Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ponikao u OŠ, s 17 godina na pripremes prvom ekipom, a onda je otišao jer je starome tribala odma lova - dugovi do grla...muckodjubre wrote:jel uopće odigrao koju u dresu hajduka? ako nije onda mu nije mjesto u tome sastavu
Guest- Guest
a ne, na čvrstom četvrtom mjestujasambrend wrote:Što su ovi u zoni ispadanja?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kaj čop radi na hajdukovoj polovici a najsmješnije mi je ibro u prvih 11. pa taj ne može više igrati niti za vinogradarmuckodjubre wrote:
Dinamo, klupa: Marko Pjaca, Tin Jedvaj, Marcelo Brozović, Luis Ibanez, Alen Halilović, Marko Rog, Sammir
Hajduk, klupa: Nikica Jelavić, Andrija Balić, Marko Livaja, Mijo Caktaš, Hrvoje Milić, Josip Radošević, Jean Evrard Kouassi
2015-08-19
Isti kurac, jednoga sakrij drugoga pokaži. Obojica su trenerčiči - šarlatani. A mater ti nisam ni nebi nasadio ja, već mamićev isprdak. Nije moj kurac ratni zločinac.amper1950 wrote:Zeko wrote:
Jebo ti mamićev isprdak mater majmune klošarski.
Rekel bi Zahović: nikad nisi niti buš...
Jeli Bilić Cico ili je Cico Bilić pitanje je sad...
Zeko-
2015-08-26
Da, da Biliću je Kranjčar igrao a Modrić grijao klupu, i nije zvao Eduarda... hahaha. Senilni tupane...Zeko wrote:Isti kurac, jednoga sakrij drugoga pokaži.amper1950 wrote:Zeko wrote:
Jebo ti mamićev isprdak mater majmune klošarski.
Rekel bi Zahović: nikad nisi niti buš...
Jeli Bilić Cico ili je Cico Bilić pitanje je sad...
Drugi dio tvog posta osim šta neću citirati, neću ni komentirati. Sve govori o tebi. Jebiga, ja sam na jednom sasvim drugom kulturnom nivou. Spuštavati se na tvoj ne želim niti mogu...
Guest- Guest
Glupane, glupi preglupi. Pjaca, Rog, Eduardo i Liga prvaka iznse blizu 60 mil. eura. To je proračun Dinama za 2 godine tupsone. O kakvom ti FFP-u tu blebećeš ? Kolko iznosi ta dubioza Dinama po FFP-u ? Ni 5 % od cifre koju su utržili. A da je Zoki, ne trener, već trenerčina za Ciceke-miceke i slične individue, to rezultati govore. Zoki je bio prvak bez poraza i to bez toliko opjevanog Roga i sa Pjacom koji je te sezone još balansirao između terena i klupe i sa Eduardom koji je tada branio zakurac, a ostatak ekipe je više-manje isti. Tak da ne blebeći bez veze i smisla.amper1950 wrote:Zdravko je otišao samo na papiru, i dalje on vodi glavnu rijeć. To je valjda jasno svma. A Zoran je pobjegao između ostalog jer je znao da Dinamo mora rasprodati najvrijednije igrače a ne potrošiti (bar ne puno) na pojačanja.Dok je sam bio sportski direktor sam sebi ko treneru nije napravio ovakav prijelazni rok. Sad kad je znao što će biti (jer Dinamo je ovo morao napraviti zbog FFP i kreditnih obveza koje nisu tako male) onda je digao sidro i pustio da od brata mu kujice za nasljednika(e) pričaju da su "ISKLJUČIVI" krivci... I da mogu pričati kako treba Zokija vratiti da je bolji od svih ovih... hahahabafalo wrote:od kada se zdravko povukao sve je otišlo dođavola prodaju se ključni igrači, zoran je otišao
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:
Glupane, glupi preglupi. Pjaca, Rog, Eduardo i Liga prvaka iznse blizu 60 mil. eura. To je proračun Dinama za 2 godine tupsone.
Koliko Pjaca,koliko Rog, koliko LP?
Koliko sa,ja upoznat, transfer Roga ide tek u 2017-oj, sad je posudba s otkupom ugovora dogodine... Kad ćemo već o blebetanju...
