Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:u svakom slučaju imamo pravo slavlje u dinamu. bracala jesi li jalan što smo vam uzeli jednog pravoslavca?
zeleno kuce i dobar bugarin-to ne postoji.
od govna pita i od bugarina covek-to nikada ne moze da bude.
kod nas na jugu stariji kazu-sinko, kad pocne rat ti prvo ubij bugarina.
Guest- Guest
vidim da je hajduk postao favorit u derbiju. znači breme bilog čovika
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
na kladionicama nije
ne znam jel istina, vjerovatno jest jel sam čuo od pouzdanog izvora, da su sad pak plaćenici dobili zabranu na maxu. haha pa ovo je ludilo kaj se događa u i oko dinama
2015-08-19
dinamo nikada uzdrmaniji,ako mala rijeka sad ne uzme naslov neće nikada...
Rad'iša Trajković wrote:pre ce osijek uzeti prvenstvno od male rijeke...
2015-08-19
kuracodigraca wrote:ne znam jel istina, vjerovatno jest jel sam čuo od pouzdanog izvora, da su sad pak plaćenici dobili zabranu na maxu. haha pa ovo je ludilo kaj se događa u i oko dinama
Da, zato jer je 20-30 tih plaćenika uletilo među 100-200 juventina i razbili ih dok se nisu specijalci umiješali. To ova ekipa Boysa nebi nikad uradila. Ali slažem se da su to neke igre u pitanju.
Guest- Guest
Jebo ti mamićev isprdak mater majmune klošarski.amper1950 wrote:Zeko wrote:Ma ti si najveća budaletina na ovom forumu i stvarno je bez veze trošiti tipkovnicu da bi se tebi nešto napisalo. Ionako poantu, poantu i poantu ne razmeš, konjino glupa. Jebo ti isključivi Cico mater majmune.
Ne znam zakaj si izgubil živce pa krećeš s vrijeđanjem. Pada mi na pamet jedino zbog toga što si vječito kontradiktoran sam sebi...
Kako bilo, eto ja sam budaletina, a ti koji si Bilića zamjenio s Cicom i pričao da mu je u reprezentaciji Modrić nije igra zbog Kranjčara i da nije zvao Eduarda si naravno mudar i pametan tip, uz sve to nogometni ekspert...
Ako je za poraz Dinama na Kantridi "ISKLJUČIVI" krivac trener Cico - kako si tvrdio, zašto kažnjavati igrače? Ti si budaletino vječito u sukobu sam sa sobom, jedan dan pišeš jedno, drugi dan drugo i najveći redikul kojeg s kojim sam se susreo na ovaj ili onaj način ne samo na forumu, nego općenito. Ni vidio, ni slušao ni čitao upise većeg redikula. Što reći za tipa koji jednom priča da je bija u loži Poljuda, a drugi put da nije bija nikad. Lažljivi i smrdljivi mamićev isprdak...
Zeko-
2015-08-26
pa sigurno da su igre. sad su boysi, mislim na većinu, poželjni a plaćenici huligani. ovaj mamić bi i mamu, gospođu od 80 godina koju su napali lešinari, prodao vraguTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:ne znam jel istina, vjerovatno jest jel sam čuo od pouzdanog izvora, da su sad pak plaćenici dobili zabranu na maxu. haha pa ovo je ludilo kaj se događa u i oko dinama
Da, zato jer je 20-30 tih plaćenika uletilo među 100-200 juventina i razbili ih dok se nisu specijalci umiješali. To ova ekipa Boysa nebi nikad uradila. Ali slažem se da su to neke igre u pitanju.
2015-08-19
Prica o tjeranju meksikanaca iz sada, da ce zid sagradit po cijeloj granici a cijela poljoprivreda i gospodarstvo bi im propalo bez meksikanaca, samo se na ovakve mogu plait amerikanci, e da i hrvatimuckodjubre wrote:
nowitzki-
2014-04-27
Nekak mislim da je taj bugar obični šarlatan. K'o i Cicek-micek.kuracodigraca wrote:kako će bratko preporoditi dinamo
Zeko-
2015-08-26
nowitzki wrote:cijela poljoprivreda i gospodarstvo bi im propalo bez meksikanaca,muckodjubre wrote:
Guest- Guest
Kaj sad pak mamić ima s tim ? Pa on je samo dinamov navijač i udijeli im pokoji savjet kad je več savjetnik.kuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:pa sigurno da su igre. sad su boysi, mislim na većinu, poželjni a plaćenici huligani. ovaj mamić bi i mamu, gospođu od 80 godina koju su napali lešinari, prodao vragu
Zeko-
2015-08-26
bit će da je udijelio savjet da plaćenike stave na crnu listuZeko wrote:Kaj sad pak mamić ima s tim ? Pa on je samo dinamov navijač i udijeli im pokoji savjet kad je več savjetnik.kuracodigraca wrote:Tommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:pa sigurno da su igre. sad su boysi, mislim na većinu, poželjni a plaćenici huligani. ovaj mamić bi i mamu, gospođu od 80 godina koju su napali lešinari, prodao vragu
2015-08-19
a ne cicek je pijanac. pijanci su pak Božji ljudi. više mi vuče na pušnikaZeko wrote:Nekak mislim da je taj bugar obični šarlatan. K'o i Cicek-micek.kuracodigraca wrote:kako će bratko preporoditi dinamo
2015-08-19
dalje mu i njegova kuća od mojeTommy Ramone wrote:Treba vratit Zokija, ionako će ga Arapi uskoro potjerati.
2015-08-19
kuracodigraca wrote:dalje mu i njegova kuća od mojeTommy Ramone wrote:Treba vratit Zokija, ionako će ga Arapi uskoro potjerati.
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50