, Baka i Kremsnitinjo su bili bolji igrači od tog neuhranjenog dječaka iz zaseoka kod Obrovca...nogomet nisu samo alibi pasevi i pred pred pred predasistencije...
brisi brisi suze s lica...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Rad'iša Trajković wrote:muckodjubre wrote:nebitno,bitno da je najbolji HR igrač u povijesti
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:Rad'iša Trajković wrote:jasambrend wrote:Bajdo, Baka i Kremsnitinjo su bili bolji igrači od tog neuhranjenog dječaka iz zaseoka kod Obrovca...nogomet nisu samo alibi pasevi i pred pred pred predasistencije...
2015-08-19
Ne virujen vam kad pisete da je Lukica najbolji igrač... Samo se sprdate u duhu foruma...
;)
;)
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:Rad'iša Trajković wrote:jasambrend wrote:Bajdo, Baka i Kremsnitinjo su bili bolji igrači od tog neuhranjenog dječaka iz zaseoka kod Obrovca...nogomet nisu samo alibi pasevi i pred pred pred predasistencije...
darth_vader-
2014-04-17
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:Rad'iša Trajković wrote:jasambrend wrote:Bajdo, Baka i Kremsnitinjo su bili bolji igrači od tog neuhranjenog dječaka iz zaseoka kod Obrovca...nogomet nisu samo alibi pasevi i pred pred pred predasistencije...
Guest- Guest
Samo tvoje mišljenje, nisi vidio raspravu a upadaš s komentarom... Ti nisi toliko sjeban kao forumaš kojem sam sliku nalipija,ali si isto prilično pokvaren i opijen mržnjom...sitting_bull wrote:obzirom na sliku medikamenata koje rabiš možda nisi ti kriv što pišeš kao da ti je spržen mozak.amper1950 wrote:Zeko wrote:
Guest- Guest
Nisam bija neko vrime (dojava :) ) pa sam čuja da me se spominje. Pa sam navratija, kad već ne mogu bez mene...fridrih_niche wrote:Ampere, pa kako ti se vise da svađat sa ove dvi budaletine?
:(
Guest- Guest
Zeko wrote:
jedino je amper ovdje gluplji od tebe
E, ima sam prilike primjetiti da kad me nije bilo tu da je i ostala ekipa primjetila o kakvom se idiotu radi kad si ti u pitanju. Bez obzira za kog navijaju, simpatiziraju. Senilni glupi idiot koji mješa Cicu i Bilića, koji ne zna jeli bio u poljudskoj loži ili ne. Uz sve to i mamićev isprdak. Najgora moguća kombinacija, moralno dno dna. Premda sam sve više siguran da je, za tebe napisati da si mamićev isprdak, uvreda i za Mamića ali i njegov isprdak...
Guest- Guest
Ma pusti budalu... Vidija san da su i End i Demo skontali da se dementan starkelja zajeba i pomisa Cicu i Bilića... Al idiot ne odustaje, te ustraje u svojim pričama unatoč činjenici da su ga čak i navijači Dinama prepoznali ka retarda i patološkog lažova...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ma pusti budalu... Vidija san da su i End i Demo skontali da se dementan starkelja zajeba i pomisa Cicu i Bilića... Al idiot ne odustaje, te ustraje u svojim pričama unatoč činjenici da su ga čak i navijači Dinama prepoznali ka retarda i patološkog lažova...
;)
Guest- Guest
amper1950 wrote:Zeko wrote:
Vas dvojica pokvarenih dalmatinskih kokošjih abortusa, uopće niste svjesni koliki ste idioti i majmuni pička vam materina preglupa. Vi ovdje izmišljate svađe sa svima majmuni glupi preglupi, isto kao što i vaš jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Vas ste dvojica očigledan primjer neuspjelog abortusa vaših gospođi majki i tako se i ponašte jebo vam Mamićev isprdak matere koje su vas takve odgojile. Eto, malo sam bio prisiljen to popraviti jer sad ste dvojica retardiranih maloumnih idiota
Zeko-
2015-08-26
Slušam danas malo ovog Peteva. Pa čovjek sasvim solidno govori hrvatski, baš me iznenadio. Govori bolje od premijera.
Guest- Guest
jel se obratio hrvatskim građevinama?Tommy Ramone wrote:Slušam danas malo ovog Peteva. Pa čovjek sasvim solidno govori hrvatski, baš me iznenadio. Govori bolje od premijera.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Tommy Ramone wrote:Slušam danas malo ovog Peteva. Pa čovjek sasvim solidno govori hrvatski, baš me iznenadio. Govori bolje od premijera.
Sve je to ionako isti jezik...
;)
Guest- Guest
premijer je retardinjo, već je skoro godinu dana tu a nije kurca obnovio hrvatskiTommy Ramone wrote:Slušam danas malo ovog Peteva. Pa čovjek sasvim solidno govori hrvatski, baš me iznenadio. Govori bolje od premijera.
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Tommy Ramone wrote:Slušam danas malo ovog Peteva. Pa čovjek sasvim solidno govori hrvatski, baš me iznenadio. Govori bolje od premijera.
Sve je to ionako isti jezik...
;)
2015-08-19
"U PITANJU je gospodarski kriminalitet težeg tipa", kazala je Esther Omlin, glavna tužiteljica švicarskog kantona Obwalden o istrazi transakcija i tvrtki vezanih uz obitelji Mamić i poslovanje GNK Dinamo.
http://www.index.hr/sport/clanak/podaci-stizu-u-hrvatsku-mamici-preko-svicarske-krali-na-transferima-eduarda-mandzukica-balabana-/925445.aspx
Esther Omlin - jugonostalgičarka, kćerka jugo-oficira, orjunašića s juga...
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50