A ja pričam o FFP kojeg je Dinamo već prekršio i dobio kaznu od 200 tisuća eura.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dinamo-o-kazni-uefae-minus-je-napravljen-planski/894609.aspx
S tim da su se sami "hvalili" da nisu prodavali igrače već su zadržavali okosnicu momčadi. Tako je pričao Svetina. Sad su morali radi Uefe i FFP jer je ova kazna bila ne toliko drastična, a daljnje kršenje FFP bili ko nuspojavu izazvalo nove sankcije, samo puno drastičnije.
Ovo svršavanje o Zokiju ne bum puno komentiral... Samo mogu reći kak je mudro pobegal kad je doznao da je rasprodaja nužna. Sebi treneru Zoranu, Zoran sportski direktor nikad nije priuštio ovakav prijelazni rok. I to je činjenica...
Guest- Guest
Btw. "Na stranicama hrvatskog prvaka piše kako je Dinamo postigao dogovor s UEFA-om koja nastavlja motriti poslovanje maksimirskog kluba, zbog obećanja da će zadovoljiti uvjete FFP-a do kraja godine."
svibanj ove godine. I sad senilni idiot meni postavlja pitanje o kojem FFP ja blebećem...
Tada je bilo jasno svakome, što sam ja sam pisao da Dinamo ili mora drastično srezati proračun (što nije baš tako lako napraviti u kratkom periodu s obzirom da večina proračuna odlazi na plače igračima, a ima previše igrača pod ugovorom) ili da moraju rasprodati najbolje igrače. Naravno da je to zoki jako dobro znal... Zato je i pobegel... A da je ostal, ne da nebi bio "ISKLJUČIVI" krivac nego nebi uopće bio krivac...
svibanj ove godine. I sad senilni idiot meni postavlja pitanje o kojem FFP ja blebećem...
Tada je bilo jasno svakome, što sam ja sam pisao da Dinamo ili mora drastično srezati proračun (što nije baš tako lako napraviti u kratkom periodu s obzirom da večina proračuna odlazi na plače igračima, a ima previše igrača pod ugovorom) ili da moraju rasprodati najbolje igrače. Naravno da je to zoki jako dobro znal... Zato je i pobegel... A da je ostal, ne da nebi bio "ISKLJUČIVI" krivac nego nebi uopće bio krivac...
Guest- Guest
ja sam mislio da je zoki pobjego da ne završi u prdekani
2015-08-19
suđenje neće izbjeći, premda se ovako sigurno ima više manevra za alibi da nije moga doći na suđenje i tako odugovlačiti što rade svi kriminalci...
Sigurno još jedan razlog, još kad je zna za rasprodaju njegov odlazak je logičan...
Sigurno još jedan razlog, još kad je zna za rasprodaju njegov odlazak je logičan...
Guest- Guest
Dakle,ulaznica za istočnu tribinu (Dinamo-Hajduk) se prodaje za 50 kuna, a ako kupiš SN dobiješ je besplatno...
Zašto ovi šta dolaze na jug ili pak sjever ne mogu do ulaznice priko SN...
Guest- Guest
mogu i oni, ako kupe sn, samo onda ne mogu na jug, ili sjever...amper1950 wrote:
Dakle,ulaznica za istočnu tribinu (Dinamo-Hajduk) se prodaje za 50 kuna, a ako kupiš SN dobiješ je besplatno... :):
Zašto ovi šta dolaze na jug ili pak sjever ne mogu do ulaznice priko SN... :D:
sitting_bull-
2015-09-28
Ti očigledno nisi nimalo svjestan koliko si glup. Koga je to Dinamo prošle godine mogao prodati ? Roga ? Ne, njega su prošle godine tek kupili. Pjacu ? Pa mogli su ga lani prodati ali tek možda za 20-ak % sadašnjeg transfera. Na kraju blebećeš o rasprodaji, a Dinamo je prodao 2 (slovima: dva igrača) bez kojih je prije godinu i par mjeseci bio prvak bez poraza. A sad je, isto bez ta 2 igrača, smijeh od ekipe. Jedino logično objašnjenje je da ipak "isključivi krivac" ima prste u tome, jer ekipa je totalno nespremna što se vidi iz aviona.amper1950 wrote:Zeko wrote:
Glupane, glupi preglupi. Pjaca, Rog, Eduardo i Liga prvaka iznse blizu 60 mil. eura. To je proračun Dinama za 2 godine tupsone.
Koliko Pjaca,koliko Rog, koliko LP?
Koliko sa,ja upoznat, transfer Roga ide tek u 2017-oj, sad je posudba s otkupom ugovora dogodine... Kad ćemo već o blebetanju...
A ja pričam o FFP kojeg je Dinamo već prekršio i dobio kaznu od 200 tisuća eura.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dinamo-o-kazni-uefae-minus-je-napravljen-planski/894609.aspx
S tim da su se sami "hvalili" da nisu prodavali igrače već su zadržavali okosnicu momčadi. Tako je pričao Svetina. Sad su morali radi Uefe i FFP jer je ova kazna bila ne toliko drastična, a daljnje kršenje FFP bili ko nuspojavu izazvalo nove sankcije, samo puno drastičnije.
Ovo svršavanje o Zokiju ne bum puno komentiral... Samo mogu reći kak je mudro pobegal kad je doznao da je rasprodaja nužna. Sebi treneru Zoranu, Zoran sportski direktor nikad nije priuštio ovakav prijelazni rok. I to je činjenica...
Zeko-
2015-08-26
niti je crno niti bijelo nego sivo. apsolutno je točno da je dinamo i bez roga i većeg učinka pjace osvajao hnl. i apsolutno je točno da je cico kranjčar napravio momčad bez igre i više manju nespremnu. i da je pijanac i kurac od trenera. i rijeka je rasprodala tolike igrače pa se nije niti osjetilo na njihovoj igri. no i istina je da je "netko" izabrao tog klauna od trenera zvanog cico kranjčar. čim su ga izabrali ja sam tu i komentirao da je to užasan izbor. malo me zavarala razvaljivanje hajduka i prolazak salzburga, mislivši da hvatamo tek formu. istina, bilo je tu i objektivnih razloga u prilog cici kranjčaru. otišli su pjaca i rog žto je minus a ono bar radi širine klupe, bio je ozljeđen i antola pa machado, pa nije machado niti spreman, otišao je i eduardo. no, najveći j ipak krivac ponavljam "onaj" tko je doveo tog klauna na klupu, a njegova biografija zadnjih 10 godina je za kurac. a i bez obzira, što je ova momčad pobjeđivala, bez pjace i roga, zaradili smo njihovom prodajom, i ulaskom u lp, koliko ono, 40-tak miceka. i ti, niti uložiš onda bar u stadion, nti dopeljaš 2 pojačanja a ako ne za hnl onda bar za lp. jer nije poanta da tamo samo uđemo i izgledamo ko hrpa debila. ne očekujem ništa ali bar ko prošle godine. da nekog malo gricnemo i odigramo koju mušku utakmicu. a ovo sa stavljanjem balonje od 18 godina na gol, koji nikad nije branio seniorsku tekmu, je presmiješno. možda će dečko biti jednog dana novi neuer ali zašto je onda doveden livaković, koji ima bar 2-3 sezone seniorskog staža i isto je označivan kao talenat. tako da upravi dinama generalno palac dolje i isključivi su krivci što ne znači da je cico sa svojim ponašanjem isto krivac a i poneki igrači koji za veliku lovu drkaju kiflice.
2015-08-19
Tvoj nivo ? Pa kak' te nije sram pička ti materina, meni, koji ti otac mogu biti po godinama, pisati da sam Mamićev isprdak i Mamićeva kujica ? A to si ti prvi počeo pisati i to odavno. Pa ti nemaš kulture ni kol'ko blata pod nokat ide, retardinjo. I to je neki nivo, majmune ? A ja Mamića pošaljem u tri pičke materine isto k'o i tebe. I to an face.amper1950 wrote:
Drugi dio tvog posta osim šta neću citirati, neću ni komentirati. Sve govori o tebi. Jebiga, ja sam na jednom sasvim drugom kulturnom nivou. Spuštavati se na tvoj ne želim niti mogu...
