Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Btw. nowitzki, gdje je lova od Kramarića? U što je uložena? Ili je vlasnik tu lovu spremio u džep i s njom pokrio 3-nje ulaganje?amper1950 wrote:Zato se i dvije godine za redom u Europi klekne na prvoj stepenici...nowitzki wrote:
Pa rijeka ne dobiva nista vise od sociala sporta (volpija)
Guest- Guest
Dobar dio je u Dinamu, a za onu siću kaj im je ostala, neznam.amper1950 wrote:Btw. nowitzki, gdje je lova od Kramarića? U što je uložena? Ili je vlasnik tu lovu spremio u džep i s njom pokrio 3-nje ulaganje?amper1950 wrote:Zato se i dvije godine za redom u Europi klekne na prvoj stepenici...nowitzki wrote:
Zeko-
2015-08-26
amper1950 wrote:Btw. nowitzki, gdje je lova od Kramarića? U što je uložena? Ili je vlasnik tu lovu spremio u džep i s njom pokrio 3-nje ulaganje?amper1950 wrote:Zato se i dvije godine za redom u Europi klekne na prvoj stepenici...nowitzki wrote:
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kako je krenulo, još malo pa će Dinamo postati i najstariji klub u Europi... Pa i šire...
Guest- Guest
dinamo stariji od isusa krista
mamić je isus glavom i bradom,sin božji na zemlji
[size=40]Zdravko Mamić: Nemojte mi se smijati. Sinoć mi se ukazao Bog. Znam što nam je činiti[/size]
[size=40]Zdravko Mamić: Nemojte mi se smijati. Sinoć mi se ukazao Bog. Znam što nam je činiti[/size]
muckodjubre wrote:mamić je isus glavom i bradom,sin božji na zemlji
Guest- Guest
a dobro. sad je katastrofa što je dinamo spušio 3:0 od lyona a nije problem što je brugge ispušio istim rezultatom kod kuće, celtic primio 7, moenchengladbach 4 i legia 6 komada. tak je kak je. mene više brine kaj nemremo dobiti osijek i belupo. ovo je očekivano, previše mladosti, otišla su 4 prvotimca, antola je ozlijeđen i inače van forme a machado i pivarić su još fizički nespremni a nikog nismo kupili. kad sve to zbrojiš ispadne ovo. a ovo prikazivanje lyona kao neke tarabe od momčadi je bilo i prije 5 godina i to rade oni kaj mrze dinamo ili oni kaj su glupi ko kurac.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Lyon je taraba od ekipe a ti me nazovi kak' god hoćeš. Najslabija ekipa protiv koje smo igrali u svim ovim dosadašnjim LP. A najgore je to kaj nam se obrana vratila na nivo na kojem je bila u LP prije 3 godine, jer smo si jučer sva 3 gola zabili sami, tj. nakon izgubljene lopte oko naših 16 m. A ono kaj je fulao Soudani spada u svjetske raritete isto kao i Šitum poslije njega. Veliš da Machado i Pivarić nisu Fizički spremni ? Slažem se, nisu. Ali onda nemogu biti u sastavu za utakmicu natjecanja kao što je LP. A stavili ih nismo ni ti ni ja, već trenerčić koji se trenutno mota oko Dinama. Dao bog da sada izgubimo od Rijeke i da ga onda potjeraju u 3 pičke materine.
Zeko-
2015-08-26
Oce li kek danas poslati ciceka u mirovinu?
nowitzki-
2014-04-27
Blazicko na aparatima, vise ni nezna na kojem je stadionu
nowitzki-
2014-04-27
Jebemti sirovu janjetinu...koji k sam igrao x2
Pocela je kradja, evo ako ovo nije penal onda me jebi
nowitzki-
2014-04-27
Dinamo u knockoutu, opet se promasuje sve zivo ko protiv cibalije, trebalo je bit bar 3-0 vec
nowitzki-
2014-04-27
Kakva dominacija ovo je ruzno za gledat
nowitzki-
2014-04-27
Ružno??? Ja dugo već nisam tako uživao.nowitzki wrote:Kakva dominacija ovo je ruzno za gledat
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ruzno je jer rezultat nije realan, trebala je petarda sjest na poluvremenu :)
nowitzki-
2014-04-27
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50