Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Rad'iša Trajković wrote:nowitzki wrote:Bilic se nakon dvije sezone pogubi u svim klubovima, kratkorocno trenersko rijesenje ko vjeko lokica, zoran vulic itd
trener sa 0 trofeja. cak je i nesrecni zoran uspesniji od njega, i onaj mali kekec...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bolje i to nego lobotomijamuckodjubre wrote:IVAJLO PETEV na korak je od preuzimanja Dinama, potvrdio nam je Mirko Barišić.
2015-08-19
operw wrote:
u mjesec dana zaradim koliko ti za cijeli život.
gde, na stock market manageru, na monopolu?
Guest- Guest
0-3
možda gazda kaže da puste nosatoj nakazi da da jedan gol kako bi uzeo koji procenat od sve izvesnije prodaje na zimu...
Guest- Guest
rezultat nije bitan,to je bitno samo laicima i onima koji gledaju površno
muckodjubre wrote:rezultat nije bitan,to je bitno samo laicima i onima koji gledaju površno
Guest- Guest
bracala ljudina!Rad'iša Trajković wrote:3:1 za dinamo...
2015-08-19
neka gospodski primi i pokoji goloperw wrote:kako će gigi nakon utakmice gospodski nahvalit dinamo i njihove igrače
2015-08-19
ako upozna zdravka doći će zaključiti karijeru u dinamooperw wrote:kako će gigi nakon utakmice gospodski nahvalit dinamo i njihove igrače
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
a ne on je preskup. bolje da za manje novce brane ježina ili šempermuckodjubre wrote:ako upozna zdravka doći će zaključiti karijeru u dinamooperw wrote:kako će gigi nakon utakmice gospodski nahvalit dinamo i njihove igrače
2015-08-19
braniti će za janjetinu,ko prosinečki kod rođekuracodigraca wrote:a ne on je preskup. bolje da za manje novce brane ježina ili šempermuckodjubre wrote:ako upozna zdravka doći će zaključiti karijeru u dinamooperw wrote:kako će gigi nakon utakmice gospodski nahvalit dinamo i njihove igrače
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
bude dovoljna i ovakvaoperw wrote:
sutra će ovakva atmosfera biti
2015-08-19
kuracodigraca wrote:a ne on je preskup. bolje da za manje novce brane ježina ili šempermuckodjubre wrote:ako upozna zdravka doći će zaključiti karijeru u dinamooperw wrote:kako će gigi nakon utakmice gospodski nahvalit dinamo i njihove igrače
Bolje da brani treći golman raspalog Chelsea.
Guest- Guest
operw wrote:na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
sutra, ako bi i stigao, možda da dodem na drugo poluvrijeme, no teško.
A u kurac, koji si ti klošar. Juve u Zagrebu i ti ne ideš na utakmicu.
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50