Zeko-
2015-08-26
amper1950 wrote:
Spuštavati se na tvoj ne želim niti mogu... :;):
sitting_bull-
2015-09-28
Slažem se sa dobrim dijelom ovoga. No, u trenutku kad je Cico izabran i nije baš bilo nekog drugog izbora. U konkurenciji Toplaka i Kopića Cico je čak bio i logičan izbor u tom trenutku iako se znalo i za njegove poroke i za njegov veoma loš odnos prema treninzima na koje je dolazio praktički samo onda kad nije imal dogovoreno lokanje sa svojim pajdašima. Svi su spominjali tog Kopića, ali po mom mišljenju to nije trener za Dinamo, bar ne još. Nit' ima ime, nit' ima karizmu i takvih trenera mi je u Dinamu pun kurac. Nitko nema pravo postaviti trenera koji se bude učio na Dinamu, jer Dinamo je preozbiljan klub za takve idiotarije. Kopić je do sada vodio Zagreb i Belupo i to su klubovi za učenje, Dinamo to nije. Ja ne tvrdim da je Zoki neki veliki trener, ali je činjenica da se tada točno znalo tko što na terenu radi. Osvojio je prvenstvo bez poraza, osvojio je lanjsko prvenstvo bez većih problema, a u Ligi prvaka smo napokon na nešto sličili i to je čisto dobro izgledalo. I nebi ja previše tu polemizirao oko dvojbe Šemper - Livaković, moj bi izbor također bio Livaković, ako radi ničeg drugoga onda radi toga što je puno iskusniji i ima te jebene 2 sezone HNL-a. Iako, nije ni golmanu lako ako je stalno na vjetrometini, jer ovo kaj ove sezone igraju Šifo, Sigali i Benković neznam uopće kako to nazvati. Jest da je i mali Šemper uprskao kod par golova, ali je činjenica da bi Dinamo opet te utakmice izgubio, ne sa tolikom razlikom ali bi ih izgubio. Da se razumijemo, ja previše ne vjerujem ni u ovog bugara, jer ni taj do sada nije vodio praktično nikoga. Napravio je nešto sa tim Ludogorecom, ali kako u Bugarskoj oni jedini imaju neku lovu, to i nije baš neka velika njegova zasluga. Čim je otišao na Cipar napravio je kurac, sa reprezentacijom Bugarske je isto napravio kurac, tak da i nema baš neke reference za voditi Dinamo koji mu je daleko najveći klub u karijeri. Dinamo i danas ima daleko najbolje igrače u Hrvatskoj, ali nema momčad, a isti ti igrači su prije godinu i pol osvojili prvenstvo Hrvatske bez poraza i sigurno nisu zaboravili igrati nogomet. Tak da bi sve osim ponovnog osvajanja prvenstva Hrvatske bio strahovit neuspjeh, pogotovo kad pogledaš konkurenciju koja je i igrački za klasu ispod, a financijski za 3-4 klase ispod. I još jedna stvar, Dinamo je trenutno klub koji u upravi nema gazdu. Znam da svi i misle i govore da je to i dalje Mamić, ali uvjeravam vas da nije. Jebeš tu "savjetničku" ulogu koju si je, kao, ostavio, jer ako ti nisi svaki dan u klubu što Mamić više nije i ako ti ne lupiš šakom svaki da po stolu nekoliko puta, to više nije to. Najgore je kaj se je to bezvlađe prenijelo i na ekipu.kuracodigraca wrote:niti je crno niti bijelo nego sivo. apsolutno je točno da je dinamo i bez roga i većeg učinka pjace osvajao hnl. i apsolutno je točno da je cico kranjčar napravio momčad bez igre i više manju nespremnu. i da je pijanac i kurac od trenera. i rijeka je rasprodala tolike igrače pa se nije niti osjetilo na njihovoj igri. no i istina je da je "netko" izabrao tog klauna od trenera zvanog cico kranjčar. čim su ga izabrali ja sam tu i komentirao da je to užasan izbor. malo me zavarala razvaljivanje hajduka i prolazak salzburga, mislivši da hvatamo tek formu. istina, bilo je tu i objektivnih razloga u prilog cici kranjčaru. otišli su pjaca i rog žto je minus a ono bar radi širine klupe, bio je ozljeđen i antola pa machado, pa nije machado niti spreman, otišao je i eduardo. no, najveći j ipak krivac ponavljam "onaj" tko je doveo tog klauna na klupu, a njegova biografija zadnjih 10 godina je za kurac. a i bez obzira, što je ova momčad pobjeđivala, bez pjace i roga, zaradili smo njihovom prodajom, i ulaskom u lp, koliko ono, 40-tak miceka. i ti, niti uložiš onda bar u stadion, nti dopeljaš 2 pojačanja a ako ne za hnl onda bar za lp. jer nije poanta da tamo samo uđemo i izgledamo ko hrpa debila. ne očekujem ništa ali bar ko prošle godine. da nekog malo gricnemo i odigramo koju mušku utakmicu. a ovo sa stavljanjem balonje od 18 godina na gol, koji nikad nije branio seniorsku tekmu, je presmiješno. možda će dečko biti jednog dana novi neuer ali zašto je onda doveden livaković, koji ima bar 2-3 sezone seniorskog staža i isto je označivan kao talenat. tako da upravi dinama generalno palac dolje i isključivi su krivci što ne znači da je cico sa svojim ponašanjem isto krivac a i poneki igrači koji za veliku lovu drkaju kiflice.
