ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 29 of 50 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 29 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 28/9/2016, 16:46

Rad'iša Trajković wrote:
Tommy Ramone wrote:Bio si na jednom gostovanju u životu u Stuttgartu i o tome pričaš godinama. 

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/9/2016, 16:51

meni su super bili bojsi jučer. da su tak navijali svih ovih godina nitko im ne bi ništa rekao. navijali su za dinamo i na normalan nači iskazali nezadovoljstvo mamićem. za incident van stadiona me boli kiflica premda to ne odobravam. jedino me smetala ona baklja u terenu. mislim da nije bio to neki takav incident jer smo ja i mlinka bili u željinom bircu na borongaju i vidjeli smo neku dimnu i ništa više. nisam ni muriju vidio da nekaj skače. i tam su isto talijani pili kraj nas i nikom ništa.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/9/2016, 16:54

vidim da pišu da bu bugarin već prije hajduka preuzeo dinamo. nadam se da bude zaista tako jer ovaj ćelestonac nema pojma o ničemu. i nadam se da bude stavio livakovića na gol jer ovo malo derište je najveći prpuh na golu odkada pratim dinamo, čak je i zeleni nekaj obranio kad ni ga lopta pogodila. ovog kad i pogodi zabije si gol jer se zasere u gaće.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 28/9/2016, 17:44

kuracodigraca wrote:meni su super bili bojsi jučer. da su tak navijali svih ovih godina nitko im ne bi ništa rekao. navijali su za dinamo i na normalan nači iskazali nezadovoljstvo mamićem. za incident van stadiona me boli kiflica premda to ne odobravam. jedino me smetala ona baklja u terenu. mislim da nije bio to neki takav incident jer smo ja i mlinka bili u željinom bircu na borongaju i vidjeli smo neku dimnu i ništa više. nisam ni muriju vidio da nekaj skače. i tam su isto talijani pili kraj nas i nikom ništa.
Slazem se.upravo o tome govorim.
Ta baklja im nije trebala...navijanje korektno bez hns pederi ..spremnih i svega onoga na sto neki farei , terselicka,onaj pusic i srbi se povampire 
Konacno su kroz pjesmu izrazili nezadovoljstvo

Bilo je lijepo vidjeti skupine teenagera sa pivicama i salovima kako se okupljaju..nedostaje nam toga

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 18:18

Navijanje je bilo odlično. Za tučnjavu sam čuo par verzija, ali to nije ništa taki skandalozno, uvijek se dogodi neki eksces, nemaju svi isti prag tolerancije niti dugi fitilj. Par sto metara dalje su ljudi šetali u Juveovim dresovima i nitko ih nije pipnuo. Ništa drugačije nego na bilo kojoj sličnoj utakmici u bilo kojem gradu Europe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 28/9/2016, 18:29

sad više nije bitan broj gledatelja/navijača sad je bitan rezultat pa makar se igra i protiv ekipe koja puca na finale LP...e kako se okreće kako vjetar puše tj.kako kada odgovara hehe

Dinamo Zagreb - Page 29 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 29 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 29 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 20:14

Zeko wrote: Ali kad od Rijeke dobije 5 komada onda ga nitko ne opali po džepu. 
Zakaj bi ga opalili po džepu kad je Cico bio ISKLJUČIVI krivac...  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 28/9/2016, 22:05

Ma ti si najveća budaletina na ovom forumu i stvarno je bez veze trošiti tipkovnicu da bi se tebi nešto napisalo. Ionako poantu, poantu i poantu ne razmeš, konjino glupa. Jebo ti isključivi Cico mater majmune.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 22:17

Zeko wrote:Ma ti si najveća budaletina na ovom forumu i stvarno je bez veze trošiti tipkovnicu da bi se tebi nešto napisalo. Ionako poantu, poantu i poantu ne razmeš, konjino glupa. Jebo ti isključivi Cico mater majmune.
:^0 :^0 :^0
Ne znam zakaj si izgubil živce pa krećeš s vrijeđanjem. Pada mi na pamet jedino zbog toga što si vječito kontradiktoran sam sebi... ;)

Kako bilo, eto ja sam budaletina, a ti koji si Bilića zamjenio s Cicom i pričao da mu je u reprezentaciji Modrić nije igra zbog Kranjčara i da nije zvao Eduarda si naravno mudar i pametan tip, uz sve to nogometni ekspert...  :beer

Ako je za poraz Dinama na Kantridi "ISKLJUČIVI" krivac trener Cico - kako si tvrdio, zašto kažnjavati igrače? Ti si budaletino vječito u sukobu sam sa sobom, jedan dan pišeš jedno, drugi dan drugo i najveći redikul kojeg s kojim sam se susreo na ovaj ili onaj način ne samo na forumu, nego općenito. Ni vidio, ni slušao ni čitao upise većeg redikula. Što reći za tipa koji jednom priča da je bija u loži Poljuda, a drugi put da nije bija nikad. Lažljivi i smrdljivi mamićev isprdak...  :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 08:41

