Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ti uopće nisi svjestan koliki si idiot i majmun pička ti materina preglupa. Ti ovdje izmišljaš svađe sa svima majmune glupi preglupi, isto kao što i tvoj jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Ti si jedan isprdak kokošjeg abortusa i tako se i ponašaš jebo ti Mamićev isprdak mater koja te takvog odgojila.amper1950 wrote:Kopiranje posta ti ne bu pomoglo. Tabletica, tabletica...
A moga bi i otići na službeni put, kojih pola godine...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Kopiranje posta ti ne bu pomoglo. Tabletica, tabletica...Zeko wrote:
Ti uopće nisi svjestan koliki si idiot i majmun pička ti materina preglupa. Ti ovdje izmišljaš svađe sa svima majmune glupi preglupi, isto kao što i tvoj jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Ti si jedan isprdak kokošjeg abortusa i tako se i ponašaš jebo ti Mamićev isprdak mater koja te takvog odgojila.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:
razlika je jedino u tome što se na fernandesa išlo s namjerom onesposobljavanja, a na ohandzu s namjerom onemogućavanja.
Ovo sam tek sad vidija. Svaka čast. Završija si raspravu...
Guest- Guest
B-)
budala.amper1950 wrote::rofl: :rofl: :rofl:sitting_bull wrote:
razlika je jedino u tome što se na fernandesa išlo s namjerom onesposobljavanja, a na ohandzu s namjerom onemogućavanja.
Ovo sam tek sad vidija. Svaka čast. Završija si raspravu... :hail: :hail: :hail:
sitting_bull-
2015-09-28
Ti uopće nisi svjestan koliki si idiot i majmun pička ti materina preglupa. Ti ovdje izmišljaš svađe sa svima majmune glupi preglupi, isto kao što i tvoj jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Ti si jedan isprdak kokošjeg abortusa i tako se i ponašaš jebo ti Mamićev isprdak mater koja te takvog odgojila.amper1950 wrote:
Kopiranje posta ti ne bu pomoglo. Tabletica, tabletica...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ti uopće nisi svjestan koliki si idiot i majmun pička ti materina preglupa. Ti ovdje izmišljaš svađe sa svima majmune glupi preglupi, isto kao što i tvoj jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Ti si jedan isprdak kokošjeg abortusa i tako se i ponašaš jebo ti Mamićev isprdak mater koja te takvog odgojila.amper1950 wrote:
Guest- Guest
obzirom na sliku medikamenata koje rabiš možda nisi ti kriv što pišeš kao da ti je spržen mozak.amper1950 wrote:Zeko wrote:Ti uopće nisi svjestan koliki si idiot i majmun pička ti materina preglupa. Ti ovdje izmišljaš svađe sa svima majmune glupi preglupi, isto kao što i tvoj jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Ti si jedan isprdak kokošjeg abortusa i tako se i ponašaš jebo ti Mamićev isprdak mater koja te takvog odgojila. :bball:amper1950 wrote:
Kopiranje posta ti ne bu pomoglo. Tabletica, tabletica... :;):
A moga bi i otići na službeni put, kojih pola godine... :cheers: :rofl:
:;):
treba pitati bernardicu, ona vas sve zna...
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:Zeko wrote:Ti uopće nisi svjestan koliki si idiot i majmun pička ti materina preglupa. Ti ovdje izmišljaš svađe sa svima majmune glupi preglupi, isto kao što i tvoj jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Ti si jedan isprdak kokošjeg abortusa i tako se i ponašaš jebo ti Mamićev isprdak mater koja te takvog odgojila.amper1950 wrote:
Ti uopće nisi svjestan koliki si idiot i majmun pička ti materina preglupa. Ti ovdje izmišljaš svađe sa svima majmune glupi preglupi, isto kao što i tvoj jajduk izmišlja svađe sa HNS-om i sa cijelom ligom. Valjda je to takvo podneblje dolje i tamo možeš na prste jedne ruke izbrojati ljude s kojima možeš normalno komunicirati. Ti si jedan isprdak kokošjeg abortusa i tako se i ponašaš jebo ti Mamićev isprdak mater koja te takvog odgojila.
Zeko-
2015-08-26
Ti budi kuš, jedino je amper ovdje gluplji od tebe, tješi se.fridrih_niche wrote:Ampere, pa kako ti se vise da svađat sa ove dvi budaletine?
:(
Zeko-
2015-08-26
Mater ti jeben retardiranu :D neces me povuc u blato diskutiranja s tobom, ne zanimaš me za diskusiju, patološka lažovčino...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ampere, pa kako ti se vise da svađat sa ove dvi budaletine?
Pusti. Ovo budi nostalgiju. Dašak starog foruma. Kilometarski postovi koje nitki ne čita.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Ampere, pa kako ti se vise da svađat sa ove dvi budaletine?
Pusti. Ovo budi nostalgiju. Dašak starog foruma. Kilometarski postovi koje nitki ne čita.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
amper se svađa sam sa sobom pa ti imaš dojam kako je riječ o dvi budaletine.fridrih_niche wrote:Ampere, pa kako ti se vise da svađat sa ove dvi budaletine?
mr amper jekyll i mr amper hyde ...
sitting_bull-
2015-09-28
A, moj Shitting, i ti si ga nasra nemilo... Ono s 'onesposobljavanjem i onemogućivanjem' ulazi u kandidaturu shit of the yeara...
;)
;)
Guest- Guest
kroz tovarske oči sve mu dođe na isto.fridrih_niche wrote:A, moj Shitting, i ti si ga nasra nemilo... Ono s 'onesposobljavanjem i onemogućivanjem' ulazi u kandidaturu shit of the yeara...
;)
volio bih da strani suci sude hajduku u hnl-u pa da vidimo kako se na startove u čovjeka gleda vanka.
plakat ćete kao grobari kad je talijan sudio u Beogradu tekmu s dinamom i dinamo glatko dobio. razlika je između muške igre i prljave igre...
sitting_bull-
2015-09-28
kaj god.fridrih_niche wrote:Jel ti to ozbiljno pričaš o HNL-u, najkorumpiranijoj ligi svita?
tovarsko poštenje nas spašava.
ako ćemo lagat...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50