Zeko-
2015-08-26
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nedjeljni-jutarnji-ekskluzivno-saznaje-zvonimiru-bobanu-ovrseni-svi-racuni-u-hrvatskoj/4833377/
i takvi da se bore protiv nemaca
i takvi da se bore protiv nemaca
2015-08-19
jako sam zadovoljan igrom, šteta što nismo zabili gol, pogotovo antola. ali ajde bar nismo na kraju popušili što bi nas ubilo. jesmo na -6 ali ak ćemo ovak igrati možemo biti prvaci. livaković je za onog balonju svemirski brod. jedina zamjerka bratku je što nije angela stavio odpočetka ili ga bar prije uveo u igru. mali knežević je opet odlično odigrao kad je ušao
2015-08-19
Hahahaha...Zeko wrote:
Ti očigledno nisi nimalo svjestan koliko si glup. Koga je to Dinamo prošle godine mogao prodati ? Roga ? Ne, njega su prošle godine tek kupili. Pjacu ? Pa mogli su ga lani prodati ali tek možda za 20-ak % sadašnjeg transfera. Na kraju blebećeš o rasprodaji, a Dinamo je prodao 2 (slovima: dva igrača) bez kojih je prije godinu i par mjeseci bio prvak bez poraza. A sad je, isto bez ta 2 igrača, smijeh od ekipe. Jedino logično objašnjenje je da ipak "isključivi krivac" ima prste u tome, jer ekipa je totalno nespremna što se vidi iz aviona.
Ja blebećem? Pa ja sam ti idiote citira ono što su objavljivali ljudi iz kluba, konkretno onaj potrčko Svetina.
Koga je Dinamo lani moga prodati? Pa mogao je idiote, mogao je. Ali važne igrače nije prodao, ali je upao u probleme jer nije ispunjavao FFP. 3 godine Dinamo je imao neuredno poslovanje, "radio" minus, a onda je došla kazna FFP u svibnju ove godine i prodaja važnih igrača je bila nužnost.
I senilni idiote, nije prodao SAMO 2 igrača, jer je tu i golman Eduardo, pa su gurnili ovog malog koji je u par utakmica primio golova ko gotovo nijedan golman Dinama od kad se ja sjećam...
Sezona bez poraza koju stalno spominješ? Kažeš da je Dinamo osvojio naslov prvaka bez poraza bez 2 igrača koja je sad proda??? Idiote, senilni i glupi, bez koja dva igrača? Samo Rog nije bio, a Pjaca je bio standardani i važan igrač. Odigrao je skoro sve utakmice (32 prvenstvene) zabio 11 golova i dodao 5 asistencija i toj sezoni bez poraza. Da naravno, tu je i Eduardo koje je neke utakmice branio i ko kapetan, ne zaboravimo ni prvog kapetana Ademija koje je kasnije suspendiran. To su 3 vrlo važna igrača + Rog koji je bija prošle sezone...
Daj idiote senilni ostavi se komentiranje, nemaš pojma o čem pričaš, Bilića mijenjaš s Cicom, pričaš da je Dinamo uzeo naslov bez poraz bez Pjace (a on jedan od najbitnijih igrača), ne znaš koga je sve Dinamo proda ovog lita. I ISKLJUČIVI si krivac za to...
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50