ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 27 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 27/9/2016, 02:04

Zeko wrote:
Njemu dobro ide kad dođe u ekipu koju mu je netko drugi posložio. Čim si on sam slaže ekipu i kupuje koga hoće, kao sada u West Hamu, pokazuje da si nezna sam složiti ekipu, a to je odlika malih iliti loših trenera, drugim riječima trenera-gubitnika. Kud ćeš bolje, dobiješ lovu i kupuj koga hoćeš, a on kupi škart robu i zato uopće ne čudi činjenica da je njemu Niko Kranjčar imao u reprezentaciji prednost pred Lukom Modrićem koji je i tada bio 20 puta bolji igrač, a sada je 50 puta bolji i što Dudua nije ni pozvao. Jednostavno, Bilić nezna procijeniti igrača i njegove mogućnostii zato mu se sad događa ovo kaj mu se događa.
:^0 :D :^0  Čekaj malo, Modrić kod Bilića nije igrao (tj. Niko je ima prednost) a Dudu-a nije zvao?  :D :D :D
A da ti nisi pobrkal izbornike?   :rofl

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 27/9/2016, 11:50

E moj operle da ne ides gledat juventus a ovakva prilika ti se pruza, cak sam ja trebao sa kolegama sa posla ic gledat ovo ali ipak mi je zdrav razum i dvije koljevke zla donesle prevagu da ne budem lud...steta sta nije real, a i u petak je derbi u puli, to se ne propusta
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by sitting_bull 27/9/2016, 12:00

Zeko wrote:
amper1950 wrote:
Zeko wrote:
Nije ti to istina. Vele neki znalci da bi netko drugi od naših ušao u LP i priskrbio te novce da to nije Dinamo napravio. A možda, vele ti isti znalci, i nebi taj netko drugi ušao. I sad ga jebi, bili ili nebi netko drugi ušao.
HNL "iznjedri" prvaka države,prvak igra kvalifikacije LP. Bi ili nebi, pitanje je sad. Poanta je da Dinamo nije NIŠTA nikome pomogao kako se hvali putem službene stranice. I samo Dinamo može objaviti onakav članak,siguran sam da nijedan klub koji igra LP ne objavljuje onakve članke i hvali se nekim pomaganjem na račun toga što Uefa raspoređuje novac kako ga raspoređuje. To je poanta...  :;): :^0: A ti kao "isključivi" krivac je nikad ne buš razmel...  :;):
Tupsone, poanta, poanta i poanta je u tome da taj "netko drugi" koji bi, po tebi, ušao u LP prvo mora biti prvak Hrvatske. A to pored Dinama nitko nemože biti već punih 11 godina. Na koju bi onda foru taj "netko" ušao u LP ako ni kvalifikacije za nju nemože izboriti ? To ti je poanta, poanta i poanta a ne tvoje hipotetske nebuloze. Tak da je jedina istina da Dinamo svojim ulascima u LP pomaže ostalu hrvatsku nogometnu sirotinju i morate mu samo biti zahvalni na tome, jer "netko drugi" ne postoji.
čak i da netko drugi, a ne dinamo, bude prvak hrvatske tko bi od ponuđenih kandidata uopće prošao neko kolo kvalifikacija???

rijeka već drugu godinu za redom ispada u prvom kolu kvalifikacija za el, lokomotiva nešto napravi protiv sebi sličnih i padne na prvoj jačoj prepreci, hajduk teško prolazi protiv ekipa i u kvalifikacijama za el jer teško spaja dvije dobre tekme u europi.

imali bi ekipu koja bi igrala kvalifikacije za lp i tu bi priča završila. također, svi se pale na dinamo u hnl-u i to u jesenskom dijelu ima neku neizvjesnost kad dinamo utorkom/srijedom igra u europi 6 utakmica dok mu suparnici odmaraju...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2016, 12:08

sitting_bull wrote:
čak i da netko drugi, a ne dinamo, bude prvak hrvatske tko bi od ponuđenih kandidata uopće prošao neko kolo kvalifikacija???
Tko bi uopće prošao? Pa Dinamove kvalifikacije?!? Možda bi netko prošao,možda i ne.  ;)
I ti se hvataš nečeg što u cijeloj priči uopće nije bitno. Dinamo ništa nije pomogao drugim klubovima kako se hvali niti ćeš nači još jedan klub koji igra LP a da se hvali da pomaže drugim klubovima u ligi na račun toga kako Uefa raspoređuje nagrade. To je, ponavljam, poanta...  :^0

Na kraju priče, s tom raspodjelom novca svim klubovima UEFA šalje poruku kako za svaki uspjeh pojedinog kluba u Europi valjda i sama liga, tj. ostatak klubova ima kakvu-takvu zaslugu. Dodjelom određenog novca svim klubovima pomažu cijeloj ligi, svim klubovima što je u interesu svih klubova, pa i onog koji igra LP. No to radi Uefa, a ne Dinamo kako se Svetina i ekipa iz Maksimirske 128 hvale...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 27/9/2016, 12:09

"Nekom drugom" problemi nastaju već u 3. kolu kvalifikacija, jer nitko nebi bio nositelj i već tu nailazi na nepremostivu prepreku, a da se kojim slučajem tu i prošverca play off za LP svima njima je druga planeta. Apsolutno jedina šansa tim klubićima iz HNL-a da zarade neku paru je Dinamo, jer Dinamo jedini ima kakvu-takvu šansu za prolazak, pošto samo u play offu za LP ima težeg protivnika.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 27/9/2016, 12:17

Jebiga, netko se hvali ulaskom u Ligu prvaka kojim pomaže ostalu HNL sirotinju, a netko se hvali kad pobijedi Cibaliju. I nikakve to veze nema sa UEFA-om, jer da Dinamo nije ušao u LP UEFA bi svejedno pomagala, ali austrijsku ligu. Dakle jedini koji je zaslužan kaj UEFA ne pomaže austrijsku ligu već hrvatsku je Dinamo. I tupsone, taj "netko drugi" nemože imati dinamove kvalifikacije, jer nema potreban klupski koeficijent da bi ih imao, tak da si malo otišao krivom ulicom.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2016, 12:21

Zeko wrote:Jebiga, netko se hvali ulaskom u Ligu prvaka kojim pomaže ostalu HNL sirotinju, a netko se hvali kad pobijedi Cibaliju. I nikakve to veze nema sa UEFA-om, jer da Dinamo nije ušao u LP UEFA bi svejedno pomagala, ali austrijsku ligu. Dakle jedini koji je zaslužan kaj UEFA ne pomaže austrijsku ligu već hrvatsku je Dinamo. I tupsone, taj "netko drugi" nemože imati dinamove kvalifikacije, jer nema potreban klupski koeficijent da bi ih imao, tak da si malo otišao krivom ulicom.
Haha... Retaju, ja sam se osvrnija na šitingov post, nisam reka da bi neko drugi ima Dinamove kvalifikacije,nego se postavilo pitanje bili ih prošao...

A ti cilo vrime pričaš o nebitnim stvarima. Iz Dinama su mogli kazati da su zahvaljujući njihovom ulasku u LP ostali klubovi dobili od UEFE novac što je točno, i to bi bilo ok. No oni su na naslovnicu gurnuli tekst di piše da Dinamo POMAŽE drugim klubovima. Pomažeš kad daješ nešto svoje i to tako da tražiš neku protuuslugu. Ovaj Mamićev Dinamo s njegovim poltrončićima ionako tako nije ni navikao pomagati...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2016, 12:22

amper1950 wrote:
Zeko wrote:Jebiga, netko se hvali ulaskom u Ligu prvaka kojim pomaže ostalu HNL sirotinju, a netko se hvali kad pobijedi Cibaliju. I nikakve to veze nema sa UEFA-om, jer da Dinamo nije ušao u LP UEFA bi svejedno pomagala, ali austrijsku ligu. Dakle jedini koji je zaslužan kaj UEFA ne pomaže austrijsku ligu već hrvatsku je Dinamo. I tupsone, taj "netko drugi" nemože imati dinamove kvalifikacije, jer nema potreban klupski koeficijent da bi ih imao, tak da si malo otišao krivom ulicom.
Haha... Retaju, ja sam se osvrnija na šitingov post, nisam reka da bi neko drugi ima Dinamove kvalifikacije,nego se postavilo pitanje bili ih prošao...

A ti cilo vrime pričaš o nebitnim stvarima. Iz Dinama su mogli kazati da su zahvaljujući njihovom ulasku u LP ostali klubovi dobili od UEFE novac što je točno, i to bi bilo ok. No oni su na naslovnicu gurnuli tekst di piše da Dinamo POMAŽE drugim klubovima. Pomažeš kad daješ nešto svoje i to tako da NE tražiš neku protuuslugu. Ovaj Mamićev Dinamo s njegovim poltrončićima ionako tako nije ni navikao pomagati...  ;)
Pardon ispravak! Da se nebi oman uvatija...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 27/9/2016, 12:34

Petev novi trener, lol sa cica na peteva
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2016, 12:37

nowitzki wrote:Petev novi trener, lol sa cica na peteva
Btw. mali Čorić danas ni na klupi... Cico "ISKLJUČIVI" krivac...  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 27/9/2016, 12:42

