Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
Page 28 of 31
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
Al to mjesto gdje se dolazilo oko 3:00 :) znaju svi kao " kod bosanca" . Ne po Ramazzotti .Winter is coming wrote:nema veze
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Trebao si joj postat zološki vrt......to bi znala.Winter is coming wrote:nema veze
http://www.24sata.hr/video/neodoljivi-blizanci-bebe-lavici-u-zoo-u-zagreb-samo-se-maze-486175
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
otkud znam,ja sam visio preko puta pa reko da ga shkljocnem,na prozoru je bio tamburao neki lik sa gitarom a ja tuko neku gricku vjesticu
2014-04-14
Preslatko.RayMabus wrote:Trebao si joj postat zološki vrt......to bi znala.Winter is coming wrote:nema veze
http://www.24sata.hr/video/neodoljivi-blizanci-bebe-lavici-u-zoo-u-zagreb-samo-se-maze-486175
2015-08-15
longi pazi ovu ekipu
https://www.youtube.com/watch?v=DlFQ8KzsLSc
2014-04-14
Aha, u tkalci ? :).Winter is coming wrote:otkud znam,ja sam visio preko puta pa reko da ga shkljocnem,na prozoru je bio tamburao neki lik sa gitarom a ja tuko neku gricku vjesticu
To je sad bezveze ali prije 7, 8 godina tamo su bili najluđi provodi , gazda spaljen potpuno , do 6 je pio s gostima poslje 6 s policijom po gradu vraćao vozačke gostima jer su svima bile oduzete čim bi se spustili s autom. Tamo je red bio na ulazu i redari koji su puštali ljude kako koji izlaze jer je prostor 5 sa 5. Ali zabava luda.
2015-08-15
Podsjecaju me na :Winter is coming wrote:longi pazi ovu ekipu
MINISTARSTVO SMIJEŠNOG HODA
2014-04-11
ne sjecam se imena,prevarila me vjestica
2014-04-14
Meni polako i frendovi počinju ići na živce sa svojim grintanjem i kukanjem po defaultu. Ljudi su baš nabrijani - ovi u Zagrebu, kad dodjem. E, onda odem u Istru na odmor i izguštam si.Winter is coming wrote:manje u grcu? a meni se cini sasvim suprotnoHooliganjetta wrote:Pa to je logično. A logično je i da čovjek poradi na sebi. Svakako su ljudi vani, što stranci, što Hrvati, manje u grču.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam s vecinom gostiju koji su bili postao prijatelj automatski nakon prvog puta. Pa mi gust uvijek bude biti u njihovom drustvu. Neovisno od toga odakle dolaze. Redom dobri ljudi. Masa ove familije sta dodju iz USA i to...sve redom karijere brutalne imaju,para za popizdit. Ostavi to traga na ljudima kad odu vani, ne ponasaju se vise kao supci cak ni oni koji su do odlaska bili supci. Interesantno je promatrati promjene na ljudima kroz vrijeme.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:ne sjecam se imena,prevarila me vjestica
Hoce to ponekad. Tu je jedan danas i erm nebitno...napio se ko zemlja, istuklo nekog decka iz Opuzena. Ovaj usao u lokal i vice tko je to napravio imam pistolj. Na sta mu je gazda dosao i rekao mu da se smiri jer su svi gosti naoruzani :D
Guest- Guest
RayMabus wrote:Druga i prva :bogomdani wrote:A koja sam ja Dinamika Longi?RayMabus wrote:Znaci da te to zanima i privlaci tj to ti je izraženo. To nije nešto loše da se razumijemo nego je to tvoja karakteristika kao osobe ( duše ) šta ti je izraženo kdo tebe tj šta tebe najviše zanima. Ima osam dinamika i ono kod ljudi jedna il dvije malo više iskacu nego ove druge tako da kod tebe je to ova koju sam naveo.kaja_333 wrote:E jel? Sto to znaci..RayMabus wrote:
OK.
Dobro nismo na senasi pa ono uglavnom imaš izraženu :
5. Peta dinamika je poticaj prema opstanku kroz životne oblike kao sto su životinje, ptice, insekte,
ribe i biljke, i kao poticaj opstanka kao(kroz) ove vrste.
Kod mene je to :
7. Sedma dinamika je poticaj prema opstanku kroz duše ili kao duša (spirit).
Bilo sto duševno (i duhovno), sa ili bez identiteta, bi se svrstalo u sedmu dinamiku.
Neke komponente ove dinamike su- ideje, i pojmovi kao sto su lepota, i zelja za opstankom kroz ove.
I na tu se još kao izražena nadovezuje ova :
4. Četvrta dinamika je poticaj prema opstanku kroz celo čovečanstvo i kao celo čovečanstvo.
1. Prva dinamika je poticaj prema opstanku samog sebe.
2. Druga dinamika je poticaj prema opstanku kroz sex i potomstvo.
Te su ti izražene.
Dinamike nisu poticaji nego urođeni nagoni. Urođeni nagon a ne poticaj
Guest- Guest
:)MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:ne sjecam se imena,prevarila me vjestica
Hoce to ponekad. Tu je jedan danas i erm nebitno...napio se ko zemlja, istuklo nekog decka iz Opuzena. Ovaj usao u lokal i vice tko je to napravio imam pistolj. Na sta mu je gazda dosao i rekao mu da se smiri jer su svi gosti naoruzani :D
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:ne sjecam se imena,prevarila me vjestica
Zvuci kao nešto iz ovog vica :
Ulazi kauboj u bar,stade i ljutito se dreknu:ko mi je ofarbo konja?
- Ne javi se niko, pa on ljutito upita jos jednom:
- Posljednji put pitam, ko mi je ofarbo konja?
- Iz coska se dize dobro razvijen atleta sa vincesterkom, pun pistolja i rece:
- Ja sam, ima li kakvih problema?
- Nema, rece ovaj isprepadano, htjeo sam samo reci da se osusio pa ga mozes lakirati.
2014-04-11
da,dobar je i onaj city tour sa busomMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:ne sjecam se imena,prevarila me vjestica
Winter is coming-
2014-04-14
NIsmo mi par. Mora naci nekoga koga isto zanimaju stvari koje i nju pa ce imat komunikaciju s tom osobom a da je i jednom i drugom tema strašno zanimljiva. Mislim ovo ne znaci da ja ne mogu pricat o životinjama i tome al ni izbliza i sa istim žarom i zanimanjem za te teme kojemu je isto ta dinamika kao kod nje izražena.frakcija wrote:kaya + raya
2014-04-11
Necu. Matrijahlana imperija. Žene šta dalje od mene.frakcija wrote:.udrit ću je i počupat..
Evo ti situacija danas :
Ja njoj : da si muško sad bi te prebija
Ona meni : bla bla bla iako je ono bezobrazna sa tim svojim ponašanjem zbog kojega sam joj ja to i reka i to bi se muškome i desilo dakle ti si žensko tebi nece samo ti kažem da si u kurzu .....i ova ti mene napadne ...i ja se maknem i ona za menom i ja je pošaljem u tri pizdhe malterine i ona ti se nagne mrko me pogleda i kaže : reci to još samo jednom i zvat cu ti muža.
Ok a ja mobitel i šefa i ono ne želim imat sa ovom više posla.
Aj ti moja odhebi od mene.
2014-04-11
izbrisala ja..pusti..ma prebila bi me ona..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:izbrisala ja..pusti..ma prebila bi me ona..
Guest- Guest
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Hrvatica u Beogradu
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Hrvatica u Beogradu
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Udala se najseksepilnija Hrvatica