Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
operw wrote:na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
sutra, ako bi i stigao, možda da dodem na drugo poluvrijeme, no teško.
A u kurac, koji si ti klošar. Juve u Zagrebu i ti ne ideš na utakmicu.
Guest- Guest
Borko ce sigurno ici. Mozda ide o OTAC u dresu Milana
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
muckodjubre wrote:Borko ce sigurno ici. Mozda ide o OTAC u dresu Milana
I ja baš razmišljam jel da idem u Dinamovom ili Milanovom dresu...ili Liverpoolovom, žao mi je što nemam Liverpoolov dres iz 1985., ove torinske pičke bi odmah pobjegle pješice u Italiju.
Guest- Guest
Borkelu će End dočekat kod Avenue malla i razbit ga ko zadnju gejaru. Di ćeš veće sramote.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Borkelu će End dočekat kod Avenue malla i razbit ga ko zadnju gejaru. Di ćeš veće sramote.
navijači đubrentusa, kakve pičkice-čak su i oni retardirani klinci što drkaju na čergu ozbiljna ekipa za njih...
Guest- Guest
i da umjesto debelog machada igra rastrčani ćorićTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:a ne on je preskup. bolje da za manje novce brane ježina ili šempermuckodjubre wrote:ako upozna zdravka doći će zaključiti karijeru u dinamooperw wrote:kako će gigi nakon utakmice gospodski nahvalit dinamo i njihove igrače
Bolje da brani treći golman raspalog Chelsea.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:i da umjesto debelog machada igra rastrčani ćorićTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:a ne on je preskup. bolje da za manje novce brane ježina ili šempermuckodjubre wrote:ako upozna zdravka doći će zaključiti karijeru u dinamooperw wrote:kako će gigi nakon utakmice gospodski nahvalit dinamo i njihove igrače
Bolje da brani treći golman raspalog Chelsea.
Naravno. Kad već gube bolje da gube s domaćim klincima nego sa stranim plaćenicima.
Guest- Guest
idem čak i ja koji nisam iz hrZiil Los Dii ! wrote:Idem cak i ja koji nisam iz zg ^^
skripar-
2015-08-09
Naša dica...nagradno pitanje tko ima više dice,ali ne ive crne i obojane,hajduk ili dinamo? Da li je hajduk prestigao dinama po broju crne dice u prvih 11?
Sutra cu gledatiparalelno dinamo i real
skripar wrote:idem čak i ja koji nisam iz hrZiil Los Dii ! wrote:Idem cak i ja koji nisam iz zg ^^
BBB istanbul...
Guest- Guest
to i ti idešRad'iša Trajković wrote:skripar wrote:idem čak i ja koji nisam iz hrZiil Los Dii ! wrote:Idem cak i ja koji nisam iz zg ^^
BBB istanbul...
skripar-
2015-08-09
Tommy Ramone wrote:operw wrote:na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
Fail stoljeća...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Tommy Ramone wrote:operw wrote:na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
Fail stoljeća...
Guest- Guest
šta imaš organizirat. uzmeš slobodan dan i u auto ili bus i nazad i to je to. i onda se kurčiš da si gledao juve mada ja osobno bi to skrivao do groba ali nema veze
Tupsone, poanta, poanta i poanta je u tome da taj "netko drugi" koji bi, po tebi, ušao u LP prvo mora biti prvak Hrvatske. A to pored Dinama nitko nemože biti već punih 11 godina. Na koju bi onda foru taj "netko" ušao u LP ako ni kvalifikacije za nju nemože izboriti ? To ti je poanta, poanta i poanta a ne tvoje hipotetske nebuloze. Tak da je jedina istina da Dinamo svojim ulascima u LP pomaže ostalu hrvatsku nogometnu sirotinju i morate mu samo biti zahvalni na tome, jer "netko drugi" ne postoji.amper1950 wrote:HNL "iznjedri" prvaka države,prvak igra kvalifikacije LP. Bi ili nebi, pitanje je sad. Poanta je da Dinamo nije NIŠTA nikome pomogao kako se hvali putem službene stranice. I samo Dinamo može objaviti onakav članak,siguran sam da nijedan klub koji igra LP ne objavljuje onakve članke i hvali se nekim pomaganjem na račun toga što Uefa raspoređuje novac kako ga raspoređuje. To je poanta... A ti kao "isključivi" krivac je nikad ne buš razmel...Zeko wrote:
Nije ti to istina. Vele neki znalci da bi netko drugi od naših ušao u LP i priskrbio te novce da to nije Dinamo napravio. A možda, vele ti isti znalci, i nebi taj netko drugi ušao. I sad ga jebi, bili ili nebi netko drugi ušao.
Zeko-
2015-08-26
Njemu dobro ide kad dođe u ekipu koju mu je netko drugi posložio. Čim si on sam slaže ekipu i kupuje koga hoće, kao sada u West Hamu, pokazuje da si nezna sam složiti ekipu, a to je odlika malih iliti loših trenera, drugim riječima trenera-gubitnika. Kud ćeš bolje, dobiješ lovu i kupuj koga hoćeš, a on kupi škart robu i zato uopće ne čudi činjenica da je njemu Niko Kranjčar imao u reprezentaciji prednost pred Lukom Modrićem koji je i tada bio 20 puta bolji igrač, a sada je 50 puta bolji i što Dudua nije ni pozvao. Jednostavno, Bilić nezna procijeniti igrača i njegove mogućnostii zato mu se sad događa ovo kaj mu se događa.nowitzki wrote:Bilic se nakon dvije sezone pogubi u svim klubovima, kratkorocno trenersko rijesenje ko vjeko lokica, zoran vulic itd
Zeko-
2015-08-26
Ajde bar si u široko obrazložio kak ne razmeš poantu...Zeko wrote:
Tupsone, poanta, poanta i poanta je u tome da taj "netko drugi" koji bi, po tebi, ušao u LP prvo mora biti prvak Hrvatske. A to pored Dinama nitko nemože biti već punih 11 godina. Na koju bi onda foru taj "netko" ušao u LP ako ni kvalifikacije za nju nemože izboriti ? To ti je poanta, poanta i poanta a ne tvoje hipotetske nebuloze. Tak da je jedina istina da Dinamo svojim ulascima u LP pomaže ostalu hrvatsku nogometnu sirotinju i morate mu samo biti zahvalni na tome, jer "netko drugi" ne postoji.
Guest- Guest
Čekaj malo, Modrić kod Bilića nije igrao (tj. Niko je ima prednost) a Dudu-a nije zvao?Zeko wrote:
Njemu dobro ide kad dođe u ekipu koju mu je netko drugi posložio. Čim si on sam slaže ekipu i kupuje koga hoće, kao sada u West Hamu, pokazuje da si nezna sam složiti ekipu, a to je odlika malih iliti loših trenera, drugim riječima trenera-gubitnika. Kud ćeš bolje, dobiješ lovu i kupuj koga hoćeš, a on kupi škart robu i zato uopće ne čudi činjenica da je njemu Niko Kranjčar imao u reprezentaciji prednost pred Lukom Modrićem koji je i tada bio 20 puta bolji igrač, a sada je 50 puta bolji i što Dudua nije ni pozvao. Jednostavno, Bilić nezna procijeniti igrača i njegove mogućnostii zato mu se sad događa ovo kaj mu se događa.
A da ti nisi pobrkal izbornike?
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50