Sta cigani iz arene nisu stavili dinamo na arenu 1....kakva djubrad
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Zeko 27/9/2016, 14:30

amper1950 wrote:
nowitzki wrote:Petev novi trener, lol sa cica na peteva
Btw. mali Čorić danas ni na klupi... Cico "ISKLJUČIVI" krivac...  :^0
Pa je. Upravo on je laprdao kako će igru Dinama slagati oko Ćorića, a na kraju nit' je bilo igre, nit' mu je Ćorić bog zna kol'ko igrao. Ustvari reći klincu od 18 godina da će se igra Dinama slagati oko njega je samo po sebi glupo i može biti kontraproduktivno, što je i bilo jer je Ćorić "nestao". To je svojevremeno mogao reći samo jedan trener, ali je znao kako će to napraviti dok Cicek to nije znao već je samo laprdao.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2016, 14:40

Zeko wrote:
Pa je. Upravo on je laprdao kako će igru Dinama slagati oko Ćorića, a na kraju nit' je bilo igre, nit' mu je Ćorić bog zna kol'ko igrao. Ustvari reći klincu od 18 godina da će se igra Dinama slagati oko njega je samo po sebi glupo i može biti kontraproduktivno, što je i bilo jer je Ćorić "nestao". To je svojevremeno mogao reći samo jedan trener, ali je znao kako će to napraviti dok Cicek to nije znao već je samo laprdao.
Ajde, ajde...

Očito mali Čorić ima problem u svojoj glavi. To je očito, ko što je očit njegov talent. Nije prvi put da radi probleme, s više trenera je ima sukobe, najavljiva priko medija da ne želi više igrati u Dinamu, da odlazi, da se odnose ovako onako prema njemu - pa na kraju potpisa ugovor i priča kao da nikad nebi tija otići. Sve to prije nego je Cico posta trener, zato ne pizdekaj... 

Mali nek svati da je još uvik niko i ništa i da mu sav talent neće biti dovoljan, već samo rad, rad, rad... I to da bude s dvije noge na zemlji, a ne među oblacima...

Btw. nisi se osvrnija na onaj post, kaj si pričal da Bilić stavlja Modrića prije Kranjčara i da nije zva Eduarda? Pa baš me zanima kad je to bilo, ovo za Eduarda nisi valjda mislio na period dok je lječija ozljedu kad mu je onaj mesar slomio nogu? Misliš da ga je onda trebao zvati?  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/9/2016, 14:44

Pobrko je Cicu i Slavena... Cico nije zvao eduarda i nije stavljao luku
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2016, 14:53

muckodjubre wrote:Pobrko je Cicu i Slavena... Cico nije zvao eduarda i nije stavljao luku
Pa jasno. Senilnost 15 puta gora od one kad je Ottek Barić zamjenio jednog Darija s drugima  :^0 Ili pak tolika mržnja da bi mu pripisa nešto od sasvim drugom izbornika. I to nije klasičan fail. Jebote, tip priča o Biliću (i naravno sere kao i uvik) i priča kako mu je Modrić igrao prije Kranjčara i kako nije zvao Eduarda, a upravo je taj Bilić gurnuo Modrića u jednu od glavnih uloga, dok mu je Eduardo sve do ozljede bija najbolji igrač i najvažnija karika. Da se čovjek pita ko je tu lud.
Također je netočno da lani Bilić nije bira igrače koje će dovesti u WH jer je večinu on tražija, pa tako i Payeta koji je bija najbolji i najbitniji igrač. 
Nevjerovatno koliko se senilno laprdalo može izblamirati. Tu imaš ljudi koji samo zajebavaju, a on se trudi kao nešto pametno o nogometu napisati a isti nema tko se bolje ne razumije...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 27/9/2016, 19:59

Dinamo Zagreb - Page 27 20160913
Vafan cullo dinamo se pjeva  ^^

2015-10-11

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/9/2016, 20:51

i vratili su se:
[size=55]Bad Blue Boysi napali navijače Bad Blue Boysi napali navijače Juventusa, prizor je bio ružan: Razbijene stolice i boce, na travi leži čovjek u nesvijesti... Juventusa, prizor je bio ružan: Razbijene stolice i boce, na trhns pederiavi leži čovjek u nesvijesti...[/size]

Dinamo Zagreb - Page 27 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 27 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 27 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/9/2016, 20:51

hns pederi

Dinamo Zagreb - Page 27 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 27 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 27 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 27/9/2016, 21:15

Dinamo Zagreb - Page 27 14502747_408857152571301_4096674356586986407_n

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 27/9/2016, 23:19

jel s borkelom sve u redu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 28/9/2016, 00:19