Bugarski novinari sretni što su se riješili Peteva kao izbornika. Jalni Bugari. :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo 29/9/2016, 11:47

raspada se dinamo kao bugarska skupština zato i uzimaju nekog sa iskustvom

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 12:33

bafalo wrote:Dinamo Zagreb - Page 29 14441110_1240461199360976_7161270270811599899_n
Novi ISKLJUČIVI krivac...  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 29/9/2016, 14:49

Dinamo Zagreb - Page 29 14508506_10207484994379186_2045612303_n

Dinamo Zagreb - Page 29 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 29 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 29 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 15:00

http://www.germanijak.hr/vijesti/za-utjehu-big-samu-bilo-je-i-glupljih-trenerskih-otkaza-predvodnik-je-hrvat/23875

Pobjednik je – Hrvat! Josip Jozo Gašpar, legendarni veznjak Dinama, a jednom prilikom i hrvatski reprezentativac, 2013. godine dobio je otkaz u NK Prečko iz bizarnog razloga. Trener Gašpar je, naime, ukrao kreditnu karticu svom igraču, te njome na obližnjoj benzinskoj postaji kupio 36 boca poznatog alkoholnog pića Jagermeister, u vrijednosti gotovo 4.000 kuna.
Kasnije je pokušao objaviti još jednu kupovinu u iznosu od gotovo 6.000 kuna, ali je ista odbijena zbog limita na kartici. Kompanija kreditne kartice obavijestila je policiju o sumnjivim radnjama, nakon čega je uz pomoć nadzornih kamera prepoznat, pronađen i priveden – Jozo Gašpar.
On je kasnije tvrdio da su mu smjestili, no ljaga na njegovo ime već je bila bačena, a ovaj slučaj otputovao je u svijet.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 15:09

operw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/za-utjehu-big-samu-bilo-je-i-glupljih-trenerskih-otkaza-predvodnik-je-hrvat/23875

Pobjednik je – Hrvat! Josip Jozo Gašpar, legendarni veznjak Dinama, a jednom prilikom i hrvatski reprezentativac, 2013. godine dobio je otkaz u NK Prečko iz bizarnog razloga. Trener Gašpar je, naime, ukrao kreditnu karticu svom igraču, te njome na obližnjoj benzinskoj postaji kupio 36 boca poznatog alkoholnog pića Jagermeister, u vrijednosti gotovo 4.000 kuna.
Kasnije je pokušao objaviti još jednu kupovinu u iznosu od gotovo 6.000 kuna, ali je ista odbijena zbog limita na kartici. Kompanija kreditne kartice obavijestila je policiju o sumnjivim radnjama, nakon čega je uz pomoć nadzornih kamera prepoznat, pronađen i priveden – Jozo Gašpar.
On je kasnije tvrdio da su mu smjestili, no ljaga na njegovo ime već je bila bačena, a ovaj slučaj otputovao je u svijet.

Da, to je istina. Znam dečka kojem je ukrao karticu. Poslije mu je i vratio novce, no izblamirao se za cijeli život. Osim toga čuo sam i da je mažnjavao ekipi s termina s kojima je igrao mali nogomet. Još 90-ih je preprodavao karte za Partizan i Newcastle koje je dobio kao igrač.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 15:23

operw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/za-utjehu-big-samu-bilo-je-i-glupljih-trenerskih-otkaza-predvodnik-je-hrvat/23875

Eto novog kandidata kad potjeraju ovog bugarina...  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 29/9/2016, 17:30

amper1950 wrote:

Eto novog kandidata kad potjeraju ovog bugarina...  :):
jalni amper...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/9/2016, 18:54

a i ti novinari svašta pišu. uvijek je neki pomoćnik nekom treneru slagao taktiku
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 29/9/2016, 18:55

u svakom slučaju imamo pravo slavlje u dinamu.  :) bracala jesi li jalan što smo vam uzeli jednog pravoslavca?
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 29/9/2016, 19:09

kuracodigraca wrote:a i ti novinari svašta pišu. uvijek je neki pomoćnik nekom treneru slagao taktiku
treneri su da zapovijedaju, a pomoćnici da rade.

trener pomoćniku zapovijedi neka složi taktiku pa nek se ovaj znoji. kad bude trener njemu će pomoćnici slagati taktiku...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2016, 19:14

kuracodigraca wrote:u svakom slučaju imamo pravo slavlje u dinamu.  :) bracala jesi li jalan što smo vam uzeli jednog pravoslavca?

zeleno kuce i dobar bugarin-to ne postoji.
od govna pita i od bugarina covek-to nikada ne moze da bude.
kod nas na jugu stariji kazu-sinko, kad pocne rat ti prvo ubij bugarina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 50 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics