Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ruzno je jer rezultat nije realan, trebala je petarda sjest na poluvremenu :)
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Rijeka se rasprodala, pocinje raspad, nema se para vise
nowitzki-
2014-04-27
Valjda je ondex pobrisao taj smjesni clanak
nowitzki-
2014-04-27
bilo bi dobro da konačno netko drugi osim dinama uzme naslov
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nisam zadovoljan ako ne legne petarda
nowitzki-
2014-04-27
Tominjo jesi naucio ko je gorgon?
nowitzki-
2014-04-27
Armada se izivljava "cico ostani" "pusis kao hajduk iz splita" hahahahahahaha
nowitzki-
2014-04-27
poraz velikana manchester,juve sad dinamo,,,real mora osvjetlati obraz velikih klubova ove nedjelje
nowitzki wrote:Armada se izivljava "cico ostani" "pusis kao hajduk iz splita" hahahahahahaha
Igraci su mu na mig gazde okrenuli ledja, ovaj valjda vec ima novog kandidata za LP.
Cico budalo kaj radis u klubu koji te izbacil tri puta na cestu.
Guest- Guest
Hajduku i dinamu 8 komada za start sezone, ne valja rijeka, prodali su 15 igraca
nowitzki-
2014-04-27
Ajde mali čovječuljku, uživaj u pet minuta slave, ionako ćete na kraju prvenstva opet popušit kurčinu. Ovo je točno ono što se već danima priča po Zagrebu, uvertira u smjenjivanje Cice, odavno je taj scenarij napisan.nowitzki wrote:Tominjo jesi naucio ko je gorgon?
Guest- Guest
i dynamo kyev popušio,,,pomor favorita i velikana
Tommy Ramone wrote:Ajde mali čovječuljku, uživaj u pet minuta slave, ionako ćete na kraju prvenstva opet popušit kurčinu. Ovo je točno ono što se već danima priča po Zagrebu, uvertira u smjenjivanje Cice, odavno je taj scenarij napisan.nowitzki wrote:Tominjo jesi naucio ko je gorgon?
I kolko si onda stavil na hendikep na Rijeku?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Naravno, zapisano je od kad je maminjo prodao sve igrace koji su prosle sezone rijesavili sve utakmice i nije doveo niti jednog igraca da ih nadomjesti, dinamo ima kurcevu ekipu a kad je tako uvijek najebe prvi trener, cico je izgubio povjerenje ali nije krivac sto ima kurce od igracaTommy Ramone wrote:Ajde mali čovječuljku, uživaj u pet minuta slave, ionako ćete na kraju prvenstva opet popušit kurčinu. Ovo je točno ono što se već danima priča po Zagrebu, uvertira u smjenjivanje Cice, odavno je taj scenarij napisan.nowitzki wrote:Tominjo jesi naucio ko je gorgon?
nowitzki-
2014-04-27
jebem te vidovitaskripar wrote:mister x vs žilavka
bit će x ko kuća
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
i bez pjace i roga ne bi smio ovako kontra rijeke jer nije rijeka lyon ili sevillanowitzki wrote:Naravno, zapisano je od kad je maminjo prodao sve igrace koji su prosle sezone rijesavili sve utakmice i nije doveo niti jednog igraca da ih nadomjesti, dinamo ima kurcevu ekipu a kad je tako uvijek najebe prvi trener, cico je izgubio povjerenje ali nije krivac sto ima kurce od igracaTommy Ramone wrote:Ajde mali čovječuljku, uživaj u pet minuta slave, ionako ćete na kraju prvenstva opet popušit kurčinu. Ovo je točno ono što se već danima priča po Zagrebu, uvertira u smjenjivanje Cice, odavno je taj scenarij napisan.nowitzki wrote:Tominjo jesi naucio ko je gorgon?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
voda u ušima 4-0 je najgori rez jer je to dupla nesreća 2x po 2-0
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50