Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Zeko wrote:Nije to on kriv, već ovaj dinamov trenerčić koji ga stavi igrati. Neki dan čitam Cicekovu izjavu o Čačiću protiv turaka gdje veli kako je Čačić kasno mijenjao, a on jučer uvodi Angela u 80-oj minuti. Svaka čast osječanima, bili su daleko bolji i zasluženo dobili, ali činjenica je da Dinamo ovu cijelu sezonu i igra i izgleda užasno, totalno bezidejno u napadu, a obrana se vratila navikama od prije par godina i opet je svaki dolazak protivnika pred naših 16 metara živa panika i pola gola. Sad će opet netko natrabunjati kako se ušlo u LP, ali je činjenica da je to bio najsretniji ulazak nekog kluba u LP, valjda u povijesti tog natjecanja. Visili smo već protiv Vardara, a o Salzburgu da ne govorim gdje smo od 210 odigranih minuta kako-tako odigrali 30-ak i trebamo samo zahvaliti i Salzburgovim napadačima i sucu koji tamo nije svirao čisti penal za Salzburg kaj smo prošli. Sa ovakvim Salzburgom, kakav je danas, prošlosezonski Dinamo bi se poigrao. Zato tvrdim, a vidjet će se i već se vidi po rezultatima da je Zoran Mamić trenerčina za sve ove kvazitrenere poput Ciceka, Jurčića, Čačića i ostale koji su se posljednjih godina motali oko Dinama. I to doslovno, baš su se motali, a i sad se jedan mota. Jedino ako Cicek ne misli osvojiti Ligu prvaka pa sve karte baca na to i zato poput velikih europskih klubova kiksa u prvenstvu ili prije ili poslije utakmice u LP.muckodjubre wrote:kakav krampina ovaj hodžić..za njega je balaban i dan danas maradona
Kaj pa je otišel?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
bil sam protiv ciceka, i premda je ušao u lp preko red bulla, i dalje mi nije niti mio niti drag, ali brate mili nije dobio niti jedno pravo pojačanje a zaradilo se preko 30 miceka. di su te pare?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
ne samo da nije dobio pojačanje već su otišla 2 najbolja igrača i prvi golmankuracodigraca wrote:bil sam protiv ciceka, i premda je ušao u lp preko red bulla, i dalje mi nije niti mio niti drag, ali brate mili nije dobio niti jedno pravo pojačanje a zaradilo se preko 30 miceka. di su te pare?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
de barceloni uzmi messija i suareza ili realu ronalda i balea pa da vidiš
Kako se brani Mamića, koje licemjerje. Vratite Mamiće, nek pokradu još 100 miliona, nema veze, on bi dobio Osijeka.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
mala najmanja rečica. uvijek kad trebaju pobijediti zaseru. e takvi ste
2015-08-19
nema veze glavno da su ipred gayduga za to se živikuracodigraca wrote:mala najmanja rečica. uvijek kad trebaju pobijediti zaseru. e takvi ste
Opet cisti gol ponisten i naravno opet penal promasen
nowitzki-
2014-04-27
Ima Boga!nowitzki wrote:Opet cisti gol ponisten i naravno opet penal promasen
2015-08-19
dokle god dinamo ima za glavnog konkurenta minijaturu od kluba, moze sa decom kadetima da igra ligu...
Guest- Guest
ismijavaju rijeku i hajduka i onda tvrde da je osvajanje hnl-a uspjeh a imaju budžet kao cijela liga zajedno i više... malo probušena logika
Ne brani se Mamić, već struka koje očigledno kod Ciceka nema. Ne treba tu ići daleko, samo treba pogledati kako Dinamo pod njegovim vodstvom igra. Kaj se tiče Pjace i Roga, ljudi moji, Dinamo bez njih igra par utakmica, a užasno je igrao i s njima a tako igra i bez njih. Pjaca i tako prvu protiv Vardara nije igrao, a u drugoj je zabio 2 penala za što se nemože tvrditi kako ih netko drugi nebi zabio, jeli ? A visili smo i u Skoplju i u Zagrebu. Rog je, kod Zokija počeo igrati zadnja 2 mjeseca prošlog prvenstva, a Pjace 2 mjeseca nije bilo, pa je Dinamo igrao i pobjeđivao. Da je Dinamo protiv Osijeka nešto odigrao, ispromašivao se i izgubio ja riječ nebi rekao. Ali mi smo protiv Osijeka u ZAGREBU napravili jednu jedinu šansu za gol (Hodžićeva prečka) i slobodno se može reći da je sa 0-1 Dinamo još i dobro prošao. Ja neznam o čemu se ovdje priča kad svi vidimo da je ovo kaj Dinamo ove sezone igra čista katastrofa. Ja znam da je Cico Kranjčar legenda Dinama, uostalom, legenda je i meni, ali igračka legenda. Trenerska nikada nije bio, a neće ni biti.
Zeko-
2015-08-26
Cico. Ostat ce upamcen kao trener koji je vodio najvecu utakmicu u povijesti dinama onu protiv Juventusa iz torina.
Guest- Guest
Na tvoju žalost, najveću utakmicu u novijoj povijesti Dinama vodio je Kruno Jurčić protiv Reala Madrid. A protiv Juventusa su već odigrane 2 službene utakmice, a vodio ih je Branko Zebec. U Torinu je bilo 2-2, a u Zagrebu smo se poigrali s njima i nabili ih 3-0.operw wrote:Cico. Ostat ce upamcen kao trener koji je vodio najvecu utakmicu u povijesti dinama onu protiv Juventusa iz torina.
Zeko-
2015-08-26
dinamo je 2.najmlađa momčad u LP
Braćala wrote:dokle god dinamo ima za glavnog konkurenta minijaturu od kluba, moze sa decom kadetima da igra ligu...
2015-08-19
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50